Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 933867 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4240 Dátum: 2017. július 06. - 13:59:55 »
Sajnos nem. :) :gwen:

Grejoz

• Gibbon
  • *
« Válasz #4241 Dátum: 2017. július 06. - 17:33:33 »
Egy kérdés. Ha a webshopból megrendelem az előző PPP évadot (A 25.szám kivételével még kapható ha jól láttam), akkor a tavalyi díszdobozt is megkapom, vagy azt így már nem tudom beszerezni?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4242 Dátum: 2017. július 06. - 19:27:06 »
Megkaphatnád, csak az a gond vele, hogy a mérete miatt nem rendelhető csakis Marvel Boxszal egyszerre. Különben 1600 Ft a postaköltsége az új postai rend alapján.

Grejoz

• Gibbon
  • *
« Válasz #4243 Dátum: 2017. július 06. - 21:24:25 »
Megkaphatnád, csak az a gond vele, hogy a mérete miatt nem rendelhető csakis Marvel Boxszal egyszerre. Különben 1600 Ft a postaköltsége az új postai rend alapján.

Ez nem probléma. Úgyis a boxszal együtt szeretném rendelni majd. :)

Tipca

• Grizzly
  • *
« Válasz #4244 Dátum: 2017. július 06. - 22:27:28 »
Nekem is lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem. Az előző évad, vagyis 25-30 számok mennyire szó szerint "évad"? Mármint olyan értelemben, hogy mennyire összefüggők a sztorik? Így, hogy a 25. nem rendelhető, érdemes megvenni a többit, vagy az eleje nélkül kevésbé lenne érthető a történet?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4245 Dátum: 2017. július 07. - 11:36:57 »
Nem összefüggő történetek vannak a PPP-kben, csak mostantól, a Klónsztoritól fogva. A 25-ben más sztorik vannak, mint a 26-ban. Időrendben egymás után jönnek, de nem folytatásosak.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4246 Dátum: 2017. július 07. - 12:51:37 »
Láttam, hogy a faszbúkon szóba került a PPP-k esetleges újranyomása. Én az elmúlt jónéhány hónapban sokat szívtam, hogy beszerezzem őket, és a 14-ből, amit nem tudtam már tőletek megvenni, 11-et sikerült is felraknom a polcra. Mondanom sem kell, hogy párat elég meredek áron. Viszont ezzel együtt cseppet sem bánnám, ha megcsinálnátok az újranyomást. Az utolsó hármat (mondjuk igazából ez az előző 11-re is igaz lett volna :D) sokkal szívesebben venném meg tőletek, mint bárki mástól. Nem tudom, mekkora példánynál lehet egyáltalán beszélni erről, de az árakat és azt elnézve, hogy milyen ritkán kerülnek egyáltalán eladósorba a PPP-k, egyáltalán nem biztos, hogy bukó lenne.

Egyébként nemrég tettem rá a kezem a 10. számra, és állati jó volt. Be kell vallanom, a borító nem tetszett, és viszonylag gyenge sztorira számítottam, de aztán újra rá kellett jönnöm, hogy Peter David halál profi. Az akciójelenetei sokszor bénácskán vannak megírva, de nagyon tetszik, hogy a történetei két lábbal állnak a földön.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4247 Dátum: 2017. július 07. - 18:12:34 »
Nem tudom, hogy akarjuk-e egyelőre, de elgondolkodom rajta.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4248 Dátum: 2017. július 07. - 18:19:49 »
Pedig micsoda lobbilehetőség lenne ebben. Egyik oldalon a spekulánsok, akik könnyen százezreket veszíthetnek egy újranyomással, másik oldalon a vevők, akik valószínűleg többen vannak de fejenként így is tízezrekkel kellene kevesebbet fizetniük. Meg kellene tendereztetni, hogy ki ad több kenőpénzt. ;D

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4249 Dátum: 2017. július 07. - 20:59:49 »
Én személy szerint rettenetesen boldog lennék ha újranyomnátok bizonyos számokat. A 7-8 számok  és a 2-es doboz hiányoznak még, azzal teljes lenne a gyűjteményem. Pont akkor fogytak el innen a webshopból mikor felfedeztem,hogy kaphatóak, úgyhogy csak a 9.-től tudtam megvenni. Sűrűn eszembe jut,hogy megveszem aukciós oldalakon, de eszeveszett árakon mozognak, ha vannak egyáltalán és nem szívesen fizetnék ki értük 20-30 ezreket vagy még többet.  A kiadóval más a helyzet, ti nem vagytok kalmárok, ha azt mondjátok ennyi akkor ennyi és azon nincs plusz haszonszerzés.
De a másik oldalról meg, tudom hogy 80 oldalas füzeteket nehéz újranyomni, meg drága is lenne, meg ilyen kis példányszámban nem éppen kifizetődő. Megértem.  Majd meglátjuk.  :kingpin: :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4250 Dátum: 2017. július 07. - 22:28:50 »
Díszdobozt biztosan nem nyomjuk újra.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4251 Dátum: 2017. július 07. - 23:08:27 »
Ha véget ér a klón időszak, utána nem lehetne hogy évi két különszáma is megjelenjen a PPP-nek? :headscratch:

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #4252 Dátum: 2017. július 08. - 14:04:26 »
Díszdobozt biztosan nem nyomjuk újra.
Nem is vártam! Sokan már  attól is boldogak lennének,hogy a hiányzó részt a polcra tudnák tenni, köztük én is!  :hehe: ;D :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4253 Dátum: 2017. július 08. - 18:22:04 »
Két különszám egyelőre biztosan nem.

billybatchkate

• Grizzly
  • *
« Válasz #4254 Dátum: 2017. július 16. - 17:02:41 »
Csatlakozom az újranyomásért kampányolókhoz, a második évad és a harmadik egy része érintene, de nyilván csak egyben lenne megoldható, úgyhogy venném az egészet :) Ha jól rémlik, a negyediknél emelkedett a példányszám, úgyhogy gondolom másoknál is ez a helyzet. Biztos írtam már korábban, de a gyűjteményem mellett az igazságérzetem is profitálna belőle, (pláne ha nektek fizethetek érte), ma is kizökkentett a hangulatból a börzén, mikor a harmincezres évadokat láttam a kufároknál.
« Utoljára szerkesztve: 2017. július 16. - 17:04:24 írta billybatchkate »

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #4255 Dátum: 2017. július 16. - 20:05:33 »
Nagyon jó lenne egy újranyomás, személy szerint 1-3. évad érdekel. A jelenlegi árakon elég esélytelen beszereznem...

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4256 Dátum: 2017. július 21. - 08:50:35 »
Most fejeztem be a 34. PPP-t, és akármennyire bitang erős a sztori, most inkább egy panaszt hoznék fel. Úgy gondolom, az építő kritika értékesebb.

Úgy vettem észre, hogy elég gyakran kerülnek kétoldalas rajzok egy oldalra fektetve, aminek nem örülök. Gondolom, hogy papír, elrendezés, stb. miatt így jön ki jól. Viszont én például poszter, dokumentáció vagy jelen esetben akár klónsztori kártyák egy oldala helyett szívesebben látnám ezeket a rajzokat teljes terjedelmükben.

/rant

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4257 Dátum: 2017. július 21. - 10:32:24 »
A poszter és a kártyák része még érthető is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4258 Dátum: 2017. július 21. - 10:50:03 »
Ez esetben kivételesen nem mi vagyunk a hunyók: az az oldal az eredetiben is fektetve van. A PPP-ben rengeteg hely van, ott nem kényszerülünk ilyesmire, vagyis ott mindig két oldalon lesznek a kétoldalas rajzok. A 48 oldalas képregényekben néha muszáj, ott megtesszük esetenként.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4259 Dátum: 2017. július 21. - 13:38:24 »
Akkor a mostaninál persze tárgytalan :D

Ettől függetlenül én általában véve bármilyen nem sztori tartalom elé helyezném prioritásban a duplaoldalas rajzokat. Na nem panaszkodni akarok, mert elég jó dolgok szoktak bekerülni. Nagyon szeretem például a levelezési rovatot (nincs rá értelmes magyarázat :D), a dokumentációkat, az extra borítókat és mindent. Az egyetlen, amit kivennék teljesen, az a poszterek, de biztos annak is megvan az oka.