Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784267 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: TV Műsorok
« Válasz #1100 Dátum: 2008. Szeptember 18. - 21:51:04 »
Remélem azért a Schwartz is benne lesz. A Schwartznak velünk kell lennie.
Nem figyeltél? Az első videó végén Yoghurt mondja, hogy Schwatrz be with you.  :nezze:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1101 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 12:55:58 »
kicsit perverz mese, de nekem nagyon tetszik!! hajrá ilyet még sokat!

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1102 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 22:23:53 »
Na gyerekek, ki nézte meg már rajtam kívül a Hősök harmadik évadjának első részét? Ha nem tettétek még meg, akkor tegyétek meg mert jó. Bár én kiakadtam kicsit. Már az első évadnál is kicsit éreztem, hogy nagyon, de nagyon 4400 szaga van a dolognak, csak egy kicsit képregényesebb stílusba öltöztetve. Na most már biztos vagyok benne, hogy onnan jött az alapötlet, mert ez rész olyan pofátlan másolása volt a 4400-nak, hogy már én szégyeltem el magam a készítők helyett is... :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1103 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 22:35:08 »
Igen? Fura, ahhoz képest az egész tökéletesen vegyítette a Kitörést (ami meg egy régi Venom-sztoriból építkezik, ami meg egy még régebbi nemtudommiből építkezett) a hatvanas évek Gonosz Mutánsok Testvériségével, de annyira, hogy volt benne egy német mágnesesség-manipulátos is (na, azért az ilyen szintű másolás már erős volt nekem). A Rising Star-utánérzet (ami meg ugye a 4400 volt, szóval azért nem nevezném azt alapnak, mivel szinte nulla újdonságot tartalmazott, bár ha jól tudom, bukott is) nekem jóval kevésbé érződött. A jövőből visszajövős/lelövős részről meg annyira sütött a híres X-crossover, az X-cutioner's song, hogy öröm volt nézni. :) Sylar ügyködését viszont még nem sikerült megállapítanom, honnen vették.
Egyébként kegyetlen jó évadnyitás volt, sokkal jobb, mint a másodiké. Egyetlen komoly gondom volt csak vele igazán. És nem az, hogy most már szinte 90%-osan ismert képregénytörténeteket ültet át csak, feladva azt a kevés kreativitást is, amivel az első (...két...) évadban még rendelkezett.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1104 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 22:55:31 »
Hát nem tudom. Nekem ez az egész "legyen mindenkinek képessége, én vagyok isten követe aki el fog jönni" dolog túlságosan is 4400-as volt. Persze lehet, hogy csak azért, mert most a nyáron néztem meg abból is újra mind a 4 évadot. :D Viszont azt én is elismerem, hogy jó évadnyitás volt. Kíváncsi leszek a folytatásra... ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1105 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 23:21:54 »
Ha olvastad volna a Rising Starst, látnád, hogy olyan mértékű másolása, hogy kész csoda, hogy Straczynski nem perelte be őket. Szóval kétlem, hogy egy másolatot másolnának. Telejesen más történeteket lehet benne felfedezni. Viszont ha már te is így látod, kicsit félek, egy képregényt abszolút nem ismerő néző szemében milyen lehet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1106 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 09:22:07 »
Holnap este a TV2 leadja a Pókember 2. részét 20:00 kezdettel.

A Dawson és a Haverok fanoknak pedig a Cool TV-n hétfőtől kezdik vetíteni a sorozatot az első évadtól minden hétköznap 13:55-kor és az aznapi ismétlése 16:40-től látható.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1107 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 17:05:45 »
Vajon megvágják a Pókember 2 - t?
Az elsőt nem láttam TV - ben. Az mennyire volt megvágva?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1108 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 18:56:30 »
Nem hinném, hogy megvágják, bár eddig még nem láttam TV-ben, de azért nincsenek benne olyan jelenetek ami miatt meg kellene vágni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1109 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 21:16:47 »
Vajon a Dawsont megvágják?  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1110 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 22:01:51 »
Ha az izraeli szinkronnal adják.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1111 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 13:06:07 »
 :spoiler: Szerintem a Heroes 3. évad baromi gyengén indított. Igazából csodálkozom azon, hogy gaby nem ecsetelte az apróságokat, amik hatalmas hibákra utalnak. ;)
Úgy általában, a karaktereknek alig van köze az eddigi személyiségükhöz. Időben ott folytatódik a sorozat, ahol az előző véget ért, erre utal pl a merénylet is.
Ehhez képest a dél-amerikai nőci már tökéletesen beszél angolul, holott eddig még egy mukkot is alig tudott. Suresh volt eddig a legracionálisabb szereplő, erre majdnem elélvez az új szérumtól... Hiro szellemileg visszaesett az első évad közepére, ugyanaz a tehetetlen kisfiú, mint az elején, holott már rég intelligensebb és tapasztaltabb volt. Nathan is fura, de ezt még kimagyarázhatják. Emellett az egész forgatókönyv olyan érzés, mint amit csak összecsapott két amatőr. :-\
Azért kíváncsi vagyok a következő részre, még nem akarom leírni a sorozatot, csak az első rész kicsit kiábrándított. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1112 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 13:28:27 »
Nem tudom, szerintem meg most váltottak a kezdeti Image-képregényekre: pofátlanul és mocskosul lopnak, néhal változtatás nélkül a Marveltől, kissé visszább fogják a jellemrajzot (bár ez a jövő-Peter talán még érdekes is lesz, igaz, erőteljesen egy Kábel/Stryfe keverék, és nem is leplezi), de úgy megpörgetik az eseményeket, hogy ez nem tűnik fel. A második évad roppant latymatag volt, ehhez képest szerintem ebben a két részben annyi minden történt, mint abban összesen.
Maya érdekes, de nekem inkább a magyar hangja volt biztosítéklecsapó - igaz, csak egy negyed részt láttam, de olyan tökéletesen beszélt, hogy csak na. Suresh meg mindig is impulzív volt, ha belegondolsz, mert hiába ő a bölcs jógi, aki mesél az epizódok elején és végén, ahányszor valami izgalmas felfedezés közelébe került, pattogott, mint veszett egér a koffeintapasztól. AKi szvsz nagyon nem kellene bele, az inkább Sylar. Már a második évadban is untam, itt meg már irritál a jelenléte.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1113 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 17:55:23 »
Én ma este nézem meg a 3. évad 1. és 2. részét, de majd odafigyelek ezekre a "lopásokra". :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1114 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 18:27:55 »
És hol nézitek? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1115 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 18:32:08 »
Tokaji adó.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1116 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 18:44:35 »
Ben, azért néha normális választ is adhatnál neki. ;)

"kikölcsönözzük" a tékából.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1117 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 18:45:40 »
Nálunk nincs téka, csak Tokaji adó.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1118 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 18:49:10 »
Tokajinak hívod a számítógéped, és az fogja leadni?
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1119 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 21:04:35 »
Tokajinak hívod a számítógéped, és az fogja leadni?

A Tokaji adó az internet kódneve.
: 2008. Szeptember 29. - 18:54:15
Megnéztem a 3. évad 1. és 2. részét. Hááát.

Az egyértelmű hogy a 2 rész sztorija úgy van összeollózva. A forgatókönyvírók sztrájkja után úgy tűnik csak erre futotta. Azt a részt meg amikor Syler megmasszírozza Claire fejét... belülről, úgy ahogy van elfelejthetjük a magyar változatból, azzal együtt amikor a Gonosz Mutánsok testvérisége grillpartit rendeznek a benzinkútnál. Nincs az az Isten hogy ezt az ORTT így hagyja leadni. Suresh doki szimpatikus karakteréből sikerült egy agyament őrült tudóst és egy indiai Pókember faragni, aki még rohad is. Hiro tényleg megint egy hülyegyerek lett, szegény Ando meg tátja a száját mert nem ért egy kukkot sem a haverja viselkedéséből. Várom a következő részeket hogy mit tudnak még elrontani. Quesada nevét kerestem a készítők listáján, de nem találtam. Pedig ilyen szintű xarkavarásra csak ő képes.