Szerző Téma: Kártyák, figurák, miegymás  (Megtekintve 714414 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Kártyák, figurák, miegymás
« Válasz #4240 Dátum: 2015. szeptember 08. - 19:53:03 »
Szerintem is jól eltalált figura lett.
Ismerve az Ultimate szériás Neca figurákat, tuti, hogy az összes heveder, de még a mellény is külön van rajta, nem csak "kifaragva".
De a kés és a pisztoly is berakható a tokjába.
Tudom, hogy hivatalosan ez nem az a karakter, de mivel a Dutch figuráról lemaradtam, így simán lehet, hogy helyette ezt veszem meg.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4241 Dátum: 2015. szeptember 08. - 22:31:20 »
No és ehhez a figurához mit szóltok? :D
Már láttam, de tényleg jó. :D Mondjuk pont azon röhögtem, hogy annyi féle Schwarzi figura van, egy rakat Terminator, aztán Dutch, most meg Commando... :lol: Nekem elég lenne egy is, fura lenne több Schwarzi egymás mellett a polcon. :lol: Mondjuk én szerintem majd az Ultimate T-800-ast fogom (majd egyszer valamikor) beszerezni, az érdekel a legjobban, ha már Schwarzi figura.

Tudom, hogy hivatalosan ez nem az a karakter, de mivel a Dutch figuráról lemaradtam, így simán lehet, hogy helyette ezt veszem meg.
A klasszik kommandós Dutch-ot kerested? Ahelyett tényleg jó a Commando figura is, majdnem ugyanaz szerintem. :lol:
Amúgy a Galaxyban lehet kapni a sáros Dutch-ot, szerintem jópofa:

A Holdfényben meg van Final Battle Predator vs Dutch:

De gondolom, neked akkor a fegyverekkel ellátott verzió kellett volna.

Ezen meg betojtam anno:

Igen, Thermal Vision Dutch. :lol: Behalás, hogy mi mindenre gondolnak. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4242 Dátum: 2015. szeptember 09. - 06:38:49 »
Ki az,aki megvesz egy ilyen figurát?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4243 Dátum: 2015. szeptember 09. - 07:20:26 »
ha vki tud eladó Neca Terminator figurát szóljon ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4244 Dátum: 2015. szeptember 09. - 08:06:38 »
A Fantasmaniaban van, de Ebay-en is újonnan 5-6 ezer körül lehet rendelni.
http://fantasmania.hu/terminator-figura-c-89.html
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=neca+terminator&_sop=15
Ki az,aki megvesz egy ilyen figurát?
Gondolom az abszolút full szériás gyűjtők, senki más. A láthatatlan Predatorokat is azok vették. Habár azoknal legalább a kiegészítők frankók voltak.

Ezen a figurán csak az arctámadó és az embrió miatt gondolkoztam egy ideig, aztán szerencsére máshonnan szereztem csak két arctámadót.

Tom, a két kezed most össze vissza fogom csókolgatni. Nem, a Sáros Dutch figurát is imádtam, de mindenhol csak 12000 körül láttam, és már előre akartam írni a szabvány kommentet, hogy ááá, biztosan nagyon drága (Mert eddig ezek voltak a tapasztalataim a Galaxyval). De nem. :oh:
A Predatorom alig várja, hogy megküzdhessen vele. :D

Amúgy épp gondolkoztam rajta, hogy tényleg Schwarczy viszi a pálmát eddig a Neca figurák terén. Nála már így három karakterről is adtak ki figurát. De pl. Michael Biehnről is jelenet meg kettő, a T1-ből és az Aliensből, Bruce Willisről szintén kettő a Sin City és a Die Hard, és Quentin Tarantinoról is kettő, a Kutyaszoritóban és a Terrorbolygó.
De ugye ha a változatokat is számoljuk akkor meg toronymagasan vezet, Terminator egy tucat féle megjelent, Dutchból is minimum 4.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 09. - 10:22:35 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4245 Dátum: 2015. szeptember 09. - 11:26:33 »
Gondolom az abszolút full szériás gyűjtők, senki más. A láthatatlan Predatorokat is azok vették. Habár azoknal legalább a kiegészítők frankók voltak.
Mondjuk ez még nem is néz ki rosszul. De például a videójátékos festésű figurák nekem gagyik. Számomra úgymond "el van rontva" rajtuk a karakter kinézete.

Idézet
A Predatorom alig várja, hogy megküzdhessen vele. :D
Na, kircsi, majd kérünk fotót az Epic Battle-ről. :D Különben nekem is tetszik, de egyelőre vannak fontosabb figurák a listámon. Ja, meg Predator is kéne hozzá. :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4246 Dátum: 2015. szeptember 09. - 12:00:09 »
Nekem sem tetszenek ezek az alternatív festések, a mid cloak predatorok között vannak már szépek, a full átlátszóak rossz vicc kategória voltak. De a vizes Classic nekem tetszik.

Az egyetlen ilyen transzparens festésű figurám a Soul Reaveres Raziel, abból is jobban örültem volna a normál változatnak, de ez még nem rossz. Plusz anno még nem rendeltem külföldről és csak ezt találtam.

A battle-ről mindenképpen teszek majd fel képet. :)
Habár igazából nem hozzá való Predim van, mivel a Neca AVP 2-s szériájából való, de egyelőre ilyen apróságokkal nem foglalkozom.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 09. - 12:14:17 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4247 Dátum: 2015. szeptember 09. - 18:22:31 »
Én ilyen Swarci babát szeretnék látni:

;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 10. - 13:27:15 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4248 Dátum: 2015. szeptember 11. - 08:12:16 »
Tegnap elmentem a Galaxyba. Bakker, ez a bolt valami eszméletlenül nagy, eddig csak külföldön láttam ennyi képregényes, filmes figurát egy helyen, és sok olyasmi is volt náluk, amit még magyarországon sehol sem árultak (pl. Marvel Select Lizard), sajnos az, hogy a legtöbb esetben az árak elszálltak, még mindig tartom, így inkább csak arra jó, hogyha valami érdekel, hogy néz ki élőben, itt megnézheted, plusz ha szerencséd van, kifogsz valami jó akciót. Így tuti, hogy mostantól gyakrabban fogom csekkolni.
Viszont kinnt van a francba, ahová elég gyér a közlekedés, odafelé dugú Újpestről, így a negyed órás út 40 percre hízott, visszafelé meg karambolozott a 3-as villamos egy mentőautóval így egy járat helyett 3-al jöttem.
De megvan a zsákmány. Nagyon jó ez a figura, hiába a sok mozgatási pont, elég masszív, és eléggé egyben is van. És baromi sok kiegészítő van hozzá, amit csípek.

Dutch rejtőszínei jól működnek, alig látni a falvédőm előtt. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 11. - 08:41:58 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4249 Dátum: 2015. szeptember 11. - 15:13:01 »
Nagy 1/4-es Predatort nem láttál ?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4250 Dátum: 2015. szeptember 11. - 15:20:45 »
Nem, csak 1/4-es Dutch volt, Predi nem.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4251 Dátum: 2015. szeptember 11. - 17:48:48 »
Klassz a figura! :D A predi is jól néz ki. Van cserélhető maszkja?
Tegnap elmentem a Galaxyba. Bakker, ez a bolt valami eszméletlenül nagy, eddig csak külföldön láttam ennyi képregényes, filmes figurát egy helyen, és sok olyasmi is volt náluk, amit még magyarországon sehol sem árultak
Igen, nagyon jó bolt, marha nagy a választék. Én is csak egyszer voltam ott, de tetszett nekem is. Csakhát nagyon drága.
Az a Marvel Select Lizard is tök jól néz ki, de aranyárban van az is.
Idézet
Viszont kinnt van a francba, ahová elég gyér a közlekedés, odafelé dugú Újpestről, így a negyed órás út 40 percre hízott, visszafelé meg karambolozott a 3-as villamos egy mentőautóval így egy járat helyett 3-al jöttem.
Igen, a közlekedés nagyon vacak, a busztól is sokat kell gyalogolni az üzletig, úgyhogy én sem szívesen bumlizok ki oda, pedig én itt lakom Újpesten. Nem értem, miért nem bírtak egy normális buszjáratot csinálni, ami összeköti az áruházat a központtal...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4252 Dátum: 2015. szeptember 11. - 18:42:05 »
A Predinek nincs külön maszkja. Nem túl gyakori a Predikhez az csere fej, a most kiadótt új Alien Vs. Predator 2Packhez láttam, hogy adnak.
Igen, a közlekedés nagyon vacak...
Igen, én a köztemetőtől rollereztem ki, kábé 1,5 km, gyalog marha sok lett volna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4253 Dátum: 2015. szeptember 14. - 12:04:47 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4254 Dátum: 2015. szeptember 14. - 12:09:54 »
Elég királyul néz ki. De ez már az a méret és árkategória, amire nekem biztosan nincsen még kapacitásom.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4255 Dátum: 2015. szeptember 14. - 19:29:04 »
Egy királynőre a mai napig pályázok.  8)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4256 Dátum: 2015. szeptember 14. - 20:33:34 »
Nekem van egy ilyenem, de ez kisebb méretarány.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4257 Dátum: 2015. szeptember 14. - 20:48:48 »
Ez szobor? Klasszul néz ki.

Todd, ez is tetszeni fog neked:

http://news.toyark.com/2015/09/14/union-creative-vulcanlog-metal-gear-solid-v-venom-snake-175887

;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4258 Dátum: 2015. szeptember 15. - 08:08:04 »
Ez az Alien Vs. Predator filmhez kiadott McFarlane toys-os szériából való. Mindegyik kisebb figura volt (a predik kábé 5 inchesek, az Alien queen pedig arányosan nagyobb) kevés mozgatási ponttal, diorámával, és a két figurából lehetett ezt összerakni.

Amúgy elég király, de két dolog miatt nem tetszik. Egyfelől a sok iszonyúan széttagolt csuklópont, tudom ez divat a japán figuráknál, mert így lehet dinamikusan pózoltatni, másfelől, ezek kisebb méretűek.
Valamikor kéne egy frankó Snake figurát begyüjteni, de olyat, ami lehetőleg nem extrém módón mozgatható és 7 inches.
Egyelőre csak a nagyon régi McFarlane féle figurák jutnak eszembe, amik ilyenek voltak.

Szerk: Ezek sem 7 inchesek, csak 6,25, akkor cseszhetem, nincsen jelenleg olyan Snake figura, ami igazán illene a gyűjteményembe.
Max ez, de ez a Snake, ugye nem az a Snake, de attól még szeressük.
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 15. - 08:33:38 írta Todd »

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Utoljára szerkesztve: 2015. szeptember 22. - 00:10:44 írta BlackArrow »