Láttam, hogy a faszbúkon szóba került a PPP-k esetleges újranyomása. Én az elmúlt jónéhány hónapban sokat szívtam, hogy beszerezzem őket, és a 14-ből, amit nem tudtam már tőletek megvenni, 11-et sikerült is felraknom a polcra. Mondanom sem kell, hogy párat elég meredek áron. Viszont ezzel együtt cseppet sem bánnám, ha megcsinálnátok az újranyomást. Az utolsó hármat (mondjuk igazából ez az előző 11-re is igaz lett volna

) sokkal szívesebben venném meg tőletek, mint bárki mástól. Nem tudom, mekkora példánynál lehet egyáltalán beszélni erről, de az árakat és azt elnézve, hogy milyen ritkán kerülnek egyáltalán eladósorba a PPP-k, egyáltalán nem biztos, hogy bukó lenne.
Egyébként nemrég tettem rá a kezem a 10. számra, és állati jó volt. Be kell vallanom, a borító nem tetszett, és viszonylag gyenge sztorira számítottam, de aztán újra rá kellett jönnöm, hogy Peter David halál profi. Az akciójelenetei sokszor bénácskán vannak megírva, de nagyon tetszik, hogy a történetei két lábbal állnak a földön.