Újságosoknál is kapható lenne?
Ha emlékszel még azokra a tervekre, úgy szóltak, hogy csak börzéken és tőlem a webshopból lehetne hozzájutni.

Ha már újságoshoz is eljutok vele, kitől lenne fan kiadvány? Főleg, mitől lenne 300 darabos, hisz annyit újságosok biztosan nem fogadnak be.
Mindenesetre nem vetem el annak a lehetőségét sem, hogy valami kiadványunk megjelenjen egyszer az újságosnál is. Jelenleg épp a jogi útvesztőkben tanyázok, mert drágább kiadni alkalomszerűen újságot, mint rendszeresen, ugyanakkor azt már tudom, ha évente mindig kiadok egyet, az már rendszeresnek minősül...
Persze ez itt már offtopik.
Ha tényleg belevágnál a Fan kiadványba, legrosszabb esetben postán fizetnék elő rá, ha ez a lehetőség fent áll siker esetén.
Odáig még nem jutottam el, hogy előfizetésnek is utánanézzek, az hogy megy. Jelenleg például nem értem, a Semicnek miért volt jó az előfizetés, hisz adtak 150 ft kedvezményt, ami számokban annyit tesz, hogy (a 850 ft-os újságból nagyjából 400-at kaptak vissza, ha az újságos adta el a füzetet), így meg 700-ért adták el, de kizárt, hogy 300 ft-nál olcsóbban vitte ki a posta a megadott címekre a képregényeket.
És mindenkinek jó volna szerintem ez a módszer évi 3-4 megjelenés esetében. Tőled biztosan kézhez kapjuk az adagunkat. Igényt tartanék a terv megvalósítására és vagyunk még így egypáran.
A 3-4 megjelenés nem tudom, mennyire kivitelezhető. Sorozathoz túl sok az idő, ha meg nem sorozat, akkor meg az olvasók hamarabb elveszítik az érdeklődésüket a téma iránt.