Hát hagyhattak volna több időt is.
Egymást váltottuk, alig volt idő sminkelni.
Hát jah...juthatott volna több idő is Tomira. De nem hagyták szinte szóhozjutni...szpájdermenszpájdermen.
Vicces módon nem csak az én, de egymás szavába is vágtak.
Viszont sajnos a Vertigokról nem sikerült érdemben beszélnie Kaine-nek, gondolom lehet, hogy azt mondták neki, az már reklám lenne.
Ó nem, egyszerűen csak nem hagytak szóhoz jutni.
Annyira odavolt Leo a fémborítós Pókemberért, hogy másról se tudott beszélni. Még el is akarta kérni, de nem adtam.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy miért kaine-t hívták meg?
Nem engem hívtak meg, a képregény szövetségnek szóltak, onnan szóltak nekem, hogy tudok-e menni.
Kaine mutatta, hogy a Spider-man: No more sztoriból vették át a jelenetet egy az egybe a 2. filmben. Erre elkezdett ironizálni, hogy ez milyen fantasztikus....
No igen, hát úgy gondoltam, ha már gyűjtőket hívtak meg a gyűjteményeikről beszélni, megemlíthetem gyűjtői szempontból mi érdekes, de úgy látszik nem gyűjtői szempontból ez totál érdektelen volt. Ott tényleg tusi volt Leo, de máskülönben nem volt semmi baj vele. A legnagyobb sokk az egészben az volt, hogy láttam Kiszel Tündét élőben.
Ja, ezért gyenge a képregénykultúra Mo.-n, mert nem fém borítósak a képregények.
Különben az volt a vicces, hogy senkit sem hagytak hidegen a képregények! Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például
Amit nagyon sajnálok hogy nem volt idő arra hogy szóba keveredjenek a kifejezetten felnőtteknek készülő képregények (lsd Vertigo, azt a tömény vérszagot szagizta volna meg Barbi ) Valamint Kaine kis kiadója sem keveredett szóba és az eddigi ne adj isten tervezett kiadások (Bosszú angyalai)
Azért igyekeztem úgy rakni az asztalra, hogy az is látszódjon.
Terveztem egy szöveget a magyar képregények fejlődéséről- ezért kezdtem a Kockással, de inkább kérdeztek, nem jutottam el a Vertigoig.
Meg megtudtuk, hogy van egy csaj aki a vibrátorokat gyűjti.
Az nem derült ki, hogy csaj!
Abban, hogy a Vertigo nem került jobban szóba, Tomi is hibás volt, mert az amerikait vette a kezébe a könyv kérdésnél, nem pedig a sajátját.
Igen, a könyves rész volt az, ahol hirtelen elvesztettem a fonalat és az amerikaival kezdtem végül is, de rá akartam térni a magyarra is, csak már nem hagyták.
Szerintem az is egy bunkó beszólás volt, mikor az a csaj (gőzöm sincs a nevéről) azt mondta egy régi pókemberre, hogy "ebben a legérdekesebbek a reklámok"
A reklámokat is agyon nézegették a szünetben, azért hozta fel a témát, én meg ráhagytam.
Máskülönben jó buli volt, reméltem, hogy felteszik a kérdést, hogy mennyire értékelem a gyűjteményem, mert arra már volt egy kész válaszom, amikor láttam, hogy utánam kaktuszgyűjtő jön.
Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".