Szavazás

Melyik Pókember sztorit olvasnád legszívesebben magyarul könyvben?

Klasszikus Lee-Romita időszak
Jean DeWolff halála
Kozmikus kalandok
Klón sztori

Szerző Téma: Pókember (Kingpin-kötetek)  (Megtekintve 427222 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Hihetetlen Pókember
« Válasz #200 Dátum: 2007. november 22. - 16:35:58 »
Főleg az a poén, hogy Romita Jr-t állandóan a húzó címekhez teszik. Pedig már örültem az elmúlt egy évben, hogy alig lehetett látni tőle valamit, de most a WWH-t megint jól elrontották vele, plussz jövőre meg jön vissza az Amazinghez. Érthetetlen, hogy a Marvel miért csinálja ezt. Nem hiszem el, hogy a hülye amerikaiaknak ez a stílus annyira tetszik. Más kiadóknál a legtöbb címben olyan gyönyörű rajzok vannak, hogy már szinte megszólalnak. A Marvel pedig már szinte arra hajt, hogy náluk legyen az összes kaki rajzoló. Például a Wolverine v3 címről is már az az érzésem, hogy direkt rakják oda a legbénább rajzolókat. :roll:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #201 Dátum: 2007. november 22. - 17:36:21 »
Srácok,gyarapodik ez a lista!Muszáj leszek előásni a sufniból a kisbaltámat ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #202 Dátum: 2007. november 22. - 19:37:03 »
Drake, köszi, leesett az állam is tőle!
Nekem bejön Romita és JMS is. Láttam JR-nél rondább rajzolót Pókemberben (valami Zulli), JMS-nél meg rég nem röhögtem annyi a Pókon, mint az utóbbi Hihetetlenekben, bár tényleg van pár fura húzása.
És tényleg beszéltek hasonlóról, mint az emlékezésben? Mert akkor nem is volt annyira megalapozatlan ez a húzás valamit erre építeni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #203 Dátum: 2007. november 22. - 23:16:01 »
Straczynski pedig inkább fantasyban és sci-fiben erős, de ott nagyon, viszont dögöljön meg a rózsaszín pónilovam, ha egy Pókember képregényt is elolvasott az elmúlt majd 40 évből, mielőtt belefogott az írásukba.
:lol: :lol:
Idézet
Butler tényleg gáz.
Ezt hogy érti, kedves Ben? Hisz a te legtöbb rajzod is Butlerre hasonlít a legjobban, azért is tetszett annyira.
Butler miért olyan nagy arc? Alig rajzolt valamit, és az se volt maradandó.
Számomra nagyon is maradandó volt. Folytatta Bagley stílusát, de mégis sokkal szebben, karakteresebben rajzolta őket. Bagley Gwenje például elég közepes, de Butleré gyönyörű, mint Romita Sr. idejében. Butler Mary Jane-je se nézett ki soha szebben.  ;) Ráadásul a Scarlet Spider (és Pókember is) állati jól mutatott, és nem utolsósorban Peter Parker végre úgy nézett ki, mint Peter Parker...
Straczynski-vel a misztikus szószain kívül szerintem nincs baj.  :)
Szerintem van. A saját képregényeit megírja tisztességgel, de Pókemberhez nem kéne nyúlnia. Egyszerűen nem nyúl elég tisztelettel a karakterhez.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #204 Dátum: 2007. november 23. - 07:19:36 »
Szerintem van. A saját képregényeit megírja tisztességgel, de Pókemberhez nem kéne nyúlnia. Egyszerűen nem nyúl elég tisztelettel a karakterhez.
Lehet, hogy a DC küldte oda, hogy tegye tönkre a konkurenciát. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #205 Dátum: 2007. november 23. - 09:18:30 »
Idézet
Butler tényleg gáz.
Ezt hogy érti, kedves Ben? Hisz a te legtöbb rajzod is Butlerre hasonlít a legjobban, azért is tetszett annyira.

Pedig reméltem hogy inkább Tom Lyle-ra vagy Bagley-re hajaz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #206 Dátum: 2007. november 23. - 11:22:21 »
Emberek nemrég kegyetlen nagy trauma ért, a hírkernél szemtanuja voltam, hogyan zúznak be vagy 20-25, Hihi-Pókot, meg Ulti X-ment, és még csak meg se tudtam menteni párat.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #207 Dátum: 2007. november 23. - 11:34:46 »
Fene egye a sok barbárt. :ghostrider: Miért nem kérted el őket?

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #208 Dátum: 2007. november 23. - 22:41:32 »
egyszerűen Romita undorító Pókemberben se bírtam már Deodato megmentett a teljes kockulástól,a WWH pedig áhh az Incredible Hulk számban látni lehetett vmit a végső csatából csak 1-2 kép de olyan szépvolt,a befejező meg a többi WWH meg egy ***************mert elkelett cseszni,nah mind1 ez nem ide tartozik

Todd

• Pókfej
« Válasz #209 Dátum: 2007. november 24. - 12:00:39 »
Fene egye a sok barbárt. :ghostrider: Miért nem kérted el őket?
El akartam, kérdeztem, nem-e lehet vinni, a bezúzandó újságokból, mondták, hogy igen, de akkor toljam oda ezt a kocsit (megrakodva nők lapjával, meg ilyesmik) a zúzdához, és mire odaértem vele, az előzőt (amin a Pókman, meg ilyesmik voltak), már bedobálták.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #210 Dátum: 2007. november 24. - 12:08:39 »
Emberek nemrég kegyetlen nagy trauma ért, a hírkernél szemtanuja voltam, hogyan zúznak be vagy 20-25, Hihi-Pókot, meg Ulti X-ment, és még csak meg se tudtam menteni párat.

Ez felháborító :)Nem értékelik a művészetet :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #211 Dátum: 2007. november 24. - 13:49:26 »
Õket kellett volna bedobni a zúzdába. :twisted:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #212 Dátum: 2007. november 24. - 15:43:51 »
Nos, csak elolvastam magyarul is eddig a Sins Pastot. Továbbra is ez az egyik legundorítóbb tö9rténet amit valaha olvastam. De jó, JMS legyen nagy vagány és tegye azt Gwennel amit akar. Legyen egy utolsó utcalány, nem érdekelne, ha legalább venné a fáradtságot és úgy írná meg a sztorit, hogy az nem ütközik egy 30 éves klasszikussal. Borzalom!!!
Látszik, hogy el sem olvasta a történetet, vagy mert ő JMS és mert írt egy Babylon5-öt, egy Rising Stars-ot és egy Midnight Nation-t, megteheti, hogy fittyet hány mindenre....
MIndenesetre egy valamit elért: akárhányszor erre a történetre gondolok, elönt a düh, és úgy összeverném JMS-t, hogy 4 hónapig ő is pihizhetne Párizsban és írhhatná  bocsánatkérő leveleket! :angered: :nemnem:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #213 Dátum: 2007. november 24. - 15:52:48 »
Szóval ne adjam ki a folytatását?  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #214 Dátum: 2007. november 24. - 15:54:27 »
Miért, van neki?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #215 Dátum: 2007. november 24. - 16:04:03 »
Igen a Spectacularban.
Szoval erre utalatal a legutobb is, ugye? Tenyleg kiadnad? :oh:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #216 Dátum: 2007. november 24. - 16:04:34 »
Van, a Spectacular v2-ben. Sins... izé, remembered tán a címe? A lényeg, hogy az már Humberto Szeretemazufókat Ramos szakasza után van...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #217 Dátum: 2007. november 24. - 16:34:28 »
Igen a Spectacularban.
Szoval erre utalatal a legutobb is, ugye? Tenyleg kiadnad? :oh:
Utaltam a múltkor?  :surp: Mikor, hol?
Van, a Spectacular v2-ben. Sins... izé, remembered tán a címe? A lényeg, hogy az már Humberto Szeretemazufókat Ramos szakasza után van...
Igen, az a címe, és egészen jó a rajza. A borítókat pedig Greg Land követte el!  :spidey: :oh:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #218 Dátum: 2007. november 24. - 16:57:13 »
Itt: http://forum.kepregeny.net/index.php?s=&showtopic=942&view=findpost&p=208106
És itt: http://kingspiderman.extra.hu/index.php?topic=11.msg8223#msg8223
Persze, a második lehet csak irónia volt. ;)
Na jó, persze mindezt úgy mondom, hogy nem ismerem a történetet, és furcsa is lenne látni tőled valamit, aminek köze van az utálva utált Sins Pasthoz, de mintha azt mondták volna róla még a Sins Past utálók is, hogy nem olyan rossz. Mondjuk az való igaz, hogy sok jobb, és érdekesebb sztori is lenne...
Na mindegy, a lényeg, hogy ezek utalások, vagy magadra, vagy a Paninire, vagy nem tudom kire. Vagy csak én vagyok üldözési mániás! :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #219 Dátum: 2007. november 24. - 17:08:40 »
Nem semmi memóriád van!  :lol: