Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 743389 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:TV Műsorok
« Válasz #1720 Dátum: 2009. Február 27. - 21:46:17 »
Ó hogy az a... Ezt üzenem az RTL Klubnak:  :finger: :asshole:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1721 Dátum: 2009. Február 27. - 21:50:26 »
Naja, olvastam én is, hogy levették műsorról. Mondjuk nem lep meg. Bár a 3. és 4. részbe azért belenéztem (a kétrészes pilotot már láttam régebben), de ettől sem változott pozitív irányba a véleményem a sorozatról. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1722 Dátum: 2009. Február 27. - 21:51:57 »
Én is csak az első részt néztem végig, a másodikat már csak félig.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1723 Dátum: 2009. Február 27. - 22:01:03 »
Állítólag valamikor késő tavasszal újra műsorra tűzik, de szerintem sokkal valószínűbb, hogy inkább DVD-n egy vagon pénzért majd kiadják az első évadot, amelyet valszeg már végigszinkronizáltak.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1724 Dátum: 2009. Február 27. - 22:13:09 »
Szerintem nem volt gázos. Még mindig jobb volt mint akármelyik helyszínelő sorozat. Én örömmel néztem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1725 Dátum: 2009. Február 27. - 22:16:21 »
A Helyszínelők sorozat is csak max a 2. évadig volt jó, amíg azt a sok légből kapott "tudományos módszert" meg egyéb baromságot bele nem pakolták. A Miami Helyszínelőket a 3. részig bírtam nézni, a New York-i meg akkora parasztvakítás, hogy csuda, módszertan szempontjából.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1726 Dátum: 2009. Február 27. - 22:20:06 »
Még mindig jobb volt mint akármelyik helyszínelő sorozat.
Ezzel mondjuk egyetértek. :D Önmagában amúgy nem lett volna rossz, de az eredeti filmek ismeretében elég zavaróak voltak a logikai bukfencek benne. Meghát az eddigi részek alapján egyik terminátor sem ért Schwarzi nyomába. Egyedül a Sarah Connort játszó csaj volt jó választás, ő passzolt a karakteréhez. 

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1727 Dátum: 2009. Február 27. - 23:12:37 »
Figyuz gyerekek: én a BSG, 4400 és Jericho fiaskók óta megtanultam, hogy ami sorozatot nézni akarsz, azt le kell tölteni a netről, mert a Dr. Houset és a Smallville-t leszámítva úgy is mind megbukik a TV-ben... :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1728 Dátum: 2009. Február 28. - 10:16:03 »
Én nagyon örültem neki, hogy levették azt a gyalázatot. Csak a földbe tapossa a terminator mítoszt az a borzalom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1729 Dátum: 2009. Február 28. - 10:17:57 »
Én csak a második részt láttam a T-ből, az elsőről lemaradtam, úgyhogy meredek volt, hétvégén sztem megnézem a 3-4-et, utána mondok véleményt. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1730 Dátum: 2009. Február 28. - 11:03:31 »
Én nagyon örültem neki, hogy levették azt a gyalázatot. Csak a földbe tapossa a terminator mítoszt az a borzalom.
Még mindig az a baj pepo, hogy nem tudsz elvonatkoztatni a filmtől. A sorozatok soha nem voltak és soha nem is lesznek hivatalos folytatásai a mozifilmeknek. Ezek mindig egy külön "univerzumot" képviselnek, hogy maradjak a képregényes kifejezéseknél. Egyszerűen csak mutatnak egy variációt arra, hogy hogyan történhettek volna még az események. Kiragadnak a mozifilmekből egy pillanatot és arra építkeznek. A Terminator esetében a T2 végét vették alapul és azt mutatja be, hogy az ő elképzelésük szerint hogyan folytatódna onnan a történet. Ezért soha nem lehet összevonatkoztatni a sorozatban történteket a filmek világával. Önmagában kell megítélni a sorozatot, és így nézve a Terminator sorozat megállja a helyét és egész jó.
Példának a vonatkoztatási problémákra a Smallvillet tudom felhozni. Az is olyan távol áll a Superman filmektől és a képregényektől mint Makó Jeruzsálemtől, de ettől függetlenül ha nem vesszük véresen komolyan máris egy szórakoztató sorozatot kapunk aminek sok rajongója is van itt a fórumon is. Ezért mondom, hogy a sorozatokra mindig más szemmel kell nézni, nem szabad összemosni az abban történteket a filmekkel. Ez olyan, mint a képregények világában a minisorozatok, amelyeket igazából sehová sem beilleszteni, egyszerűen csak van és elmesél egy történetet aminek semmi hatása sincs a fő univerzumra.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1731 Dátum: 2009. Február 28. - 12:59:03 »
Én ugyanígy látom. Ráadásul az ilyen sorozatokban vannak a legnagyobb bakik. Pl egy durva már az első részből: Mikor Cromartie fejét lelövik a nyakáról az beleesik Sarah-ék időgömbjébe... és átutazik az a nyüves fej ! Hát hogyan kérem szépen, hisz csak az élőszövet juthat át, a fejen meg egy deka hús sem maradt... Baki... Érdemes egy olyan What if-nek felfogni.
Én megnéztem az elsőévadot, nézhető volt de nem kerül fel a nagy kedvencek (pl maffiózók mellé...)

Ben Reilly

• Pókfej
Re:TV Mûsorok
« Válasz #1732 Dátum: 2009. Február 28. - 13:07:32 »
Engem az érdekelne, hogy Cromarti testével mi lett a robbanás után és hogy került a szeméttelepre.  :brow: Képzeljték el: jönnek a helyszínelők, meg az ügynök manus, kérdezi mi találtak
 - Á semmi különöset, csak egy feltehetően mesterséges inttelligenciával rendelkező géplény testrészeit, amely puszta kézzel nyeste a méteres acéltrezor ajtót és egy félig rágott rágógumit.
 - Akkor a gépcsontvázat hajítsátok a szeméttelepre, biztos nem fontos, a gumin meg végezzetek DNS tesztet és vallassátok ki.  :stupid:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1733 Dátum: 2009. Február 28. - 13:13:59 »
Igen ez valóban így történhetett  :nezze:  :hehe:

De a magyar szinkron se kutya. Van egy rész (azt hiszem ez is az első részben) mikor Sarah bevetődik egy FOTEL mögé ahol fedezve van Cromartie pisztolyának lövedékeitől, na ezen jót mosolyogtam de az FBI helyszínelésnél egész ügyesen lerendezték az ügyet mikor az egyik rendőr oda szólt az FBI-osnak hogy " golyóállómellény volt a fotelben " na és mit mondtak a magyar verzióban ? "Golyónyomok a fotelben "

A mostani felirartokat elnézve komolyxan elgondolkodom ki az a vasutas aki ezeket fordítja és hogy került oda hogy ez a mukája...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1734 Dátum: 2009. Február 28. - 14:18:36 »
Engem az érdekelne, hogy Cromarti testével mi lett a robbanás után és hogy került a szeméttelepre.  :brow:
Baszki, most hogy mondod, ez tényleg rohadtnagy baki! :lol: Minimum egy titkos katonai kutatóbázisra kellett volna vinniük a robottestet. :D Sőt, ha már itt tartunk, mi a helyzet az időgép alkatrészeivel? Azok is ott maradtak a trezorban. :D

De az FBI helyszínelésnél egész ügyesen lerendezték az ügyet mikor az egyik rendőr oda szólt az FBI-osnak hogy " golyóállómellény volt a fotelben "
Azért ez a magyarázat is nagy hülyeségnek tűnik, ki a franc szerel be golyóálló mellényeket a fotelekbe? :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1735 Dátum: 2009. Február 28. - 15:30:09 »

De az FBI helyszínelésnél egész ügyesen lerendezték az ügyet mikor az egyik rendőr oda szólt az FBI-osnak hogy " golyóállómellény volt a fotelben "
Azért ez a magyarázat is nagy hülyeségnek tűnik, ki a franc szerel be golyóálló mellényeket a fotelekbe? :hehe:

Mondjuk egy terminátorok által hajszolt erősen paranoiás nő ? Bőven jó magyarázat a golyóálló mellényre.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1736 Dátum: 2009. Február 28. - 17:33:00 »
Sepi: Tévedsz. Amikor elkezdtem nézni a sorozatot, az első részig reménykedtem benne, hogy a sorozat, bár egy alter világ lesz, tisztességesen építkezik majd az elődökből és okosan továbbviszo a történetet, saját szájíze szerint, amivel vagy egyetértek, vagy nem. Nos, ez már a reményem már az első résznél gyakorlatilag a nyomorba dőlt, úgyhoyg nem vártam el tőle egyáltalán, hogy komolyan vegye a filmeket, csak hogy önmagában j  legyen. De ez már önmagában is egy ótvar bányarothadék! Már nem emlékszem pontosan rá, mert régen láttam, és igyekeztem minél hamarabb elfelejteni, de önmagának ellent mondd a sorozat, szinte minden részben számoltam legalább 5-10 olyan ordító hülyeséget, hogy azt csak az nem vette észre, aki csak félszemmle nézte a sorozatot. ezen a sok logikai hülyeségen túl, meg kell még említeni, hogy a színészek többsége elég borzalmas, a John-t játszó srác egy csődtömeg, a sztori szerintem unalmas, a párbeszédek komolyaknak akarnak látszani, de inkább az általános iskolás színjátszókört idézik, a karakterek Derek Reese-en kívül is semmitmondóak, és a Terminatorok, az utolsót leszámítva, mind egytől-egyik nevetségesek. Különösen Cameron, ő mindennek alatta áll. Na nem azért, mert női, végülis miért ne lehetne női endoskeleton...nade amikor elkezdett balettozni, akkor majdnem tökönszúrtam magam.
szóval ha elvonatkoztatok a filmektől, még úgy is eléggé rossz az a sorozat, ha meg nem, akkor el nem mondhatom, mennyire kritikán aluli.

Gondolom nem véletlen, hogy rekordnézőszámmal debütált, aztán már az éved felére a túlélésért küzdött, ezen nézők fele is olyan volt már, akik még reménykedtek, hogy na talán most fordul jóra a dolog, de a végére mindneki pofára esett. Be is fuccsolt a sorozat az állítólag még rosszabb második évad után ha jól tudom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1737 Dátum: 2009. Február 28. - 17:45:11 »
Ettől függetlenül nem kell lehordani a sárga földig a sorozatot. Hagyd hogy mindenki maga döntse el, hogy tetszik-e neki vagy sem. Nekem is sok dolog nem tetszik, de nem állok neki szidni nyilvánosan, mert nem akarok befolyásolni másokat. Például szidhatnám én is a Watchment, vagy a Smallville-t de nem teszem. Ha nekem nem tetszik nem olvasom el, vagy nem nézem meg.
Persze vannak benne logikai bakik, de melyik történetben nincsenek? Minden történetben lehet logikai hülyeségeket felfedezni, de nem ezekkel kell foglalkozni. Ezzel csak a saját szórakozását rontja el az ember. Én nem álltam neki minden egyes kis dolgot nagyítóval kielemezni a sorozatban, és így nekem tetszett. Aki akarja az nézze, aki meg nem az ne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1738 Dátum: 2009. Február 28. - 19:58:40 »
Szólászabadság van nem? ha nekem úgy tartja kedvem, akkor lehordom a sárga földig, ha már ez a véleményem róla, nem tudok mit csinálni vele. Én nem szoktam véka alá rejteni amit gondolok.
Én nem akarok befolyásolni senkit, minden komment elé oda írhatnám, hogy szerintem. Akit meg az egekig magasztaló, vagy komolyan lesújtó kommentek, vélemények olyan szinten befolyásolnak, hogy nem nézi, olvassa el, vagy legalább bele se kezd a témába, akkor nagyon sajnálom, az már nem az én hibám.
ha engem érdekel valami, akkor is megnézem, ha 9 emberből 10 lehordja a sárga földig, és ha nekem tetszik, nem érdekel, hogy a többieknek nem, ennyi.

Nyugodtan szidd a watchment, vagy a Smallville-t, ez egy fórum, megteheted. Sosem értettem azt a hozzáállást, amikor a negatív véleményt elhallgatják az emberek. Azt is ugyanúgy közzé kell tenni, hiszen az csak egy vélemény és ennél fogva teljesen szubjektív. Legalább lenne miről vitatkozni. :D

A második évadot már én sem néztem meg. :)

Én sem nagyítóval nézek semmit, mert ha azzal néznék, minden filmben lehetne találni bakit, vagy logikai fault-ot valóban. de ha ezt a sorozatot félig agyhalottként néztem volna, akkor is feltűnt volna pár, olyan ordítóak.
Szóval aki akarja nézze meg, aki akarja az nem, ha az embert enynire befolyásolja mások véleménye akkor meg magára vessen. ha pozitív véleménye van valamiről, akkor mondja el, de ha negatív akkor ugyanúgy érdemes annak hangot adni. Ez az én véleményem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1739 Dátum: 2009. Február 28. - 20:28:58 »
Szerintem is csak a véleményét mondta el pepo, nem tiltottuk meg senkinek, hogy megnézze a sorozatot. :)
Egyébként ha nem vették volna le műsorról, valószínűleg én is belenézegettem volna a további részekbe, egyrészt kíváncsiságból, másrészt mert jobb műsor úgysem ment abban az időtartamban a többi csatornán. :D

Amúgy én azon is mosolyogtam picit, amikor krómarti megkeresett valami tudóst, hogy csinájon neki új szövetet a fémvázra, és a fürdőszobában a fürdőkádban oldották meg a dolgot... :hehe: Oké hogy felírta a robot a szoba falára a csodaformula 6 soros levezetését, meg lopott egy rakás vérplazmát meg szövetmintát meg mittoménmit a kórházból, de ez akkor sem ilyen egyszerű, komoly berendezések kellenének a megvalósításhoz gondolom. :)