Akkor már sejtem is, hogy melyik lesz a borító:)
Az tényleg kihagyhatatlan borító, de az a 21-es számé lesz, a sztori vége abban jelenik meg.
3 részt rajzolt, ASM 311-313...
Nem, a 311 az még nem az Inferno. Nem tartozik bele, csak amolyan "road to" sztori.
2010-ben megjelent egy "The Complete Clone Saga" című kötet újraszínezve, ebben az első néhány füzet az itthon is megjelent klón sztori eleje a Travellerrel. Semic 117-119 asszem, gondolom ezt folytatnád, Skarlát Pók, Kaine, Venom, meg ezek... talán ezt várom a legjobban mind közül.
Igen, és én is.
Ha már a rajzokat említettem, pont ezért nem várom pl. a child within-t... Buscema rajzai annyira egyszerűek, hogy az már fáj.
Valójában ő érdekes. Tényleg szörnyen egyszerű, és néha még csúnya is, ellenben az nem semmi, hogy néhány vonallal kifejezőbb arcokat tud rajzolni, mint mások ezerrel. De DeMatteis alatt nem fog feltűnni, hogy milyen a rajz.

Egészen Sienkiewitz-ig teljesen élvezhetetlen számomra.
Ez vicces, mert én épp odáig tudom őt elfogadni, és onnantól élvezhetetlen.

De ez nem az ő sara, Sienkiewicz nekem kevésbé tetszik, mint Meki.
Ha már rajzolók, akiket én várok a 90-es évekből az Mark Bagley (ekkor még jobban rajzolt
), Steven Butler, Luke Ross....
Bagley már lesz a következő számban (az első Pókembere lesz), Butler csak a Klónokban, Luke Ross pedig a Klónok utáni legjobb szerintem is. Na jó, Joe Bennett után (és persze Deodato is akkor jött).
Ezek szerint most már nem az a terv, hogy 2021-ben a PPP ott folytatja a hatvanas éveket, ahol a különszámok épp tartani fognak?
Kiszámoltam, hogy 2021?

A terv még ez, csak a dátum nem biztos.

A bevezető szavakat többnyire tévesen idézik:
„Alas, poor Yorick! I knew him well.â€
És ezt írták át, mielőtt Venom szájába adták. 
Igen, kicsit másítottak rajta.

Így: "Haj, szegény Pókember... jól
megöltem!"
Ezt Bata István így fordította magyarra a CsP 110-111. számában:
„Szegény, szegény Pókember... Jól ismertem.â€
Emlékszem rá, fura volt így magyarul, amíg nem láttam az eredetijét is.