Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 921495 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3300 Dátum: 2015. május 07. - 22:22:36 »
Ami nekem volt életem első Pókembere, az még nem jelent meg magyarul. :)
Az én első sztorim sem.  :) Úgyhogy lesz mit kiadnod.  :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3301 Dátum: 2015. május 07. - 22:48:26 »
Majd csinálunk egy kollektív első számot. :) Az enyém az Amazing 151-154 (egyben, svéd kiadás). Az első amcsim pedig az Amazing 204 volt.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3302 Dátum: 2015. május 08. - 22:45:31 »
Én pontosan nem emlékszem melyik volt az enyém. Vagy az ASM 105, 106 vagy a 107. Az egyik Pókirtós sztori volt, de még németül. Amerikai közül fogalmam sincs. Azok közül elég sokkal találkoztam elsőre, vagy egy tucatot mutatott nekem egy idősebb srác egyszerre.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #3303 Dátum: 2015. május 12. - 15:50:07 »
Az új szám mikorra várható?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3304 Dátum: 2015. május 12. - 20:56:26 »
Melyik? A 22-es? Az júliusban. A 21-est ma postáztuk az előfizetőknek.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3305 Dátum: 2015. május 16. - 20:32:39 »
Tegnap már meg is jött nekem.  ;D Kezdeném a borítóval:csodaszép!  :spidey: Az eddigi legjobb PPP címlap. (legalábbis nálam biztos) A Venomos bunyó a szigeten nagyon nagy volt, és mintha Larsen is jobb formában lett volna, MJ-t például most totál jól eltalálta. A csatában viszont feltűnt egy jelenet, amit kissé furcsálltam. A 13. oldalon Venom behálózza Peter szemét, majd a következő oldalon már vígan hálóhintázik arcán a háló nélkül. Ilyen hamar nem kéne lejönnie annak a hálónak, ami elvileg erősebb mint Pókemberé. Na de ez csak egy meglátás, a sztori nagyon cool.  :spidey:

A Silver-kommandós történetet szuper volt végre magyarul olvasni, és szerencsére a folytatást is megismerhettem. Örültem, hogy a Macsek is besegített.

A bennünk lakozó gyermeket már régóta vártam,  szeretem JMD írásait. Iszonyat jól bánik a karakterekkel. A következő szám is tömör gyönyörnek ígérkezik.  8)

Érdekes volt a DeMatties interjú, tetszenek ezek a háttérinfók a szerzőkről, történetekről.

Köszkösz!  :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 17. - 13:44:51 írta jukjuk »

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3306 Dátum: 2015. május 17. - 19:21:08 »
Na, én is elolvastam, és nem tudnék semmi negatívumot mondani (amúgy sem volt ilyen ambícióm). A Venomos sztori igazi hiánypótló volt, Venom ábrázolása pedig telitalálat. Nem szadizmusból, de jó volt az a jelenet, ahol Peter kiveri pár fogát. Számomra mondjuk örök rejtély, hogy Brock miként helyezkedik el a szimbióta ruhában, elsősorban az arc részre gondolok persze. :)
Bevallom, még ennél is jobban tetszett a második sztori. A CSP 52. száma (bandaháború kezdete) óta kíváncsi voltam mind Silvermane-ra, hogy mi is történt vele. Igazi öröm, amikor a PPP-ben felvesztek egy régi elvarratlan szálat.
Mindjárt fel is tennék vele kapcsolatban egy kérdést: az egyik honosító oldalon olvasható Silvermane egy kaladja, aminek a végén látszólag meghal (elvileg nagyon megfiatalodott, de valahogy úgy vettem ki, meg sem állt a szedercsíra állapotig. :)) Hogyan tért vissza tulajdonképpen? Hogy vált azzá, amit itt láttunk?
A The Child Within még nagyon csak a kezdetén van, de izgatottan várom a folytatást!
« Utoljára szerkesztve: 2015. május 17. - 19:23:23 írta Edwest12 »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3307 Dátum: 2015. május 17. - 20:32:21 »
Pár hétre rá visszaöregedett negyvenévessé. Csak úgy. Romita nem nagyon törődött az olyasmikkel, hogy kimagyarázzon dolgokat, ő általában egy-két füzetre gondolkodott előre, és ment, ahogy éppen eszébe jutott.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3308 Dátum: 2015. május 17. - 20:37:54 »
és mintha Larsen is jobb formában lett volna, MJ-t például most totál jól eltalálta.
Nála is nagyon sok függ a kihúzótól is.
Idézet
A csatában viszont feltűnt egy jelenet, amit kissé furcsálltam. A 13. oldalon Venom behálózza Peter szemét, majd a következő oldalon már vígan hálóhintázik arcán a háló nélkül. Ilyen hamar nem kéne lejönnie annak a hálónak, ami elvileg erősebb mint Pókemberé.
Hmm, fel sem tűnt, jó meglátás. :)
Idézet
Érdekes volt a DeMatties interjú, tetszenek ezek a háttérinfók a szerzőkről, történetekről.
Ezek most már örök tagjai lesznek a PPP-knek.
Számomra mondjuk örök rejtély, hogy Brock miként helyezkedik el a szimbióta ruhában, elsősorban az arc részre gondolok persze. :)
Heh, ez még életemben nem merült fel bennem.  :D
Idézet
Bevallom, még ennél is jobban tetszett a második sztori. A CSP 52. száma (bandaháború kezdete) óta kíváncsi voltam mind Silvermane-ra, hogy mi is történt vele. Igazi öröm, amikor a PPP-ben felvesztek egy régi elvarratlan szálat.
Valahol erre találtam ki a PPP-t. :)
Idézet
olvasható Silvermane egy kaladja, aminek a végén látszólag meghal (elvileg nagyon megfiatalodott, de valahogy úgy vettem ki, meg sem állt a szedercsíra állapotig. :)) Hogyan tért vissza tulajdonképpen? Hogy vált azzá, amit itt láttunk?
Nem tudom, melyikre gondolsz (mi az, hogy honosító oldal?), de a leírásból az Amazing 75-re tippelek. Azután sok évvel tűnt fel újra, fiatalemberként. Újra bandavezér lett, amikor is a 3. Zöld Manó felkapta a deszkájára, és ledobta egy moziteremben a székekre. Emiatt lett szüksége gépekre, géptestre, de hogy mitől öregedett vissza, azt nem tudom.
Pár hétre rá visszaöregedett negyvenévessé.
Ez mikor volt?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3309 Dátum: 2015. május 17. - 21:37:07 »
Amikor legközelebb előhúzták. Mivel semmi magyarázat nem volt arra, hogyan tért mégis vissza középkorú férfiként, egyszerűen azt mondták később, hogy lett, és passz. Aztán visszaöregedett vénemberré, mert cska, majd kiborg lett, most meg ugye halott. Úgy-ahogy.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3310 Dátum: 2015. május 17. - 21:54:13 »
De miben volt ez? Mert Amazingre nem emlékszem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3311 Dátum: 2015. május 17. - 22:16:07 »
A fene se emlékszik már, hogy hol tért vissza. A magyarázatra meg pláne. Lehet, hogy egy TOHotMU-ra találták ki. Csak annyi a biztos, hogy középkorúan tűnt fel később. Lehet, hogy tényleg valamikor a hetvenes évek közepe felé volt már ez, mintha lett volna vele egy sztori a Spectacular egyik annualjában. vagy ott már megint öreg volt? :headscratch:
Egyszer, amikor Ben írt hozzá egy leírást, utánanéztem a karakter életrajzának, de az nem most volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3312 Dátum: 2015. május 17. - 22:59:19 »
Amikor a Spectacularban visszatért, ott már öreg volt, és csövön lélegzett. Annál előbb volt az Amazing-féle Zöld Manó rész.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3313 Dátum: 2015. május 18. - 11:20:03 »
(Bocs az előző, kimoderált hozzászólásért! Gondoltam, hogy nem szabad ilyesmit leírni ide.)

Tegnap este én is utána néztem, és az általam olvasott forrás szerint meg Köpeny és Kard ruházták meg annyira, hogy robottestbe kényszerült. Titokzatos dolgok ezek. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #3314 Dátum: 2015. május 19. - 14:30:41 »
Nekem is megérkezett az új szám (1 héttel a feladás után...nevetséges, .... de Magyarországon vagyunk...! Mindegy, nem füstölgök tovább, a lényeg, hogy itt van :) )
Ez a "Hamletes" borító tényleg klassz!
Mindhárom történet tetszik.
Anno a CsP 102. számában úgy éreztem, kimaradtam valamiből, mikor az itteni első sztori végéről írtak, amit nagyon sajnáltam.
A második sztorinak is volt előzménye, így a hiánypótlás ismét tökéletes, amit nagyon köszönök.

A bennünk lakozó gyermekkel kapcsolatban nem értem, hogy a 77. oldalon a szerkesztő írása szerint a Vadász lelkében megbékélt a múlttal Pókember, pedig az csak egy év múlva jelent meg az USA-ban. Akkor hogy békélhetett meg már most a múlttal?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3315 Dátum: 2015. május 19. - 14:44:46 »
Eredetileg nem voltam biztos abban, hogy a két Web bekerüljön-e, végül a Cica billentette el a mérleget, de örülök, hogy akkor rendben van.

Az eredetiben is az van, hogy "a most megjelenő" Vadász Lelkéből kiderül. Vagyis már készen volt, csak még nem jutott el az újságoshoz.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3316 Dátum: 2015. május 19. - 15:13:08 »
Köszi a választ!

Egy érdekesség szerintem: volt a QUEEN együttesnek egy "Another one bites the dust" című száma korábban, és van egy érzésem, hogy a 30. oldalon Pókember "...és egy újabb fa harap a fűbe" gondolata innen eredhet. Volt valami köze ehhez?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3317 Dátum: 2015. május 19. - 15:45:58 »
Nem tudok róla, de általános mondás, vagyis nem feltétlenül.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3318 Dátum: 2015. május 19. - 20:59:37 »
Hozzám is megérkezett! :)
Nagyon szép a kiadvány már megint. Ezt a venomos sztorit már a CsP 103 óta el akarom olvasni, tudni akartam, miről maradtunk le. Nagyon tetszett. :)
A bennünk lakozó gyermek olvasásával viszont megvárom a következő számot, vagy lehet, hogy még az utána következőt is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3319 Dátum: 2015. május 19. - 21:04:48 »
Ne várd meg végig, a következő számban pont sikerült ütősen félbehagyni. :)