Unalmasak az interjúk?
Azt hittem, az dobja fel, meg tartalmasabbá teszi, meg minden. Kicsit a kulisszák mögé enged bepillantást, ami egy gyűjtői sorozatnak szinte kötelező tartozéka - lásd a díszdobozos DVD-ket, amin rengeteg extra van.
Alapvetően a tavalyi Stan Lee-s interjú érdekelt, mert azt reméltem, hogy tele lesz érdekességekkel, mint pl. melyik karakterrel mit terveztek eredetileg és később mi lett belőle vagy ilyesmi, vagyis közvetlenül a képregényről és az azokban lévő karakterekről , történésekről, egyebekről lenne szó, vagy legalább érdekes és vicces történetek. Ehelyett kaptunk egy szappanoperát arról, hogy szépen felsorolták az elmúlt 50 éveben kik dolgoztak a Marvelnél és ki kivel van jóban és ki kivel veszett össze. Persze ha valaki nagyon benne van és mindenkiről tudja, hogy kicsoda és miért nagy név, meg persze érdeklik az ilyen információk, amik csak közvetetten kapcsolódnak a képregényekhez, akkor ő élvezheti az ilyesmit.
Persze megértem, hogy gyűjtőknek szól a sorozat elsősorban és ahogy elnéztem eddig rajtam kívül szinte mindenkinek tetszett, ezért nem mondom, hogy ne legyen, mert a többség akarata mindig fontosabb. Csak azt mondom, hogy míg a korábban említett érdekes képregényes összefoglalókat szívesen olvasgattam és nézegettem akár többször is, addig az interjúkat végigszenvedtem, mert mindig azt reméltem, hogy lesz benne valami érdekes, de aztán végül nem volt

. Szóval az idei interjúkba max beleolvasok, de lehet azt se

.