Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 739160 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re: TV Műsorok
« Válasz #1240 Dátum: 2008. Október 20. - 19:40:59 »
Chloe-nak öngyógyító képressége van? :headscratch: Egy régebbi részben Lex egy chip-et rakatott bele, sejtettem hogy lesz valami. :) Lana vajon milyen okból bujkál? Már nem házasok Lex-el? Kiderült már, hogy miért nem születhetett meg a gyereke? Bizarro biztos érdekes volt...

Amúgy köszi a videókat is. Supergirl nem semmi! 8)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1241 Dátum: 2008. Október 20. - 19:45:01 »
Lana azért bújkál mert rühelli Lex-et és persze fél tőle. De a kaput mégis az tette be nála, hogy Lex álterhességet csinált nála, vagyis Lana nem is volt terhes, csak behülyítették. Bizarro meg olyan érdekes volt mint a prosztatarák. Ugyanígy viselkedett Clark a vörös kryptonit hatására.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1242 Dátum: 2008. Október 20. - 19:43:56 »
Hoppá! Lana ál-terhessége "kicsit" gáz, mivel szinte csak ezért ment hozzá Lex-hez...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1243 Dátum: 2008. Október 23. - 15:36:55 »
Szerintem egyébként nm egy felejthetetlen szépség ez a Karat játszó csajszi.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1244 Dátum: 2008. Október 24. - 10:32:11 »
Jól van, nem vagyok egyedül. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1245 Dátum: 2008. Október 24. - 16:15:11 »
Utóbbi időben én sem néztem a Smallville-t, mert eléggé szappanoperás lett. Vasárnap néztem az új részt, nem esett le nekem hogy kicsoda az a szöszi csaj, csak amikor itt a fórumon írtátok hogy ő Supergirl... :o De ez így totál fura nekem is, hogy minden karaktert bejátszanak a sorozatba, aki szerepelt a képregényekben... Kb ennyi erővel Clark a büdös életben nem fog Superman-né válni, mert mire annyi idős lesz, már rég legyakta az összes ellenséget. :stupid: Oké, hogy alterverzumnak kell tekinteni, de így nekünk, akik a rendes Superman filmeken/képregényeken/rajzfilmeken nőttünk fel, sosem lesz olyan jó, mint azok voltak. Inkább úgy kellett volna megcsinálni a Smallville-t, hogy 2-3 évadon át bemutatja ahogy Clark felfedezi a képességeit, a múltját stb. és utána indítanak egy új sorozatot amiben Clark elkezdi a Supermankedést Metropolisban. 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1246 Dátum: 2008. Október 24. - 19:27:57 »
De ez így totál fura nekem is, hogy minden karaktert bejátszanak a sorozatba, aki szerepelt a képregényekben... Kb ennyi erővel Clark a büdös életben nem fog Superman-né válni, mert mire annyi idős lesz, már rég legyakta az összes ellenséget. :stupid: 
És mit fogsz szólni, mikor Végítélet is benne lesz. :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1247 Dátum: 2008. Október 24. - 19:35:53 »
Azért nem értek egyet Tommal, mert én Supermant annyit olvastam, amennyi magyarul megjelent. Már az 1. számtól nem ugyanazt a Supermant kaptuk, akit eredetileg megírtak, hanem John Byrne újraalkotását. Az is számos ponton eltért az eredetitől, mégse lett rossz.
Amikor ment a Lois és Clark sorozat, azt annyira szerettem, hogy be-bepróbálkoztam a képregénnyel is, de rendszeres csalódás lett a vége. Akkor eldöntöttem, hogy Supermanből jobb a tévés verzió, mint a képregényes (ritka eset). A Smallville-t nehéz volt eleinte elfogadni, de már a 2. évad körül sikerült. Számomra sokkal inkább Superman az, mint bármelyik képregényes.
Tökéletes kontrasztnak, példként ott van az, amikor Clark felfedi magát Lois előtt. A L&C-ban nagyszerű volt, a képregényben szörnyen, nagyon gáz. Mondjuk, ha már itt tartunk, a Smallville-es Loist nem szeretem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1248 Dátum: 2008. Október 24. - 20:39:06 »
Azt azért hozzá kell tennem az előző hozzászólásomhoz, hogy Supermant nagyon keveset olvastam képregényben, inkább a filmek, sorozatok, rajzfilmek alapján kedveltem, illetve ismertem meg. Anno a Lois és Clark sorozatot is bírtam. :D Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy a Smallville rossz, sőt, anno amikor elkezdték adni a tv-ben, nagyon tetszett nekem is. Alapvetően jó ötletnek tartom azt, amiért a sorozat is indult: hogy bemutassa Clark fiatalkori éveit, és a kapcsolatát Lex-szel, aki sztem a legjobb Lex Luthor, akit eddig láttam. De amióta elkeztek belekeverni olyan ellenfeleket is, akiket Clark csak Supermanként ismert volna meg, már nem tetszik annyira a dolog. Ha anno tudtak készíteni egy tök jó Lois és Clark sorozatot az akkori filmes technikákkal, akkor simán tudnának csinálni most is egy Superman filmsorozatot (akár Wellinggel, akár valaki mással) hiszen a Smallville effektjei is nagyon jók. Ott teljesen rendben lenne, hogy a jól ismert Szupi ellenfelek felbukkannak. De így a Smallville-t elnézve joggal lehet olyan érzése az embernek, hogy csak a nézettségnövelés miatt rángatják bele a nagy neveket a filmbe. Ettől függetlenül nem tartom rossznak a Smallville-t. Csak húzhatna már végre Clark feszülős nacit piros köpennyel. :D

Ja, amúgy nekem speciel tökre tetszik a Smallville-es Loist alakító csaj. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1249 Dátum: 2008. Október 26. - 11:49:57 »
Nem szoktam nézni a sorozatot, de nekem ez a csaj totál jó Supergirlnek tűnik, bárcsak Sam is ilyen színésznőkkel tömte volna tele a Pókembert, jobban hasonlítana a képregényre. ;)
Ugyanezt gondolom én is. Supergirl, amióta csak ismerem, bombázó. Tegnap láttam a legutóbbi részt, tök jó volt, mint mindig.  :P

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1250 Dátum: 2008. Október 26. - 15:30:26 »
Eszembe jutott Ben, hogy a megjelenő Csodálatos Pókembert nem utálod?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1251 Dátum: 2008. Október 26. - 15:42:27 »
Mármint az Újvilágit? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1252 Dátum: 2008. Október 26. - 16:41:25 »
Persze.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1253 Dátum: 2008. Október 26. - 16:47:17 »
Sejtettem én, csak időt akartam nyerni amíg eszembe jut egy normális válasz. Nos az új generációs rajongóknak, akik a Pókember film előtt nem rendelkeztek semmiféle tudással Pókember terén egyszerűen tökéletes, hibátlan választás. Nekem havonta egyszer felfordul a gyomrom, de én mellette olvasom a többi Ultimate címet is mert mazochista vagyok. Félek hogy olyannak fogok tűnni ezek után mint a két öreg a Muppet Show-ból, folyton fintorgok.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1254 Dátum: 2008. Október 26. - 16:52:01 »
Ben, te tényleg mazochista vagy. Ultimate-kiadványokat olvasol, Smallville-t nézel, (Windowst használsz)... Olyasmivel is szoktál foglalkozni, amit szeretsz? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1255 Dátum: 2008. Október 26. - 16:54:56 »
(Windowst használsz)... Olyasmivel is szoktál foglalkozni, amit szeretsz? :)

Mentségemre legyen mondva szabadidőmben Tux-ot hajtogatok.  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1256 Dátum: 2008. Október 26. - 17:38:57 »
zozi, azt a 3. tulajdonságot Benről nem tudtam olvasni.
Elárulod, hogy mi az? (Olyan kicsi, hogy nem bírom elolvasni :) )

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1257 Dátum: 2008. Október 26. - 17:57:18 »
Én se tudom elolvasni, azt Tux pötyögte be, amíg nem figyeltem.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1258 Dátum: 2008. Október 26. - 18:00:57 »
Ha-ha. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1259 Dátum: 2008. Október 29. - 18:30:02 »
10 perce láttam az RTLK KLUB XXI. század c. műsorának előzetesét, amelyben az egyik riport az önvédelem - jogos védelem témájával foglalkozik, és a stáb lement egy edzőterembe is, ahol - bár csak néhány mp-s snitt volt, de meg mernék esküdni hogy Kaine-t láttam fekete alapon piros mintás polóban lezúzni a stábot.