Most néztem meg a 3. részt. Egyre gázabb ez a sorozat...odafigyelhetnének dolgokra. azért. Még korábbról, amikor az a király jelenet volt, hogy Nathan belenézett a tükörbe és az összeégett arcát látta, jutott eszembe az, hogy a nukleáris dologgal járó sugárzást olyan szinten figyelmen kívül hagyták, hogy nemigaz. Amikor Peter felrobbant számomra totál egyértelmű volt, hogy Nathan halott, Peter eltűnik de él...erre meg Nathan él és szakállas, de virul
Aztán jött ez az új rész...számomra jó nagy blődség, hogy Takezo Kensei olyan képeségekkel rendelkezik már 1671-ben, mint Claire. Ennek a bioszos alapú képesség-magyarázásnak pont az lenne a lényege, hogy az emberi evolúció a 21 század hajnalán lépett egy olyna szintre, hogy a "hiper"sebességgel fejlődő világban az evolúcióban is ilyen uigrásszerű változások mennek végbe. Erre meg a pali 1671-ben ilyen kemény....
Aztán Hiro üzenetet hagy Andonak a jövőbe...ájj
. HOgy a fenébe nem vette 400 alatt észre senki azokat a tekercseket? Méghogy Kensei nem is vette ki az okés, de tutit, hogy utána nem került a kard egyből egy csomagmegőrzőbe...
Nyálmen meg nagyon gáz egy szereplő...meg ekkora nyúlást sem láttam azért még. Gáz!
Peter se tétovázott sokat, hogy beálljon a "családba"....pedig hogy mondta még korábban, hogy ő nem tolvaj....
A legérdekesebb dolog, hogy Sylar-rel mi történt pontosan. A 3. rész vége viszont nagyon durva volt!(mondjuk az sem értem, ha a Bennet...akarom mondnia Buttler familia mostmár őszinte egymáshoz, apuci miért nem tudta normálisan, megelőzve az ilyne bajokat, elmondani Claire-nek, hogy ő sokak szemében egy csúnya, gonosz ember volt).