Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714560 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #1540 Dátum: 2009. szeptember 13. - 11:16:35 »
Hol lehet a külön matricákat megvenni?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1541 Dátum: 2009. szeptember 13. - 11:39:22 »
Na, ez engem is érdekelne. :) Tervezgettem, hogy veszek egyetlen csomagot, de magazin nem kell hozzá.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1542 Dátum: 2009. szeptember 13. - 11:49:31 »
Srácok a matricákat eleve külön lehet kapni. 125 jó magyar értéktelen pénzért bárhol ahol a matricás albumot is. De ha konkrát darabok kellenek a börzén vagy a klubbon szerintem tudtok válogatni a többiek sok felesleges matricái közül.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1543 Dátum: 2009. szeptember 13. - 14:53:20 »
Szép a gyűjteményed , de az a Unicumos üveg hát az nem illik oda. :lol:
Pont ma rendeztem át a polcot, mert vettem pár Pókemberes képregénytartó mappát. És átkerültek a Watchmen figurák az Unicum helyére.
Azok jobban illenek oda. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1544 Dátum: 2009. szeptember 13. - 16:31:28 »
Ben, nem konkrét darabok kellenek, mert konkrétan nincs egy se. :) Láttam ma újságosnál az albumot, de matricát nem. Biztos kérni kellett volna.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1545 Dátum: 2009. szeptember 13. - 16:38:49 »
A munkahelyemen a postán ott rohad már egy hónapja egy teljes csomag :)
Miattam rendelték,mert a kártyásokat is ott szoktam venni ugyhogy eléggé meglepödtek  :o amikkor nem tartottam  rá igényt :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1546 Dátum: 2009. szeptember 13. - 17:13:52 »
Láttam ma újságosnál az albumot, de matricát nem. Biztos kérni kellett volna.
Előfordul, hogy belerakják más dobozba a matricákat. Valamelyik újságosnál pl Dragon Ball-os matricákkal volt egy dobozban, így vagy meg kell kérdezni, vagy jól körül kell nézni. ;)
Tök jó, nekem már csak 9 darab hiányzik.  :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1547 Dátum: 2009. szeptember 13. - 20:36:59 »
A munkahelyemen a postán ott rohad már egy hónapja egy teljes csomag :)
Mármint 1 db csomag, vagy egy teljes doboz?

Sepi: az szép. Klubon majd átnézhetem a cseréid? Neked melyek hiányoznak?

Mero

• Thanos
« Válasz #1548 Dátum: 2009. szeptember 13. - 20:49:09 »
Benya,egy teljes doboz ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

venom75

• Pókfej
« Válasz #1549 Dátum: 2009. szeptember 13. - 20:52:39 »
Gratulálok Sepi.Gyors voltál.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1550 Dátum: 2009. szeptember 13. - 21:04:30 »
Benya,egy teljes doboz ;)
És ezt te nem tudod kedvezményes áron megvenni? :brow:

Mero

• Thanos
« Válasz #1551 Dátum: 2009. szeptember 13. - 21:46:22 »
Ez a Magyar Posta hivatala :D
Szerinted itt lehet alkudni az árakra ??? :stupid:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1552 Dátum: 2009. szeptember 13. - 21:57:07 »
Gratulálok Sepi.Gyors voltál.
Köszi, ez nagyban köszönhető neked és Marslakoonak is. ;) Majd jövő héten feladom a postán a kiadónak a rendelést arra a kilenc matricára.  :)

Egyébként tegnap voltam az újságosnál, hogy megvegyem az új CsodaPókot. Sajnos az nem volt, és mivel nem akartam üres kézzel távozni, megvettem a Shrek matricásalbumosmagazin első számát. A TV-ben láttam a reklámját, úgy voltam vele, hogy 400 forintot megér, megnézzük milyen. Volt benne egy magazin, fejtörőkkel, rejtvényekkel, meg ilyenekkel; egy matricás album, egy amulett, meg egy csomag matrica. Ez is olyan, mint a kártyás Pókember magazin, mert ezeket a matricákat tudtommal máshol nem lehet kapni, csak a magazin számaihoz adnak egy csomaggal. De nem is ez a lényeg. Nem gyenge, hogy milyen matricák vannak benne.  :D Mert vannak a natúr matricák, meg van fényes matrica. Eddig olyan, mint a Pókemberes matricaalbum, de ebben még van mozgóképes matrica, és kapaszkodjatok meg, szagos matrica;D Az én matricacsomagomban sikerült is egy ilyen szagos matricát kifognom, és tényleg van szaga.  :D A képen az a jelenet van, amikor a második részben az após asztalánál ül Shrek az apóssal és esznek. És a képen lévő sült malacnak van szaga, nem is akármilyen, hanem baconos szaga.  :D Olyan szaga van, mint a baconos chipsnek. Egyfolytában éreztem, hogy mintha chips szag lenne, de nem tudtam mire vélni, amíg fel nem fedeztem, hogy szagos matricám van.  8) Majd még meglátom, hogy veszek-e a többi számból, de az biztos, hogy nem leszek rendszeres vásárlója. Még esetleg a harmadik számot megveszem, ahoz egy Shrekes irattartót adnak, a képen jól néz ki.  :D

mardelszky

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1553 Dátum: 2009. szeptember 13. - 21:57:54 »
nagyjából 50 db Dragon Ball és Dragon Ball Z kártya eladó,részletekről itt lehet érdeklődni:
mardelszky@pro.hu

Marslakoo

• Rózsa
  • *
« Válasz #1554 Dátum: 2009. szeptember 14. - 13:05:47 »
Udv!

Ujra itthon.  :) Nem emlekszem, hogy lehet az itteni gepen magyar bill.-re valtani.  :-\ Ja, inkabb ugy tunik nem mukodik, hiaba mondom neki, hogy "munkodj".  :brow:

Remelem gyujtottetek nekem sok kartyat meg matricat. Szereztem egy ultra gagyi litvan pokemberes kifestot.  ;D Sajna kepregenyt nem talaltam, es mire legalabb tavolrol lattam egy nagyobb ujsagosnak tuno uzletet igencsak zarva levonek tunt.  :( De majd megirom, hogy van litvanul a Pokember.  ;)

Koszi Sepi! Megjottek a matricak, bar mar nem voltam itthon, de ma elhoztam a postarol.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1555 Dátum: 2009. szeptember 14. - 13:08:45 »
Az jó, a te leveled is megjött.  :D

A billentyűzetnél meg nyomj egy ctrl+shift-et, általában az állítja át a nyelvezetet.  ;)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1556 Dátum: 2009. szeptember 14. - 16:35:04 »
Sepi, ez az? http://www.shreksquests.com/StickerAlbum.html  :D
Mert itt azt írják, hogy a matricákat külön is lehet kapni...
De amúgy aranyos kis magazin, az illatosra én is kíváncsi lettem, lehet veszek egyet. :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1557 Dátum: 2009. szeptember 14. - 16:46:48 »
Igen, ez az, de itt a magyar oldala: http://www.shrekkalandjai.hu/StickerAlbum.html
Én amennyire olvastam, meg néztem a weblapot, nem lehet majd külön kapni a matricákat hozzá, hanem akárcsak a Pókembernél a kártyákat, ennél is a matricákat az újság mellé kapod. Aki esetleg kiváncsi rá, az vegye meg az első számot, a 400 forint nem sok érte, aztán leszűrheti hogy akar-e még venni belőle vagy nem. Én nem fogok töübbet venni, ennyi elég volt kiváncsiságból.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1558 Dátum: 2009. szeptember 14. - 16:52:37 »
Sült szalonna illatú Shrek matrica? Hümm. Szamárnak van saját illata vagy csak az O'de istálló?  :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1559 Dátum: 2009. szeptember 14. - 17:07:01 »
Shreknek gondolom hagyma illata lesz.
This is a joke. A real practical Joke.