Gratulálok Sepi.Gyors voltál.
Köszi, ez nagyban köszönhető neked és Marslakoonak is.

Majd jövő héten feladom a postán a kiadónak a rendelést arra a kilenc matricára.

Egyébként tegnap voltam az újságosnál, hogy megvegyem az új CsodaPókot. Sajnos az nem volt, és mivel nem akartam üres kézzel távozni, megvettem a Shrek matricásalbumosmagazin első számát. A TV-ben láttam a reklámját, úgy voltam vele, hogy 400 forintot megér, megnézzük milyen. Volt benne egy magazin, fejtörőkkel, rejtvényekkel, meg ilyenekkel; egy matricás album, egy amulett, meg egy csomag matrica. Ez is olyan, mint a kártyás Pókember magazin, mert ezeket a matricákat tudtommal máshol nem lehet kapni, csak a magazin számaihoz adnak egy csomaggal. De nem is ez a lényeg. Nem gyenge, hogy milyen matricák vannak benne.

Mert vannak a natúr matricák, meg van fényes matrica. Eddig olyan, mint a Pókemberes matricaalbum, de ebben még van mozgóképes matrica, és kapaszkodjatok meg,
szagos matrica!

Az én matricacsomagomban sikerült is egy ilyen szagos matricát kifognom, és tényleg van szaga.

A képen az a jelenet van, amikor a második részben az após asztalánál ül Shrek az apóssal és esznek. És a képen lévő sült malacnak van szaga, nem is akármilyen, hanem baconos szaga.

Olyan szaga van, mint a baconos chipsnek. Egyfolytában éreztem, hogy mintha chips szag lenne, de nem tudtam mire vélni, amíg fel nem fedeztem, hogy szagos matricám van.

Majd még meglátom, hogy veszek-e a többi számból, de az biztos, hogy nem leszek rendszeres vásárlója. Még esetleg a harmadik számot megveszem, ahoz egy Shrekes irattartót adnak, a képen jól néz ki.