Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 738276 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: TV Műsorok
« Válasz #280 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 18:02:28 »
Kaine mutatta, hogy a Spider-man: No more sztoriból vették át  a jelenetet egy az egybe a 2. filmben. Erre elkezdett ironizálni, hogy ez milyen fantasztikus....
Hát igen, annál én is azt éreztem, hogy ez azért elég bunkóság volt. :skullbones:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #281 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 18:05:24 »
Szerintem kifejezetten jól sikerült Kaine fellépése. (végre láttam teljes valójában  :hehe:) Bár kicsit látszott hogy ideges de ki nem lett volna az. Leonak és Barbinak tényleg nem volt nagyon lövése a témához de azért volt ott Tomi  :) és azért jó és érdekes dolgokat mondott. A kis gyűjteménye pedig nagyon jól mutatott ott az asztalon  :D. Főleg az a gyűjteményes (ha jól láttam) Kraven utolsó vadászata tetszett.

Barbikától ez a "Hadd szagizzam" beszólás még aranyos is volt  :hehe: De Leo kissé parasztnak tűnt a Pókember2 szerelés kukábadobós film&képregény kapcsolat feltárásánál...
De látom ez nemcsak nekem tűnt fel.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 30. - 18:09:38 írta Silver »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #282 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 18:14:57 »
milyne király ez a fém borítós szpájder-men..ha ilyne lett volna anno, ő is elkezdte volna gyűjteni.
:lol: :lol: Ja, ezért gyenge a képregénykultúra Mo.-n, mert nem fém borítósak a képregények. :lol:
Idézet
erre megkérdezi, hogy Mo-on adnak ki még képregényeket?
Képben van a csávó... :lol: Azért röhej, hogy utána se néznek a témának, amiről interjút készítenek valakivel...
Kaine mutatta, hogy a Spider-man: No more sztoriból vették át  a jelenetet egy az egybe a 2. filmben. Erre elkezdett ironizálni, hogy ez milyen fantasztikus....
Hát igen, annál én is azt éreztem, hogy ez azért elég bunkóság volt. :skullbones:
Nem csoda, hogy ő nem tudja értékelni az ilyesmit... Mivel nem láttam a műsort, így nem tudom milyen hangnemben mondta, de biztos jobb lett volna ha inkább csöndben marad.

Idézet
Barbikától ez a "Hadd szagizzam" beszólás még aranyos is volt
:lol: ;D 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #283 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 18:19:18 »
Inkább elröhögcsélte Leo azt a képet. De ezen nem kell fennakadni, szerintem még a filmet sem látta  8) lassan elnevezhetjük Mr Szpájdermen -nek.  :hehe:

Amit nagyon sajnálok hogy nem volt idő arra hogy szóba keveredjenek a kifejezetten felnőtteknek készülő képregények (lsd Vertigo, azt a tömény vérszagot szagizta volna meg Barbi  :lol: ) Valamint Kaine kis kiadója sem keveredett szóba és az eddigi ne adj isten tervezett kiadások (Bosszú angyalai)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #284 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 18:29:27 »
Hát jah...juthatott volna több idő is Tomira. De nem hagyták szinte szóhozjutni...szpájdermenszpájdermen. :drying:

Nemtom, nekem elég bunkónka tűnt ez a Leo a beszólásával. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #285 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 19:06:55 »
Sebaj, legalább ebben a sík hülye csatornában is szó esett a képregényekről. Meg megtudtuk, hogy van egy csaj aki a vibrátorokat gyűjti. ;D

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #286 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 19:22:11 »
Abban, hogy a Vertigo nem került jobban szóba, Tomi is hibás volt, mert az amerikait vette a kezébe a könyv kérdésnél, nem pedig a sajátját.  :)
A szagolásról: Petshop is úgy kezdi mindig, hogy szétnyitja, és megszagolja. Én nem szoktam, nehogy ottmaradjon az orrlenyomatom.
Belegondolva, a Panini meg a Képes kiadó örülhet az ingyenreklámnak. ;D
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #287 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 19:36:46 »
Sajnos a csatorna minősítette a beszélgetést. Emlékszem anno volt az M1-em egy műsor Gaskó Balázzsal ( ami kerek 2 órát(!) tett ki és érdemben belementek a témába.
A félelem nélküli

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #288 Dátum: 2007. Augusztus 30. - 20:56:18 »
Belegondolva, a Panini meg a Képes kiadó örülhet az ingyenreklámnak. ;D

Inkább csak a Panini

Ju

• Pókfej
« Válasz #289 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 08:54:22 »
Engem is érdekelne egy bedigizett változat. :)
Igazából meglepő, hogy ilyen műsorvezetők tudták, mi az a képregény. :P Gondolom a vibrátorgyűjtő nőhöz már hozzá tudtak szólni. :hehe:

rainman

• Gibbon
  • *
« Válasz #290 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 10:43:43 »
Én is kiváncsi vagyok a műsorra, sajna nincs cool-om, nem tudtam megnézni. Bár az elmondottak alapján, nem volt egy tartalmas műsor, köszönhetően VV okoskodó Leonak. Jaj, de rühellem az az embert. >:(
"...nem érzek mást, csak hálát, hülye kis életem minden egyes percéért"

Todd

• Pókfej
« Válasz #291 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 12:57:51 »
Bezzeg Fekete Pákó tangagyüjteményét a Coolról azt még a fókuszba is leadták utólag, a képregény az meg le van...

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #292 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 13:25:27 »
Szerintem az is egy bunkó beszólás volt, mikor az a csaj (gőzöm sincs a nevéről) azt mondta egy régi pókemberre, hogy "ebben a legérdekesebbek a reklámok" meg hogy "ezeket te többször is elolvasod? és nem unod őket?"

De mondjuk mire számítson az ember egy Kiszel Tünde és egy LL Junior között? :drying:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #293 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 13:28:29 »
Szerintem az is egy bunkó beszólás volt, mikor az a csaj (gőzöm sincs a nevéről) azt mondta egy régi pókemberre, hogy "ebben a legérdekesebbek a reklámok" meg hogy "ezeket te többször is elolvasod? és nem unod őket?"

De mondjuk mire számítson az ember egy Kiszel Tünde és egy LL Junior között? :drying:

A reklámos megjegyzéssel szerintem semmi baj. Még én is meglepődtem mennyi  reklám van egy original amcsi képregényben...

A másikban sem látok kivetni valót, van olyan ismerősöm aki elolvas egyszer egy könyvet aztán többet le sem veszi a polcról. Nézzük el Barbinak is, nőböl van :)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #294 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 13:31:55 »
Hát lehet, hogy már én vagyok becsavarodva, de eléggé hülye kérdések és megjegyzések voltak ezek. Főleg a reklámos, ezolyan mintha megnézetnének veled egy Hitchcock filmet, amit Tv-ről vetek fel, téged meg csak az érdekelne, hogy mi van a reklámblokkban :drying:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #295 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 13:45:43 »
Az egy dolog, hogy megjegyezte a csaj ezt, még én is elcsodálkoztam amikor egy régebbi képregényekben milyen reklámok voltak, de egy riportban biztos nem ezt jegyeztem volna meg. Látszik, hogy sok közük van a műsorvezetéshez.

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #296 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 13:48:32 »
Ne szekáljátok már szegényeket, médiasztárnak születtek, nem riporternek ;D. Fridi is olyan baromságokat tud kérdezni, mikor a féreglyukakról van szó, hogy csak na. Pedig neki még Pulitzer-díja is van.
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #297 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 14:09:05 »
Igen, de a képregény nem tudomány, hanem szórakozás.
A félelem nélküli

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #298 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 14:10:39 »
Ne szekáljátok már szegényeket, médiasztárnak születtek, nem riporternek ;D. Fridi is olyan baromságokat tud kérdezni, mikor a féreglyukakról van szó, hogy csak na. Pedig neki még Pulitzer-díja is van.

Pontosan. Maradjunk annyiban hogy Leoka és Barbika az erősen laikus kategóriába tartoznak, nem szeretheti mindenki a képregényeket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #299 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 14:47:51 »
Hát hagyhattak volna több időt is. :-\
Egymást váltottuk, alig volt idő sminkelni.  ;D
Hát jah...juthatott volna több idő is Tomira. De nem hagyták szinte szóhozjutni...szpájdermenszpájdermen. :drying:
Vicces módon nem csak az én, de egymás szavába is vágtak.
Viszont sajnos a Vertigokról nem sikerült érdemben beszélnie Kaine-nek, gondolom lehet, hogy azt mondták neki, az már reklám lenne.
Ó nem, egyszerűen csak nem hagytak szóhoz jutni.  :D Annyira odavolt Leo a fémborítós Pókemberért, hogy másról se tudott beszélni. Még el is akarta kérni, de nem adtam.  ;D
Egyébként kíváncsi lennék, hogy miért kaine-t hívták meg? :D
Nem engem hívtak meg, a képregény szövetségnek szóltak, onnan szóltak nekem, hogy tudok-e menni.
No igen, hát úgy gondoltam, ha már gyűjtőket hívtak meg a gyűjteményeikről beszélni, megemlíthetem gyűjtői szempontból mi érdekes, de úgy látszik nem gyűjtői szempontból ez totál érdektelen volt. Ott tényleg tusi volt Leo, de máskülönben nem volt semmi baj vele. A legnagyobb sokk az egészben az volt, hogy láttam Kiszel Tündét élőben.
Ja, ezért gyenge a képregénykultúra Mo.-n, mert nem fém borítósak a képregények. :lol:
:lol: :lol: Különben az volt a vicces, hogy senkit sem hagytak hidegen a képregények! Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például
Amit nagyon sajnálok hogy nem volt idő arra hogy szóba keveredjenek a kifejezetten felnőtteknek készülő képregények (lsd Vertigo, azt a tömény vérszagot szagizta volna meg Barbi  :lol: ) Valamint Kaine kis kiadója sem keveredett szóba és az eddigi ne adj isten tervezett kiadások (Bosszú angyalai)
Azért igyekeztem úgy rakni az asztalra, hogy az is látszódjon.  :D Terveztem egy szöveget a magyar képregények fejlődéséről- ezért kezdtem a Kockással, de inkább kérdeztek, nem jutottam el a Vertigoig.
Meg megtudtuk, hogy van egy csaj aki a vibrátorokat gyűjti. ;D
Az nem derült ki, hogy csaj!  :lol:
Abban, hogy a Vertigo nem került jobban szóba, Tomi is hibás volt, mert az amerikait vette a kezébe a könyv kérdésnél, nem pedig a sajátját.  :)
Igen, a könyves rész volt az, ahol hirtelen elvesztettem a fonalat és az amerikaival kezdtem végül is, de rá akartam térni a magyarra is, csak már nem hagyták.
Szerintem az is egy bunkó beszólás volt, mikor az a csaj (gőzöm sincs a nevéről) azt mondta egy régi pókemberre, hogy "ebben a legérdekesebbek a reklámok"
A reklámokat is agyon nézegették a szünetben, azért hozta fel a témát, én meg ráhagytam.  :)
Máskülönben jó buli volt, reméltem, hogy felteszik a kérdést, hogy mennyire értékelem a gyűjteményem, mert arra már volt egy kész válaszom, amikor láttam, hogy utánam kaktuszgyűjtő jön.  ;D Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".