Sepi: Tévedsz. Amikor elkezdtem nézni a sorozatot, az első részig reménykedtem benne, hogy a sorozat, bár egy alter világ lesz, tisztességesen építkezik majd az elődökből és okosan továbbviszo a történetet, saját szájíze szerint, amivel vagy egyetértek, vagy nem. Nos, ez már a reményem már az első résznél gyakorlatilag a nyomorba dőlt, úgyhoyg nem vártam el tőle egyáltalán, hogy komolyan vegye a filmeket, csak hogy önmagában j legyen. De ez már önmagában is egy ótvar bányarothadék! Már nem emlékszem pontosan rá, mert régen láttam, és igyekeztem minél hamarabb elfelejteni, de önmagának ellent mondd a sorozat, szinte minden részben számoltam legalább 5-10 olyan ordító hülyeséget, hogy azt csak az nem vette észre, aki csak félszemmle nézte a sorozatot. ezen a sok logikai hülyeségen túl, meg kell még említeni, hogy a színészek többsége elég borzalmas, a John-t játszó srác egy csődtömeg, a sztori szerintem unalmas, a párbeszédek komolyaknak akarnak látszani, de inkább az általános iskolás színjátszókört idézik, a karakterek Derek Reese-en kívül is semmitmondóak, és a Terminatorok, az utolsót leszámítva, mind egytől-egyik nevetségesek. Különösen Cameron, ő mindennek alatta áll. Na nem azért, mert női, végülis miért ne lehetne női endoskeleton...nade amikor elkezdett balettozni, akkor majdnem tökönszúrtam magam.
szóval ha elvonatkoztatok a filmektől, még úgy is eléggé rossz az a sorozat, ha meg nem, akkor el nem mondhatom, mennyire kritikán aluli.
Gondolom nem véletlen, hogy rekordnézőszámmal debütált, aztán már az éved felére a túlélésért küzdött, ezen nézők fele is olyan volt már, akik még reménykedtek, hogy na talán most fordul jóra a dolog, de a végére mindneki pofára esett. Be is fuccsolt a sorozat az állítólag még rosszabb második évad után ha jól tudom.