Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 939122 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #1920 Dátum: 2013. szeptember 18. - 14:18:21 »
a másik téma meg a maximum carnage volt, az mikor lesz kiadva? Annyiszor lett megkérdezve, hogy inkább megszüntették a sorozatot.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1921 Dátum: 2013. szeptember 18. - 14:34:49 »
Elég hosszú levél volt, és meglehetősen elütött a hangvétele a levelezési rovatban megszokottól. Azok kedvéért, akik nem olvasták, vagy nem emlékeznek: egy nagyapa írt be az áremelés kapcsán, hogy a főszerkesztőnek nincs jobb dolga, mint kisfiúk zsebpénzét lenyúlni.
Nem pontosan, a lényeg arra ment ki, hogy emeljék fel 48 oldalra a képregényt, hadd örüljön a kisunoka jobban, ha már neki ki kell fizetnie az áremelést. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1922 Dátum: 2013. szeptember 18. - 15:12:59 »
A másik gyakori téma volt, hogy ki az erősebb, ki hány tonnát bír felemelni.   :lol:

Azokra én is emlékszem.  :lol:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1923 Dátum: 2013. szeptember 18. - 18:15:50 »
Elég hosszú levél volt, és meglehetősen elütött a hangvétele a levelezési rovatban megszokottól. Azok kedvéért, akik nem olvasták, vagy nem emlékeznek: egy nagyapa írt be az áremelés kapcsán, hogy a főszerkesztőnek nincs jobb dolga, mint kisfiúk zsebpénzét lenyúlni.
Nem pontosan, a lényeg arra ment ki, hogy emeljék fel 48 oldalra a képregényt, hadd örüljön a kisunoka jobban, ha már neki ki kell fizetnie az áremelést. :)
Igen, meg hogy a gyerekek pénzén meggazdagodott dolgozók... Kicsit felfortyant a nagypapa. Milyen érdekes, hogy ez mennyire megmaradt sokunknak. Az öreg bácsi híresebb lett, mint Uhrin Benedek.  ;D
Jó lenne, ha az unokája olvasná és jelentkezne, mert kíváncsi lennék mi lett vele?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kzoli

• Sakál
« Válasz #1924 Dátum: 2013. szeptember 18. - 18:47:08 »
A kérdéses levélre én is emlékszem. Fura volt a nagypapa ingerültsége.
Ami még emlékezetes számomra a levelező rovatból, az egy név: Özcelebi Aydin. Azt hiszem, így írta a nevét a levélíró. Nem egy szokványos név, ezért is maradt meg bennem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1925 Dátum: 2013. szeptember 18. - 19:20:32 »
Igen, emlékszem, meg a régi Batman-ben is volt egy két érdekes levél, pl. hogy túl brutáliasak a sztorik, meg hogy nem kéne szívzabáló őrülteket, meg felnyársalt terroristákat mutogatni! Meg is lett az eredménye, szép sorban karcsúsították meg a képregényeket, az oldalakat, mondván nincs amúgy se elegendő hely!  :drying:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1926 Dátum: 2013. szeptember 18. - 23:11:30 »
Elfogyott a PPP 2 is totálisan.
Benyó, készítheted a börzére az új 'felbecsülhetetlen, megfizethetetlen' táblácskádat :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1927 Dátum: 2013. szeptember 18. - 23:32:41 »
 ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #1928 Dátum: 2013. szeptember 19. - 16:29:43 »
Ha kiadod a Kraven utolsó vadászatát, akkor a régit fogod, vagy az újra színezettet?
Szerintem az új se rossz! ;)

« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 19. - 16:34:54 írta balogh44 »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1929 Dátum: 2013. szeptember 19. - 16:53:28 »
A régi semmiképpen sem jöhetne szóba, hiszen azt a fajta alapanyagot már régóta nem adják oda senkinek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1930 Dátum: 2013. szeptember 19. - 18:22:53 »
Akkor pláne, hogy kötelező lesz, legutóbb egy ilyen borítóval dobták piacra:

kzoli

• Sakál
« Válasz #1931 Dátum: 2013. szeptember 19. - 19:09:19 »
Én megmondom őszintén: nem örülnék a Kraven utolsó vadászata újra kiadásának. Ez már ki lett adva. Most csak azért legyen kiadva, hogy jobb minőségben jelenjen meg... Persze jobb a minőség, de...ezt a sztorit már nagyon sokan ismerik (mivel már megjelent magyarul). Inkább azokat preferálnám, amik nem jelentek meg magyarul. Természetesen megvenném ezt az új kiadást is, biztosan szép lesz, de jobban örülnék egy eddig itthon meg nem jelentnek!
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 19. - 19:10:50 írta kzoli »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1932 Dátum: 2013. szeptember 19. - 19:10:50 »
A Semic füzetei közül speciel mondjuk ez a sztori eléggé magasan vezeti a „képtelenség megszerezni, mert mocskosul ritka” listát. Egyben a „légyszilégysziadjátokkiújrahogyvégremeglegyen” listát is. Valamelyik pókos esküvői borítót hajkurásszák talán még ennyire.
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 19. - 19:13:12 írta talgaby »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1933 Dátum: 2013. szeptember 19. - 19:29:45 »
Az utolsó vadászat újbóli kiadását támogatókhoz én is csatlakoznék :D Lehet egyesek számára unalmas ez a téma,de azoknak nem, akik hozzám hasonlóan nem tudták beszerezni vagy menet közben tönkrement és/vagy elveszett nekik! Megérdemel az a sztori még egy bónusz kiadást, már csak Kraven belső monológjai miatt is :spidey:

Ez a nagypapás sztori hol történt, itthon vagy az óperenciás tengeren túlon?

balogh44

• Thanos
« Válasz #1934 Dátum: 2013. szeptember 19. - 19:50:19 »
A Semic füzetei közül speciel mondjuk ez a sztori eléggé magasan vezeti a „képtelenség megszerezni, mert mocskosul ritka” listát. Egyben a „légyszilégysziadjátokkiújrahogyvégremeglegyen” listát is. Valamelyik pókos esküvői borítót hajkurásszák talán még ennyire.

Bizony, pláne mivel nem csak a Pókemberben futott, hanem 2 másik képregényben is! ;)

Az utolsó vadászat újbóli kiadását támogatókhoz én is csatlakoznék :D Lehet egyesek számára unalmas ez a téma,de azoknak nem, akik hozzám hasonlóan nem tudták beszerezni vagy menet közben tönkrement és/vagy elveszett nekik! Megérdemel az a sztori még egy bónusz kiadást, már csak Kraven belső monológjai miatt is :spidey:

Ez a nagypapás sztori hol történt, itthon vagy az óperenciás tengeren túlon?

Itthon. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #1935 Dátum: 2013. szeptember 19. - 20:15:49 »
Számomra az egyik legjobb történet volt Peter/Pókember életéből. Imádtam/borzongtam akkoriban és talán most is, amikor újraolvasom ezt a sztorit. Nem akarom elvenni ezt az érzést a mai fiataloktól, csak picit egósan szeretnék más történetet is olvasni, ami eddig nem jelent meg magyarul.
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 19. - 20:33:50 írta kzoli »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1936 Dátum: 2013. szeptember 19. - 20:24:36 »
A rajongóknak azzal lehetne leginkább örömöt szerezni, ha megkapnák az utolsó vadászatot pl kötet vagy füzet formájában. Igazából tök mindegy melyik formátum lesz a befutó végül, mert itt a minőségen van a hangsúly ;) A régi példányok meg többnyire jócskán leharcoltak, sárgás elszíneződött papírral (ami tud feelinges is lenni,de hadd ne 1000 Ft-os darabáron kelljen vadásznom rá!!!) amit még a széltől is óvni kell sokszor. Nekem meg egy 2nd printing logikusabb választásnak tűnik mint a régi példányok horribilis áron.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #1937 Dátum: 2013. szeptember 20. - 07:36:54 »
Csak azt nem tudom, hogy ez a Kingpin-nek mennyire érné meg, azaz, mennyi vásárlója lenne.
Azért sokunknak megvan a vadászat mint minőségben...
De persze ilyen még nem volt (újrakiadás, új fordítással Semic-es cucc - kivéve tán' a XIII), szóval, kuriózum lesz ;)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1938 Dátum: 2013. szeptember 20. - 09:15:56 »
Bizony! Mindenféleképp jó biznisz lenne ez :D Olyannyira,hogy még Ti is megvennétek akik otthon őrzitek az eredetit kiváló állapotban.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1939 Dátum: 2013. szeptember 20. - 09:41:01 »
Egy punisher történet volt eddig csak, ami újra ki lett adva.
A kraven utolsó vadászat újrakiadását én nem venném meg, de ha mégis rászánnám magam, akkor is csak jóval később, sokkal a megjelenés után. Nekem egyelőre jó a semices.
This is a joke. A real practical Joke.