Szerző Téma: TV Műsorok  (Megtekintve 743331 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: TV Műsorok
« Válasz #500 Dátum: 2007. November 16. - 21:27:15 »
Azt hiszem azt én is láttam. A fordítás olyan volt, mintha fejből írná, a beírás is alulról szagolta Ibolyát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #501 Dátum: 2007. November 16. - 23:39:44 »
Azért te is írtál be kézzel sokat ám!(bár ez nem tudom milyen lehet) :headscratch:
Érdekelne  a link!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #502 Dátum: 2007. November 17. - 11:36:48 »
Igen, de a kézi beírásnál azért  a javára lehet írni, hogy legalább magától olvashatatlan, gépinél már aligha. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #503 Dátum: 2007. November 17. - 15:57:06 »
 ;D ;D :lol: Ja, hát én így írok, ezzel nem lehet mit kezdeni!  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #504 Dátum: 2007. November 19. - 07:36:32 »
Azt hiszem nem. Vengeance egy rendőrt szállt meg a sorozat közepefelé, de csak rövid időre.
De a bosszú szelleme, az nem maga Zarathos, hiszen az Élet bajnoka című történetben Spirit of Vengeance-ként mutatkozik be (többek között)?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #505 Dátum: 2007. November 19. - 10:49:16 »
Zarathos egy ősi démon, akit lélek-szívóként is ismerünk. Mikor a világ még fiatal volt, egy sámán, életre hívta Zarathost a pokolból, hogy lelkeket lopjon számára, amelyektől erősebbé és halhatatlanná válhat. A sámán, akit Centurious-nak hívnak és időről időre mig felbukkan, szóval az ő ténykedése felhívta a pokol urának fugyelmét is, aki párbajra hívta ki. De hogy bebiztosítsa magát, Mephisto ellopta az adig összegyűjtött lelkeket, és győzelmet aratott a sámán és Zarathos felett. Mephisto ekkor tette Zarathos büntetésévé, hogy eztán a földi világban csak úgy járhat kelhet, ha megosztja magát egy emberi hordozóval, a köztes időszakot pedig egy kristályszerű anyagba zárva kell töltenie. Mephisto parancsára Zarathos évezredekkel később beköltözött Johnny Blaze tudatába és lelkébe, és egyfajta fejvadásszá váltak az első Szellemlovasként. Johnn és Zarathos végül szembeszegültek Mephisto akaratával és ott tettek neki keresztbe ahol csak lehetett. Végül Johnny és Zarathos összecsaptak a sámánnal is, és a csata közben összetört a démon lelkét fogságba ejtő kristály, így Zarathos megint szabad lett, független emberi hordozójától. Persze aztán nagy szerelmben ismét egymásra találtak, de az már egy másik sztori, amit nem igazán ismerek.

A Bosszú Élő Szelleme, Spirit of Vengence annyiban más, hogy ezt a démont Mephisto teremtette, nem létezett korábban mint Zarathos. Azért hozta létre, mert egy rendőrtiszt, bizonyos Michael Badilino egyezséget kötött vele, magyarán eladta a lelkét. A Szellem és Mike első közös akciója egy túszmentés során kudarcba fulladt, és ez olyan sokként érte a rendőrt, hogy Vengence formájában folyton gyilkolhatnékja támadt, függetlenül attól hogy egy maffiózót öl e meg, vagy egy civilt. Emiatt persze a Szellemlovas (főként Ketch) egyik legnagyobb nemezise lett. Majd rendezték kapcsolatukat. Huh remélem ennyi elég.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #506 Dátum: 2007. November 19. - 12:08:37 »
De akkor most Ketchben se nem Zarathos, se nem a Bosszú szelleme van?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #507 Dátum: 2007. November 19. - 14:23:39 »
Ketch egy nemesember, bizonyos Noble Kale révén változik Szellemlovassá, mivel ő Kale reinkarnációja, és egy átok sújtja. De Ketch-ben nincs jelen sem Zarathos sem Vengence, bár megjelenésében mindkettőre hasonlít és képességei is azonosak.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #508 Dátum: 2007. November 19. - 15:40:09 »
Áhám! Köszi, így már értem. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #509 Dátum: 2007. November 19. - 15:49:45 »
Ben, lehet, hogy valamit félreolvastam, de Johnny és Zarathos szerelmesek lettek egymásba? :o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #510 Dátum: 2007. November 19. - 16:25:03 »
Ezt egészen biztosan félreértetted!  :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #511 Dátum: 2007. November 20. - 10:38:05 »
Ben, lehet, hogy valamit félreolvastam, de Johnny és Zarathos szerelmesek lettek egymásba? :o

Hát elég tüzes volt köztük a helyzet, de kétlem hogy egy lángoló koponya démon versenyezni tudna egy olyan bigével mint Roxanne Simpson  :twisted: :nezze: :twisted:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #512 Dátum: 2007. November 20. - 15:22:23 »
Oké, köszi!  :D Már féltem...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #513 Dátum: 2007. November 30. - 06:58:03 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #514 Dátum: 2007. November 30. - 11:03:01 »
A francba, remélem ez csak vicc, mégis miért nézték ezek meg a Tolvajtempót? Rossz hatással volt rájuk.

Ju

• Pókfej
« Válasz #515 Dátum: 2007. November 30. - 11:57:57 »
Legalább nem egy Smart. ;) :hehe:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #516 Dátum: 2007. November 30. - 12:36:32 »
Új Knight Rider? Ilyen mértékben tart a Retro-láz?
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #517 Dátum: 2007. November 30. - 13:16:59 »
Én inkább  a "Nem tudunk semmi újat kitalálni, és csak a régi dolgokkal tudunk előjönni, amit annak rendje és módja szerint elcsesszünk" láznak mondanám.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #518 Dátum: 2007. November 30. - 15:14:08 »
Nem rossz kocsi, elfogadnám. :D
És olvastam az sg-n, hogy Transformert akarnak csinálni Kitt-ből. Érdekes lessz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #519 Dátum: 2007. December 01. - 23:17:17 »
Hősöket néz valaki?
Ez a 10. rész nem volt valami jó, de előtte a 7,8,9 sziuoer volt. Igazán engem továbbra is Adam zavar, meg az, hogy neki már 400 évvel ezelőtt alakult ki ez a képessége...no meg most ez az öngyógyítás akkor hogy is van. Claire-nek is gyógyító a vére....ezt Bennetnek is tudnia kellett, ismerte Adamet. Szóval okés, hogy meg akarta védeni, d ehazsnálhatta volna a vérét...amúgy meg agyhalál után hülyeség, hogy meggyógyult. Meg azt sem értem, hogy fejlövéstől most miért halnánka meg? Claire-nek a fejébe ment az ág, Peternek az üveg...órákig halottak voltak, már szép számban elkezdtek pusztulni az agysejtek...mégis túlélték. Ha egy shoutgunnal szétlőnék a fejét, anniy maradna belőle, amiből elkezdhetne visszaalakulni....amúgy szerintem sokkal jobb ez a 2., évad egyelőre. Külön tetszik, hogy amit az elején gondoltunk, hogy "nah, most jön egy nagyobb főellenség, a nagynagy gonosz, de unalmas" nem teljesült, hanem megy a kavarás a cpéggel, a vírussal, meg mindennel.