Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 923308 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2460 Dátum: 2014. június 28. - 11:20:17 »
Hát, azért 80-90 év körül csodálatos az is, hogy ezekre még emlékszik - 50 év távlatából! Főleg, hogy a nagy része neki nem "esemény" volt, amit megjegyez valaki, hanem a mindennapos rutin része.  ;)

Venom még lesz, igen.

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2461 Dátum: 2014. június 29. - 12:18:56 »
érdekes módon Roy emlékszik... szerencsére. vagy lehet, hogy neki az érintettek mesélték, akik közelebbről élték meg az eseményeket

ha a 330-333-ig megjelenik, az az év(tized) legjobb képregénye lesz számomra:)

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2462 Dátum: 2014. július 01. - 09:32:58 »
ezt a 4 számot a különszámban is el tudnám képzelni, sőt, erős a gyanúm :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2463 Dátum: 2014. július 01. - 09:58:29 »
A különszán nem folytatása a folyamatos történeteknek.

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2464 Dátum: 2014. július 01. - 12:26:15 »
világos, de azért tippeltem volna erre, mert úgy emlékszem, hogy időrendben már nem akarsz régebbit kiadni, és van még jó pár hosszabb sztori, amik következnek.
de nagyjából ugyanabban az időben jelenik majd meg így is, a 'sima' ppp-n belül, ha jól gondolom.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2465 Dátum: 2014. július 01. - 14:42:25 »
Megérkezett a 16. szám is.
Nem voltak beleírva az eredeti kiadványok címei egyik lap alján sem (bár, lehet hogy vak vagyok....), én kikövetkeztettem, hogy valószínűleg a Magnetós sztori még az előző füzetből, az Amazing SM #327 folytatása; a 14-35. oldal: Spectacular SM #159; a 36-57. oldal: Web of SM #60; az 58-80. oldal pedig az Amazing SM #328 száma. Remélem, jól gondoltam.
Maga a kiadvány nagyon szép lett!
Köszönöm szépen!

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #2466 Dátum: 2014. július 01. - 16:19:16 »
Ma megkaptam a legújabb PPP- és HP-t is, szép vastag mindkettő, nagyon tetszetősek. Sajnos kicsit meghajlottak a sarkai, most próbálom visszaegyengetni őket  :spidey:. De amúgy nagyon jók lettek! :kingpin:

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2467 Dátum: 2014. július 02. - 08:40:38 »
Tegnap én is megkaptam, mindjárt el is olvastam. Jók ezek a számok, mert sok olyan dolgot világítanak meg, ami a régi CSP-ben csak érintve volt. Például a Góliáttal való összecsapás számomra igazi kincs. Már nagyon várom a végkifejletet: annak idején volt a 100. számtól kezdődően egy kis folytatásos "póktörténelem" és ott valami olyasmit írtak, hogy Peter valaki más erejét kapta meg a baleset folytán. Szóval kiváncsian várom, hogy is van ez. Góliátról van esetleg valahol dokumentáció?

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2468 Dátum: 2014. július 02. - 14:30:38 »
Először is...szuper lett a borító. Sok éve már annak, hogy McFarlane rajzokat láthattunk, s  bár én annak idején az "anti-McFarlane klub"törzstagja voltam a fórumokon  ;D, most kimondottan üdítő látvány volt ezeket a rajzokat viszontlátni. Van abban valami, hogy az idő megszépíti a dolgokat.  :brow: (Lehet, hogy nagypapi koromban a Ramos-rajzokról is így fogok vélekedni?  :hehe:  :hehe: )

Tetszik ez a sok rosszfiú, a folytonos csihipuhi, a fel-felbukkanó újabb képességek. A Hulkkal vívott harc igazán felejthetetlen volt.  ;D
A pszichopata Grimm-testvérek pedig belopták magukat a szívembe..."dinamittal töltött sütik meg húsvéti tojások"......ez jó...  :hehe:  :hehe:

Várós a végkifejlet.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 02. - 14:39:11 írta jukjuk »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2469 Dátum: 2014. július 02. - 19:10:41 »
Én is így vagyok vele. Annak idején ki nem állhattam a rajzait, ma már el tudom nézegetni simán. Volt azóta néhány rajzoló, aki megedzett e téren.  :hehe:

kzoli: igen, azok az eredetiek benne.
Ed: a következő számban véget ér a Kozmikus Pókember. Góliátról egyelőre nincs doksink.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2470 Dátum: 2014. július 03. - 11:12:31 »
Érdekes, én pont fordítva vagyok vele, annak idején imádtam, és ő volt az isten, most már sokkal kritikusabb szemmel nézve nem vagyok vele mindig maradéktalanul elégedett.  :lol: Ettől függetlenül a mai napig szeretem a munkáit.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2471 Dátum: 2014. július 03. - 13:44:23 »
McFarlane nekem sem a kedvencem. Sajnálom is, hogy ő rajzolt meg jópár általam is kedvelt történetet (a "Kansasi káosz" nem tartozik ezek közé  :hehe:). Ugyanakkor a sztori persze segít átsiklani a rajzstílusa felett. Például az Inferno alatt történt Vészmanó - Zöld manó csörtéért fáj a szívem, de mindenképpen megvenném, ha valami módon kiadásra kerülne. Bocs, Tomi, hogy már megint ezt emlegetem, tudom, hogy mindent megtettetek az ügy érdekében! :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2472 Dátum: 2014. július 04. - 08:37:10 »
Úgy látom, csak én vagyok fordítva bekötve. Én már fiatal koromban is MF kedvelő voltam. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2473 Dátum: 2014. július 04. - 09:47:29 »
Csak te? Akkor nem olvastál el minden hozzászólást.  ;)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2474 Dátum: 2014. július 04. - 14:14:17 »
Csak te? Akkor nem olvastál el minden hozzászólást.  ;)
Ok, akkor úgy fogalmazok, hogy azon kevés emberek közé tartozom aki MF fan.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2475 Dátum: 2014. július 07. - 00:20:11 »
Még csak most olvastam végig a  Bünölő halála c.  történetet. Komolyan mondom, hogy az eddigi egyik legjobb póksztori,amit olvastam. Simán túltesz az előzménytörténetén, a Jean DeWolf halálán, pedig az sem volt gyenge. Ez a Peter David tud.  :) Köszönöm az élményt!  :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2014. július 07. - 01:19:47 írta Psycho »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2476 Dátum: 2014. július 07. - 00:54:31 »
Amikor először olvastam, akkor nekem is jobban tetszett az előzménynél. Azóta már nem, de tény, hogy megszorongatja nálam is.  ;)

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2477 Dátum: 2014. július 07. - 11:51:21 »
Bár a Kozmikus-sztorikat már korábban olvastam a régi SpiderTom oldalon, mégis nagy örömmel vetettem magam kedvenc olvasó kanapémra vasárnap délelőtt, hogy ezúttal szuper minőségben újra átéljem ezeket a remek történeteket. Ráadásul akkor az ASM 327. része kimaradt, így most azt is sikerült bepótolni.

Nekem nagyon bejön az interjú az öreg Stan-el. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú lesz, bár aki ennyi évet megélt, annak tuti bőven van mesélni valója. Még akkor is, ha már sok mindenre nem emlékszik.   :D
Még hány részen keresztül fog tartani? 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2478 Dátum: 2014. július 07. - 12:37:35 »
Annak idején csak öt, vagy hat részt csináltunk meg a 9-ből, most persze mindegyiket kiadjuk.

Az idei díszdobozban végig lesz, a 18. számban ér véget.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2479 Dátum: 2014. július 08. - 17:54:46 »
Elolvastam a legújabb számot, nagyon bejött. Jó látni Fátumot mesterkedés közben és vicces, hogy Pókembert egy gonosz se tudja lenyomni.  :hehe: Góliát az a fickó aki Thunderboltsban Atlasként nyomta?
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.