0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Különben az volt a vicces, hogy senkit sem hagytak hidegen a képregények! Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például
Ó nem, egyszerűen csak nem hagytak szóhoz jutni. Annyira odavolt Leo a fémborítós Pókemberért, hogy másról se tudott beszélni. Még el is akarta kérni, de nem adtam.
A legnagyobb sokk az egészben az volt, hogy láttam Kiszel Tündét élőben.
Máskülönben jó buli volt, reméltem, hogy felteszik a kérdést, hogy mennyire értékelem a gyűjteményem, mert arra már volt egy kész válaszom, amikor láttam, hogy utánam kaktuszgyűjtő jön. Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".
Tényleg neked kb. hány képregényed van? (biztos kérdezték már)
Õhozzá már veszélyességi pótlék járna. Szerencsére én lemaradtam róla. Õ mit gyűjtött? Donetellácskákat?
Nem mondtad nekik, hogy jöjjenek el a következő börzére?
Már a sminkes csaj mondta, hogy a lányával nagy Rozsomák és Batman rajongók, a kameraman és a szerkesztő (?) egy csomót kérdeztek, amíg kipakoltam, meg a reklámszünetben- például
Tegyük hozzá, hogy ott volt Donatellácska is, és meglepően aranyos kiscsaj volt.
KÖVETELJÜK A KLÓN SZTORIK KIADÁSÁT ÉS HOGY JMD-T HOZZÁK VISSZA A MARVELHEZ! Erre később valaki: A KLÓN SZTORIKAT? VICCESFIÚ!
Gondolom az apjára ütött...
Nem tudom láttátok-e a műsor alatt a beküldött sms csíkot? KÖVETELJÜK A KLÓN SZTORIK KIADÁSÁT ÉS HOGY JMD-T HOZZÁK VISSZA A MARVELHEZ! Erre később valaki: A KLÓN SZTORIKAT? VICCESFIÚ!
Azt mondtam volna, hogy "Nem tudom melyik fájna jobban, ha a saját gyűjteményemre kéne ráülnöm, vagy ha az övére".
ott volt Donatellácska is, és meglepően aranyos kiscsaj volt.