Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 919383 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4460 Dátum: 2017. november 28. - 08:47:47 »
Venom, az agyzabáló sorozat- és tömeggyilkos mint „szimpatikus”? :o

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4461 Dátum: 2017. november 28. - 14:13:59 »
Miért csodálkozol, a 80-as évek vége óta mindig népszerű volt. Ilyen elven mondhatnád, hogy a Megtorló, a tömeggyilkos népszerű? Vagy akár Thanos.  :D

Venom összes szereplése? Viccelsz, ugye?  :) Csak a 90-es években 100 részes minisorozatai voltak. És a nagy részük olvashatatlan, nem mellesleg. Csak azt adjuk ki, amik jók is voltak. Szerencsére abból is van jó néhány.
Ki tudja azt még ilyenkor?  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4462 Dátum: 2017. november 28. - 14:55:09 »
A népszerűségét nem vitatom, legfeljebb sóhajtozok a tényén, mivel nekem még kamaszként se tűnt igazán érdekesnek Venom (se Vérontó). A szimpatikus jelző inkább a meglepő.

Amúgy stimmel, '93 és '97 között, mielőtt a Marvel jól becsődölt, volt egy rahedli sorozata:
http://www.maelmill-insi.de/UHBMCC/serdv.htm#G175
Mondjuk azóta meg nem nagyon. Bár meglep, hogy volt egy 2003-as. Abszolút nem rémlik, hogy Daniel Way oda is kontárkodott volna, bár ugyanakkor 2008-is nagyon sok félig elfeledett szereplőt kiásattak vele, hogy aztán max. 2 éven belül a földbe gyalulja az érdeklődést irántuk. A Blade-filmek sikere alatt sikerült kinyírnia a Blade sorozatot, ami azért tehetség.
« Utoljára szerkesztve: 2017. november 28. - 14:59:05 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4463 Dátum: 2017. november 28. - 15:54:35 »
Lehet úgy is szórakoztató egy karakter, hogy alapvetően nem értesz egyet a nézeteivel. Nagyon sok szörnyeteg, és tömeggyilkos pszichopata népszerű, főleg tini korban (akkor én is szerettem a Venom, Carnage, Spawn sztorikat), Megtorlót is a mai napig szeretem, ettől függetlenül szimpatikusnak egyiket sem nevezném.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4464 Dátum: 2017. november 28. - 16:13:36 »
Én emlékszem Daniel Way sorozatára, szörnyű volt. Az a pali akkor sem tudna írni, ha az élete függne tőle.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #4465 Dátum: 2017. november 28. - 17:07:44 »
Már úgy szimpatikus venom h van egy adott celja, nevezetesen a bosszú, nem úgy mint a többi félnótásnak akik kb a szerezzünk pénzt szinten mozognak.  És hogy védi az ártatlanokat már egy másik szintre emeli. Vérontó más, az egy féreg😀

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4466 Dátum: 2017. november 28. - 18:27:16 »
Én emlékszem Daniel Way sorozatára, szörnyű volt. Az a pali akkor sem tudna írni, ha az élete függne tőle.
Pedig a DH-s Umbrella Academy-t dicsérik tőle, asszem sorozatot is csinálnak belőle.
A My Chemical Romance-nek meg van egy pár jó száma.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4467 Dátum: 2017. november 28. - 19:57:08 »
Az Umbrella Academyt Gerard Way írta, nem Daniel. És tényleg jó.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4468 Dátum: 2017. november 28. - 20:27:12 »
Tényleg, kevertem. De ő a My Chemical Romance énekese is, legalább akkor ebben következetes voltam.  ;D

Akkor ezt a Daniel Way-t nem tudom ki. De az tényleg teljesítmény, hogy az akkor elvileg népszerű Blade-et sikerült megszüntetni. Ez akkoriban fel is tűnt, hogy a moziban már a 2. része is van, képregényben meg csak valami minit találtam róla (ezek szerint nem mini volt, csak olyan rossz, hogy gyorsan abbahagyták). És azóta se nagyon látok Blade-es képregényt, eléggé hanyagolják, pedig elférne egy ilyen tónusú cucc is náluk.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4469 Dátum: 2017. november 28. - 20:42:52 »
És azóta se nagyon látok Blade-es képregényt, eléggé hanyagolják, pedig elférne egy ilyen tónusú cucc is náluk.
Külön címe nincs, de most például a Szellemlovassal rakták egy csapatba:

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4470 Dátum: 2017. november 29. - 14:43:26 »
Egy érdekesség a PPP különszámból:

mikor JJJ felhÍvja Harryt telefonon és Petert keresi, akkor jól le lett szidva, mivel hajnalban telefonált.
Az alatta levő képen láthatjuk, ahogy Pókember hálóhintázik a levegőben, alatta sok emeletes háznak a teteje vagy a terasza látszik.
A bal alsó sarokban van egy terasz, amin egy nyitott napernyő alatt levő napozóágyon egy ember napozik vagyis napozna, hiszen még vaksötétnek kell lennie.  ;D

Egyébként nagyon jó az új különszám, egy este alatt elolvastam.  :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4471 Dátum: 2017. november 29. - 16:16:09 »
Harry messze lakik, más időzónában.  ;D

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #4472 Dátum: 2017. december 02. - 22:28:13 »
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az újranyomott PPP első két évadjának a lap minősége olyan, mint a klónsztorié vagy olyan, mint pl. a 26,27,28. számé? (ez a három szám van meg a klónsztorin kívül és mintha más lenne a lap minőségük).
Ezért gondolom azt, hogy ami klónsztori előtt jelent meg annak más volt a minősége, mint a klónsztoris számoké, viszont az újranyomások már a klónsztori után/közben lettek nyomva, ezért merült fel bennem a kérdés, de lehet hülyeségeket beszélek már így este :)
« Utoljára szerkesztve: 2017. december 03. - 14:05:17 írta fdani »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4473 Dátum: 2017. december 03. - 12:42:33 »
Olyan a minősége, mint a Klónsztorié.

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #4474 Dátum: 2017. december 03. - 14:02:43 »
Köszönöm :)
 :kingpin:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4475 Dátum: 2017. december 05. - 10:31:37 »
Nem tudom, hogy bennem van-e a hiba, de nem találtam róla infót. A PPP idei évadához jelent már meg díszdoboz?
Köszi. :)

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4476 Dátum: 2017. december 05. - 10:33:02 »
A szimpatikus jelző inkább a meglepő.

Szerintem nem gond ez a jelző, mert számomra is sokkal szimpatikusabb egy (főleg gonoszokat) őszintén gyilkolászó karakter, mint az a sok egyenesen undorító álszentség, amiket a hősök sokszor a képünkbe nyomnak ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4477 Dátum: 2017. december 05. - 10:45:38 »
Pedig Venomtól álszentebb karakter viszonylag kevés akad (Démanó mindenképpen közéjük tartozik :lol:). A szó szoros értelmében az.
Úgy hiszi, hogy a saját célja felsőbbrendű szent küldetés, amire időnként egyenesen úgy hivatkozik, hogy az isten akaratával megegyező, és aminek a végrehajtása során ha céljai úgy kívánják átgázolhat bárkin, hiszen a küldetése megér bizonyos ártatlan áldozatokat is (pl. rendőrök, akik közé és pókember közé állnak). Igen vannak amolyan őszinte rossz arcok, viszont Venom mindig is saját magára amolyan félre értett hősként, mártírként tekintett, ami pedig a lehető legmesszebb áll a valódi személyiségétől. inkább egy skizofrén, némi vallási fanatizmussal (mivel a történetek többségében nem ez a mozgatórugója) megáldott pszichopatának nevezném.
Én a Spider-Man Animated Seriesben ismertem és szerettem meg a karaktert, utána rá kellett sajnos jönnöm, hogy azzal ellentétben a képregényes verziójának sokkal zavarosabbak, mondvacsináltabbak a motivációi, és morálisan sokkal megkérdőjelezhetőbb.
« Utoljára szerkesztve: 2017. december 05. - 10:52:05 írta Todd »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4478 Dátum: 2017. december 05. - 12:29:16 »
Nem tudom, hogy bennem van-e a hiba, de nem találtam róla infót. A PPP idei évadához jelent már meg díszdoboz?
Köszi. :)

Megjelent már.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4479 Dátum: 2017. december 05. - 12:31:17 »
Köszönöm szépen, akkor én nem voltam elég figyelmes. Majd Hungaron begyűjtöm. :)