Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 743345 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #300 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 14:56:51 »
:lol: :lol: Különben az volt a vicces, hogy senkit sem hagytak hidegen a képregények! Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például
Akkor legalább olyanokkal is tudtál beszélni, akiket érdekelt is a téma.
Amúgy sajnos lemaradtam a műsorrol :(.
Tényleg neked kb. hány képregényed van? (biztos kérdezték már)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #301 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 15:06:17 »
Ó nem, egyszerűen csak nem hagytak szóhoz jutni.  :D Annyira odavolt Leo a fémborítós Pókemberért, hogy másról se tudott beszélni. Még el is akarta kérni, de nem adtam.  ;D

Ez teljesen érthető. Én sem adtam volna oda neki. :D

A legnagyobb sokk az egészben az volt, hogy láttam Kiszel Tündét élőben.

Õhozzá már veszélyességi pótlék járna. Szerencsére én lemaradtam róla. Õ mit gyűjtött? Donetellácskákat? :twisted:

Különben az volt a vicces, hogy senkit sem hagytak hidegen a képregények! Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például

Nem mondtad nekik, hogy jöjjenek el a következő börzére?

Máskülönben jó buli volt, reméltem, hogy felteszik a kérdést, hogy mennyire értékelem a gyűjteményem, mert arra már volt egy kész válaszom, amikor láttam, hogy utánam kaktuszgyűjtő jön.  ;D Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".

:lol: :hehe: :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #302 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 15:37:44 »
Tényleg neked kb. hány képregényed van? (biztos kérdezték már)
Nem tudom megmondani. Olyan 3000 körül.
Õhozzá már veszélyességi pótlék járna. Szerencsére én lemaradtam róla. Õ mit gyűjtött? Donetellácskákat? :twisted:
Bugyikat. Tegyük hozzá, hogy ott volt Donatellácska is, és meglepően aranyos kiscsaj volt.  :)

Idézet
Nem mondtad nekik, hogy jöjjenek el a következő börzére?
Nem, Leonak mondtam, hogy jöjjön el, ott vehet magának egy fémborítós Pókembert.  :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #303 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 15:50:31 »
Összességében jó voltál Kaine. Még jó hogy pont felnéztem a SpiderTom-ra (Nem tervezel már egy Kingpin.hu-t ?) és láttam a főoldal cikkei között a hírt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #304 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 15:56:15 »
Látod Silver, jó hogy visszajöttél. ;D

Jók voltak ezek a kis háttérinfók kaine. Azért annak örülök, hogy sokan érdeklődtek a dolog iránt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #305 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:22:02 »
Nem tudom láttátok-e a műsor alatt a beküldött sms csíkot?  ;D
KÖVETELJÜK A KLÓN SZTORIK KIADÁSÁT ÉS HOGY JMD-T HOZZÁK VISSZA A MARVELHEZ!
 :lol:
Erre később valaki: A KLÓN SZTORIKAT? VICCESFIÚ!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #306 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:29:47 »
Én egyet vettem észre, azt, hogy a "VERTIGO NAGYON KIRÁLY!", vagy valami hasonló volt. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #307 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:41:48 »
A "Vertigo nagyon király" -t én is láttam  :D De ezt a klónsztoris követelőst nem  :lol:

Nem gondolod hogy hiba volt magyarítgatnod a klón sztorikat Kaine ? Milyen jó lenne könyvben kiadva   8) :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #308 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:46:18 »
Én a JMD-s sms-t kaptam el. Amúgy pont kapni is akartam a telót, hogy bepötyögjek valami király vagy kaine szöveget, vagy iJMD az isten, vagy hasonló, de akkora már vége lett ennek a résznek. :(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #309 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:47:58 »
Hehe, a klón-sztorikat és JMD-t én követeltem ;D Mondtam magamnak, hogy ilyen hülyeséget se csináltam még, hogy sms-csíkra írogatok ;D Meg untam már, a "jaj de jól nézel ki LL Junior, szerelmes vagyok beléd" tipusú sms-eket :hehe: 
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #310 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 20:51:01 »
Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például

Akkor Barbi és Leo helyett nekik kellett volna vezetniük a műsort. ;D

Idézet
Tegyük hozzá, hogy ott volt Donatellácska is, és meglepően aranyos kiscsaj volt.

Gondolom az apjára ütött... :hehe:

Idézet

:lol: :lol: ;D Ja, most látom, te voltál az, Punkológus? ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #311 Dátum: 2007. Augusztus 31. - 21:34:41 »

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #312 Dátum: 2007. Szeptember 01. - 13:28:44 »
Nem tudom láttátok-e a műsor alatt a beküldött sms csíkot?  ;D
 :lol:

Ezen én hangosan röhögtem. Olyannyira abszurd kérés, hogy egy köbö 100 részes (ugye jól tudom?) sztorit itthon kiadjanak.
A félelem nélküli

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #313 Dátum: 2007. Szeptember 01. - 16:00:29 »
Direkte abszurd volt, hisz szegény kaine mit tehetne JMD visszahozásáért. Viszont a követelés első felére azt mondom, hogy a remény hal meg utoljára. Ha egyszer a Kingpin beindul, akkor szerintem számíthatunk rá, hisz kaine leginkább olyan dolgokat akar kiadni, amit ő is nagyon szeret. És ezt szereti :nezze:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #314 Dátum: 2007. Szeptember 01. - 17:50:48 »
Ha eladom az Angyalok nagy részét, majd utána a következő 3 könyv nagy részét is, akkor bepróbálom a Child Withint. Ha még az is jól megy, akkor jöhetnek a klónok!  ;) Ha nem, akkor ennyi volt, srácok, mert totál elfogyott az összes zsém ezzel a maradék 3 új kiadvánnyal.  8) :spidey:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #315 Dátum: 2007. Szeptember 01. - 18:08:21 »
Reméljük, hogy jól fog menni. Mindenki igyekezzen reklámozni az ismerőseinek, hogy ne ennyi legyen a Kingpin pályafutása! :nezze:
Azért elmondom mégegyszer, hogy köszönjük Kaine ezeket az igényes kiadványokat neked, minden megbecsülésem, hogy egy újszülött gyermek mellett is képes vagy pénzt áldozni rá. :worship: :worship:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #316 Dátum: 2007. Szeptember 02. - 10:42:09 »
Total respect for Kaine!
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #317 Dátum: 2007. Szeptember 02. - 21:15:30 »
Köszönöm srácok, a kisbaba még keveset eszik, most még van pénz rá.  ;D

Ja, nem is mondtam, nagyon pozitív hír, hogy a két Bosszúangyal könyv mégis fényes lapon fog kijönni!  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #318 Dátum: 2007. Szeptember 03. - 09:23:38 »
Idézet
Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".
;D :lol:

Idézet
A legnagyobb sokk az egészben az volt, hogy láttam Kiszel Tündét élőben.
Idézet
ott volt Donatellácska is, és meglepően aranyos kiscsaj volt.
Akkor nem tudom, hogy fognak kijönni Anyucival később... ;D :hehe:

Ezek az sms-ek sokkal viccesebbek, mint a "jaj de cukik vagytok" meg hasonlók, lehetett ott hangulat! :D Tényleg, kaine, a stúdióban mennyire lehetett látni az sms csíkot? Bár gondolom, nem arra figyeltél, amíg próbáltál szóhoz jutni. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #319 Dátum: 2007. Szeptember 03. - 11:03:32 »
Ott nem volt kivetítő, egyáltalán nem lehetett látni. Ami sms jött, azt beolvasták, ők megkapták papíron. De az se a csík volt, hanem a "mit gyűjtesz" kérdésre érkezettek. Én is csak itthon láttam már felvételről a csíkot.