Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 784248 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re: TV Műsorok
« Válasz #380 Dátum: 2007. Október 13. - 15:16:08 »
Köszi, Sepi! ;D Tök jó volt nosztalgiázni a régi rajzfilm-főcímekkel. :D

Az Atom Anti nagyon jó rajzfilmsorozat volt! ;D A legjobban azt bírtam benne, hogy ha nem tudott valakit legyőzni, akkor hazament, kinyomta 5-ször a súlyzót, aztán visszament az ellenfeléhez és simán agyonverte. :lol: :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #381 Dátum: 2007. Október 13. - 15:22:14 »
Az Atom Anti nagyon jó rajzfilmsorozat volt! ;D A legjobban azt bírtam benne, hogy ha nem tudott valakit legyőzni, akkor hazament, kinyomta 5-ször a súlyzót, aztán visszament az ellenfeléhez és simán agyonverte. :lol: :lol:
Nagyon jó rajzfilm volt, az biztos. De én inkább a Cukorfalatot és legfőképpen a Mormogi családot szerettem benne. Ott nem volt hiány a puskagolyókból. :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #382 Dátum: 2007. Október 13. - 23:13:48 »
Mormogiék... az mekkora volt. Állatira bírtam, főleg a szinkront, az az eredetihez képest hihetetlen módon jó volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #383 Dátum: 2007. Október 13. - 23:24:07 »
TV2-n most megy a Terminator. Nagy film! ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #384 Dátum: 2007. Október 13. - 23:40:59 »
Egy kicsit... :D

Egyébként most néztem meg a Törést, egész jó kis film. Egy a baj vele, hogy semmi újat nem mutat fel...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #385 Dátum: 2007. Október 19. - 07:51:37 »
Egy kis jóhír, október 17-én megjelent hazánkban is a Hősök első évad dvd-n. :D Az első évad összesen 7 lemezt tartalmaz, sajnos árról és extrákról még nem tudok, de itt az alkalom, hogy mindenki beszerezze magának.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #386 Dátum: 2007. Október 19. - 11:56:01 »
Az ára 7990.- Ft

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #387 Dátum: 2007. Október 19. - 14:48:32 »
Nem tudná megmondani valaki hogy honnan tudnám letölteni a 3. évadot?Előre is köszi ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #388 Dátum: 2007. Október 19. - 14:53:31 »
Hát, azt legfeljebb egy időgép segítségével... jelenleg a 2. évad 4. epizódjánál tartunk, ahol felbukkant még egy különleges képességű lány (Echo feketében, aki hall is). Egyébként én a google-t ajánlom, kiad egy nagyon szép kis amcsi fórumot, ahová feltöltik az epizódokat 3-féle minőségben is.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #389 Dátum: 2007. Október 19. - 14:58:46 »
Hát, azt legfeljebb egy időgép segítségével...

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #390 Dátum: 2007. Október 19. - 15:41:08 »
Hát, azt legfeljebb egy időgép segítségével... jelenleg a 2. évad 4. epizódjánál tartunk, ahol felbukkant még egy különleges képességű lány (Echo feketében, aki hall is). Egyébként én a google-t ajánlom, kiad egy nagyon szép kis amcsi fórumot, ahová feltöltik az epizódokat 3-féle minőségben is.
Amikor Peter felrobban,Hiro meg ismét a múltba utazik az nem a 2. évad befejező része volt?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #391 Dátum: 2007. Október 19. - 15:49:41 »
Nem, az az első évad befejezése volt.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #392 Dátum: 2007. Október 19. - 16:37:22 »
Upsz...Most beégtem

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #393 Dátum: 2007. Október 19. - 17:46:23 »
Kanyesz, ami a letöltéseket illeti, max privátban, oké? Ez hivatalos honlap, végül is.  ;)

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #394 Dátum: 2007. Október 19. - 18:23:35 »
Oksza :)Bocsesz

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #395 Dátum: 2007. Október 20. - 00:05:57 »
Hát én is megtekintettem az első 2 részt. Mit mondjak? Eléggé unalmas kezdés...mindenki tudta, hogy Peter nem halt meg. Emlékezetkiesés...gáz, végülis beválik, de nagyon unalmas már nekem. Nathan-nel meg nem értem pontosan mi van? HOgy juthatott idáig?
Hiro elkalandozgat a múltban, egyelőre semmi értelmét nem látom...jött piff-puff a semmiből megint egy hipergonosz, aki a korábbi kétes alakokat öldösi lefele...új hősök vannak stb. Nem volt rossz ez az első 2 rész, de hogy nem volt benne semmi ereteiség, az biztos.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #396 Dátum: 2007. Október 20. - 13:17:26 »
Nekem tetszik egyelőre a 2. évad, a felvezetés jól sikerült. :) (Az különösen megdobta az egómat, hogy az elején szereplő 3 nyelv közül mindegyiket értem 8))

Kis SPOILER azoknak, akik már látták:
Mit gondoltok az új Supermanről?
Szerintem alapvetően jófej szereplő, de nehezen lehetne enél nyálasabb szövege. :-\

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #397 Dátum: 2007. Október 20. - 20:44:38 »
Nekem erős Smallville-utánérzet, ez a hollywoodos jelenet már a monitoron keresztül is csöpögött. Az első évadban a Claire-szál volt a legjobb, de itt lassan kikerül a tűréshatáromon kívülre.
Micah unokatesója vagy ki azonban tetszik. Belőle még sokat kihozhatnak, remélem nem csak egy egyszerhasználatos töltelékkarakter lesz, mint az elektronika-manipuláló nő.
A Sylar-szál viszont kiakasztott. A nagy büdös dzsungel kellős közepéből kikecmereg egy kilométeres demarkációs vonallal a mellén ép bőrrel 3 nap alatt és a megerőltetés ellnére úgy felgyógyul, hogy rá még egy napra vidáman vezetget... itt is kitört a másodlagos mutáció és lett egy újabb öngyógyítónk?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #398 Dátum: 2007. Október 22. - 00:16:05 »
Most néztem meg a 3. részt. Egyre gázabb ez a sorozat...odafigyelhetnének dolgokra. azért. Még korábbról, amikor az a király jelenet volt, hogy Nathan belenézett a tükörbe és az összeégett arcát látta, jutott eszembe az, hogy a nukleáris dologgal járó sugárzást olyan szinten figyelmen kívül hagyták, hogy nemigaz. Amikor Peter felrobbant számomra totál egyértelmű volt, hogy Nathan halott, Peter eltűnik de él...erre meg Nathan él és szakállas, de virul :drying:
Aztán jött ez az új rész...számomra jó nagy blődség, hogy Takezo Kensei olyan képeségekkel rendelkezik már 1671-ben, mint Claire. Ennek a bioszos alapú képesség-magyarázásnak pont az lenne a lényege, hogy az emberi evolúció a 21 század hajnalán lépett egy olyna szintre, hogy a "hiper"sebességgel fejlődő világban az evolúcióban is ilyen uigrásszerű változások mennek végbe. Erre meg a pali 1671-ben ilyen kemény.... :asit:
Aztán Hiro üzenetet hagy Andonak a jövőbe...ájj :o. HOgy a fenébe nem vette 400 alatt észre senki azokat a tekercseket? Méghogy Kensei nem is vette ki az okés, de tutit, hogy utána nem került a kard egyből egy csomagmegőrzőbe...
Nyálmen meg nagyon gáz egy szereplő...meg ekkora nyúlást sem láttam azért még. Gáz!

Peter se tétovázott sokat, hogy beálljon a "családba"....pedig hogy mondta még korábban, hogy ő nem tolvaj.... :ohmy:

A legérdekesebb dolog, hogy Sylar-rel mi történt pontosan. A 3. rész vége viszont nagyon durva volt!(mondjuk az sem értem, ha a Bennet...akarom mondnia Buttler familia mostmár őszinte egymáshoz, apuci miért nem tudta normálisan, megelőzve az ilyne bajokat, elmondani Claire-nek, hogy ő sokak szemében egy csúnya, gonosz ember volt).
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 22. - 00:18:44 írta pepo05 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #399 Dátum: 2007. Október 28. - 11:45:13 »
A velem egyidősek biztosan emlékeznek a világ legsikeresebb szappanoperájára, de gondolom mindenki más is hallott már a Dallasról. Nos van számotokra két fantasztikus rövid kis videóm, amit eddig még nem lehetett látni. Az első videóban a bakik vannak benne, mert hát egyetlen forgatás sincs bakik nélkül:

dallas_baki.avi

A másikban pedig azok a pillanatok vannak, amikor felvétel közben hülyéskednek a szinészek (főleg ezt ajánlom mindenki figyelmébe, mert beszarás amit művelnek  ;D ):

dallas_parodia.avi

Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, ráadásul letölthető formátumban van. :D