Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 802174 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #1680 Dátum: 2009. Február 09. - 12:49:45 »
Akárcsak a mai Aprófalva epizód.  :oh: Tényleg remek volt.  :D
Ben, neked lázad van??! ;D ;D

Igen, mert influenzás vagyok.  :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1681 Dátum: 2009. Február 09. - 13:27:52 »
Majd felemlegetjük neked amikor már meggyógyultál. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1682 Dátum: 2009. Február 09. - 13:28:27 »
Jó sok embernél maradt itt ki a ragyogás. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1683 Dátum: 2009. Február 09. - 13:39:27 »
Majd felemlegetjük neked amikor már meggyógyultál. :D

Ezt valahogy sejtettem.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1684 Dátum: 2009. Február 09. - 13:46:56 »
Tegnap láttam én is a Smallville-t, jó rész volt tényleg. :D

Egyébként kedden este 9 órakor lesz a film+ -on egy Bruce Lee film: A sárkány közbelép. :brow: Ha érdekel valakit. :) Aki szereti a harcművészeteket és még nem látta a filmet annak mindenképpen ajánlott darab. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1685 Dátum: 2009. Február 09. - 14:00:02 »
Szivesen megnézném, de félek, hogy megvágják. :-\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1686 Dátum: 2009. Február 09. - 14:13:14 »
Bruce Lee filmjeit a TV-k nem szokták megvágni, bár lehet, hogy tévedek. A műsorújságban 99 perc van írva a film játékidejének, és az imdb is annyit ír. Szvsz a teljes film, vágatlanul kerül vetítésre.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1687 Dátum: 2009. Február 09. - 14:24:04 »
Anno az Rtl-en megvágták azt a részt, amiben Chuck Norrissal együtt szerepeltek(bocs, nem tom mi a annak a címe :-[)
De jó hír, hogy a Film+ nem vágja meg a filmjeit, valamelyik nap volt a Pusztító rajta, és eddig az elmúlt másfél évben mindig megvolt vágva az Rtl-en, vagy a Tv2-őn, de itt végre vágatlanul adták le.
Szóval piros pont a Film+-nak. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1688 Dátum: 2009. Február 09. - 14:33:51 »
Jaja, én is úgy tapasztaltam hogy a film+ nem vagdos.
Anno az Rtl-en megvágták azt a részt, amiben Chuck Norrissal együtt szerepeltek(bocs, nem tom mi a annak a címe :-[)
Annak a címe: A sárkány útja (bár fordították A sárkány visszatér-nek is :-\ ).
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1689 Dátum: 2009. Február 09. - 14:36:19 »
Most jutott eszembe, hogy ha valaki már előre írtózik a Dragon Ball mozitól, annak őszintén tudom ajánlani az alternatíváját, a Sárkány évét, ami lényegében annak a legendás történetnek a "folytatása", amelyen a Dragon Ball is alapszik, és szerepel benne Songoku, Yamcha és a kisdisznó is. A Hallmark A sárkány éve - Az elveszett birodalom címen sugározta, de párszáz forintért meg is lehet venni. 165 perces.
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3551.html

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1690 Dátum: 2009. Február 09. - 15:04:19 »
De jó hír, hogy a Film+ nem vágja meg a filmjeit, valamelyik nap volt a Pusztító rajta, és eddig az elmúlt másfél évben mindig megvolt vágva az Rtl-en, vagy a Tv2-őn, de itt végre vágatlanul adták le.
Szóval piros pont a Film+-nak. :D
Tényleg? :o Akkor asszem átszokom rá. ;D
Ezt az alternatívát én is láttam már régebben, elég gyengus. :-\

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1691 Dátum: 2009. Február 10. - 14:06:22 »
Bakker gyerekek, miért nem szól nekem senki, hogy már lement az új Heroes rész? :o Csak most látom tök véletlenül...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1692 Dátum: 2009. Február 10. - 14:25:33 »
Sőt, elméletben a 15. résznek is jönnie kéne ma... vagy már kijött, a fene se tudja. Lehet, hogy hétfőn adták.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1693 Dátum: 2009. Február 10. - 14:59:43 »
Már kint van a 15. is, de nekem a 14 sem tetszett. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1694 Dátum: 2009. Február 10. - 15:02:54 »
Pedig az előző három után maga a Mennyország volt. Chris Claremont büszke lehet magára, remekül megírta azt a 14. részt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1695 Dátum: 2009. Február 10. - 15:08:01 »
Az első felével semmi bajom. ;)
De onnantól, hogy Claire kiszabadul, minden hülyeség. Azonnal elmúlik a drog hatása, egy őr sem veszi észre amikor kiszabadítja a többieket... egy gyufásdoboz mögött is el tudna rejtőzni... szóval az egy vicc volt.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1696 Dátum: 2009. Február 14. - 10:23:45 »
Na, tegnap éjszaka én is szintre hoztam magam a Hősökből és megnéztem a 14-15. részt. És megmondom őszintén, nem tudom, mit gondoljak róla, volt ami tetszet bennen, volt ami nem. Pl nekem tökre bejött, mikor a 15. rész végén Peter ott mondja a nagy monológot, hogy ez háború, meg minden. Szerintem ez a stílus tökre illik hozzá. Bár mondjuk azt sajnálom, hogy most már egyszerre csak egy képességet tud megtartani...

Na meg még akin kiadkadtam, de rendesen, az Syler. Nem hiszem el, hogy nem lehet kinyírni ezt a rohadékot! Ráadásul most már padavant is szerzett maga mellé. Szerintem ez valami oltári nagy baromság!

Na mindegy, egyelőre írom le magamban teljesen ezt a sorozatot, majd meglátjuk, mi lesz belőle... ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1697 Dátum: 2009. Február 14. - 12:15:14 »
Sylar érdekes téma, mert a 11-12. részben ugye sikerült minden létező dolgot tönkretenniük két rövid jelenetben, amit addig építettek fel vele. (De legalább megtudtam, hogy enek a Coleite-nak miért olyan bűnrossz az UltXM-je is... mert a Hősöket is elviselhetetlenül pocsékra írja, szóval mit várhatnék el tőle? Na és persze ott van mindennek a legalja, a 13. rész, amit persze ki írt? Hát naná, hogy Loeb. Látszott is rajta.) Ugyanakkor sokkal jobban megírták a mostani sztorit vele, és jóval meggondoltabbnak is tűnik, mint a másik.
Viszont ez a mostani szál annyira másolja Claremont DoFP-ját, és annyira nyögvenyelősen erőltették szó szerint zéró előzménnyel bele (Nathan gyakorlatilag még mindig nem magyarázta meg, hogy az "adjunk mindenkinek szuperképességeket"-ből fél óra alatt hogy jutott el a "koncentrációs táborba mindegyikkel"-hez... ja, és két nap alatt feállítottak egy komplett sereget, kiképezték őket a különlegesek ellen, meg lett egy teljes hadibázisuk is), hogy kissé felemás nekem, hogy mit gondoljak: egyrészt sokkal összerakottabb eddig, mint az előző fejezet - az ilyen-olyan logikai bakik ellenére -, másrészt mintha egy totál különálló sorozat lenne, mert köze sincs az előző negyvensok részekhez.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1698 Dátum: 2009. Február 14. - 16:19:56 »
Azért az a két nap erős túlzás! Ne felejtsd el, hogy emlékeim szerint fél év telt el a 13. és a 14. rész között... ;)

Amúgy ki akar velem fogadni, hogy a kopasz muksó lesz Sylar apja? :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1699 Dátum: 2009. Február 14. - 17:45:29 »
Az már szánalmas lenne az írók részéről. Kétlem, hogy ennyire ne lenne már ötletük.
Bár... már most is csak átírják másét... :headscratch: