Szerző Téma: Mutánsvilág  (Megtekintve 146032 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Mutánsvilág
« Válasz #420 Dátum: 2011. Március 17. - 22:18:40 »
Lehetetlen. Sok száz füzetről és legalább száz szereplőről beszélünk most.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #421 Dátum: 2011. Október 01. - 15:38:14 »
Nem emlékszem, hogy ez a kérdés fel lett-e már téve, de már régebben is felmerült bennem, hogy a mutánsvilág borítóján, Ágyugolyó és Forge között ki az a csaj? (Póknő és Bishop fölött)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #422 Dátum: 2011. Október 01. - 16:56:08 »
Senki se tudja. A legteljesebb listán is, amit eddig láttam, a 36 karakter közül csak 35-öt neveznek meg, és az a nő nincs közte. Volt már itt tipp, hogy az új Fehér Tigris, de ő be se mutatkozott, csak egy évvel később.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #423 Dátum: 2011. Október 01. - 17:54:36 »
Nemcsak tipp, hanem az tényleg a Fehér Tigris.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #424 Dátum: 2011. Október 01. - 18:18:38 »
Ja, tényleg az lesz. Látod, csak Bent kell megkérdezni.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #425 Dátum: 2011. Október 01. - 19:12:02 »
Ezzel csak egy apró gond van: a House of M utolsó füzete 2005 novemberében jelent meg, és ezt a Fehér Tigrist később találták ki, és majdnem pont egy évvel a HoM befejezése után, 2006 novemberében jelent meg először a füzetekben. Szóval hacsak Bendis és Copiel nem láttak a jövőbe, akkor aligha lehet ő.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #426 Dátum: 2011. Október 01. - 19:18:39 »
Olvasd el a Women of Marvelt. 2004-ben is szerepelt már ebben a jelmezében a Daredevilb ongoingban
« Utoljára szerkesztve: 2011. Október 01. - 19:20:51 írta Ben Reilly »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #427 Dátum: 2011. Október 01. - 21:31:50 »
Talgaby, nézd vissza a House of M Avengers 3-5 részeit, Angela del toro vagyis a női White Tiger tényleg benne van.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #428 Dátum: 2011. Október 01. - 22:15:02 »
Igen, közben megnéztem, és tényleg. Bendis gyakorlatilag beépítette ide a Daredeviljét. Furfangos fickó.

Pepea

• Grizzly
  • *
    • Black Team Comics
« Válasz #429 Dátum: 2011. Október 19. - 11:10:47 »
Igen, közben megnéztem, és tényleg. Bendis gyakorlatilag beépítette ide a Daredeviljét. Furfangos fickó.
Fehér Tigris, nálunk fogja mutatni, majd ebből fogsz megismerni jobban. ;)  :nezze:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #430 Dátum: 2014. Október 18. - 21:05:13 »
Hát bocsi, hogy ezt a rég elfeledett topicot használom, de atöbbséghez képest újonc vagyok, és pótolok, ahogy tudok. :) ( Remélem nem én vagyok az egyetlen :P ) Viszont akad pár kérdésem, főleg annak fényében, hogy eddig csak a Káosz, Kitörés és Titkos Háború köteteken vagyok túl.

1. A mutánsok mikor "szaporodnak" kb vissza? Azt olvastam itt a topicban (igen, hosszú volt, de átrágtam magam rajta :D ) de valamilyen magyar megjelenésre gondolok. Vagy a következő felbukkanás már csak a Marvel+-ban futó X-men?

2. Xavier mikor és hogy kerül elő?

3. Sólyomszemet akkor így meg is oldották, hogy felélesszék, a következő Új Bosszú Angyalai kötetben már vígan szerepel?

4. Wandát egészen az Avenger vs. X-menig nem is látjuk újra? Mert annak az eventnek a 0. számában nekem nagyin úgy tűnt, hogy Vízíóval akkor találkozik először a Káosz történései után, de persze a tudásom erősen hiányos :D

Nem egyszerű feladat több évnyi kiadást pótolni :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #431 Dátum: 2014. Október 18. - 21:12:46 »
Hát bocsi, hogy ezt a rég elfeledett topicot használom, de atöbbséghez képest újonc vagyok, és pótolok, ahogy tudok. :) ( Remélem nem én vagyok az egyetlen :P ) Viszont akad pár kérdésem, főleg annak fényében, hogy eddig csak a Káosz, Kitörés és Titkos Háború köteteken vagyok túl.

1. A mutánsok mikor "szaporodnak" kb vissza? Azt olvastam itt a topicban (igen, hosszú volt, de átrágtam magam rajta :D ) de valamilyen magyar megjelenésre gondolok. Vagy a következő felbukkanás már csak a Marvel+-ban futó X-men?

2. Xavier mikor és hogy kerül elő?

3. Sólyomszemet akkor így meg is oldották, hogy felélesszék, a következő Új Bosszú Angyalai kötetben már vígan szerepel?

4. Wandát egészen az Avenger vs. X-menig nem is látjuk újra? Mert annak az eventnek a 0. számában nekem nagyin úgy tűnt, hogy Vízíóval akkor találkozik először a Káosz történései után, de persze a tudásom erősen hiányos :D

Nem egyszerű feladat több évnyi kiadást pótolni :)

Ó dehogynem. Hisz ez Marvel ;D Na akkor megpróbálok válaszolni néhány kérdésedre!

1. a HoM után kb 2 évig bírták ki és utána már minden népszerű mutáns visszakapta az erejét. De a népesség növekedés az az Avengers vs X-men event után következett be. Nem akarok róla spoilerezni, inkább olvasd el.

2. Ezt pont nem tudom,de mikor előkerül akkor tud járni és nincs képessége.

3. Őt hamar felélesztik,de azt ne kérdezd hogy :lol:

4. Igen.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #432 Dátum: 2014. Október 18. - 21:20:28 »
Köszi a válaszokat! Az AvsX füzetek megvannak, sokan nem szeretek, de valahogy én kedvelem azt a sztorit, egyelőre nem merem megvenni tpb-ben is, mert reménykedek egy Kigpin kiadványban :) Akkor jól rémlett, hogy ez a sorozat volt a vízválasztó, de nem voltam biztos benne, köszi! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #433 Dátum: 2014. Október 18. - 22:27:22 »
Igen, Sólyomszemet úgy hozták vissza, pontosan.
Ha türelmes vagy, ne vedd meg. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #434 Dátum: 2014. Október 18. - 23:06:16 »
4. De látjuk. A kiadásból kimaradt Avengers sztoriban Sólyomszem megtalálja.

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #435 Dátum: 2014. Október 18. - 23:22:53 »
Köszi a válaszokat! :)

Szerk: valaki mondta most börzén mikor megvettem, hogy az egyik legjobb Kingpin kiadvány.. hát tényleg szuper sztori :)
« Utoljára szerkesztve: 2014. Október 19. - 10:31:24 írta Kilgores »

kzoli

• Sakál
« Válasz #436 Dátum: 2014. Október 19. - 13:54:19 »
De semmi magyarázat nem volt, hogy Sólyomszem miként tért vissza az élők sorába?

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #437 Dátum: 2015. December 02. - 15:01:48 »
Hát Tomi, köszi a House of M-es What if-et a Marvel+-ban, mert ez remek alkalmat szolgáltatott nekem arra, hogy írjak az évekkel ezelőtti crossoverről is :D (a szerkesztők értelemszerűen csak aktuális dolgokkal szeretnek foglalkozni).

Itt is van:
http://www.prae.hu/article/8367-mutansvilag-mi-lett-volna-ha/

A Titkos Invázió és a Végtelen hatalom is a spájcban van már!
De semmi magyarázat nem volt, hogy Sólyomszem miként tért vissza az élők sorába?
A CW előtti Avengers számban volt róla szó, amiket Maleev rajzolt, de már nemigazán emlékszem. Valószínűleg úgy, hogy mágia, és kész.

Todd

• Pókfej
« Válasz #438 Dátum: 2015. December 02. - 15:06:10 »
Én is nemrég olvastam újra minden Kingpines Bósszú Angyalai kötettel.
Zseniális, hogy már maguk a képregények szereplői sem veszik komolyan a halált, nemcsak az olvasók. Mikor Sólyomszem a neki szegezett kérdésre, hogy Hogy-hogy élsz? csak annyit válaszol, hogy Miért, te is voltál már halott.  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #439 Dátum: 2015. December 02. - 17:06:12 »
Jó írás volt, Ron.  ;)