Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 955366 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #480 Dátum: 2012. június 27. - 21:25:25 »
Kaine, ha nagy az érdeklődés, akkor lesz belőle egy második kiadás is, nem? És akkor nem csúszik ez. Az meg lehet akár plusz 300 példány. :)
Ekkora példányszámnál már nem nagyon lehet limitált kiadásról beszélni. Vagy ?  :nemtudom:
« Utoljára szerkesztve: 2012. június 27. - 21:34:28 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #481 Dátum: 2012. június 27. - 21:28:57 »
pedig azt gondoltam volna, hogy az úgy már olcsóbb a nyomdának, hisz feleannyi munka van csak vele. A nyomatok megvannak, meg minden, csak be kell rakni a gépbe, azt még valemnnyit utánnanyomni.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #482 Dátum: 2012. június 27. - 21:51:55 »
Nem az előkészületek a drágák, hanem a nyomdagép festékkel való feltöltése. Ezért drágább az alacsonyabb példányszám, mert alighanem festékpazarló.

venom75

• Pókfej
« Válasz #483 Dátum: 2012. június 28. - 07:02:35 »
Én is a csúszás miatt vagyok......., de ha a Tomi szemszögéből nézem teljesen igaza van a plusz példányok mellett dönteni . Nagyobb bevétel , de én is azon gondolkodom , hogy ez akkor még limitált kiadás vagy sem ? Amúgy ha csúszik akkor a másik kiadvány is csúszik nem ? Az előfizetők egy borítékban kapnák az aktuális Marvel + számmal vagy Pókival, ezért is érdekel , hogy mikor is jön az első szám ?

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #484 Dátum: 2012. június 28. - 07:54:38 »
Szerintem a korrekt dolog az lenne - feltéve, hogy sok csúszással járna a módosítás - hogy csak a jövő évi adag példányszáma nőne. Hiszen így lett meghirdetve, rákészülhetett mindenki. Azokra is gondolni kell, akik jó előre befizették a zsét és már a tűkön ülnek az izgalomtól (Fekete Macska!!!) :spidey:
De persze a másik oldalt is megértem.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #485 Dátum: 2012. június 28. - 09:00:26 »
Sok csúszással biztosan nem, egy hétre tippelek. Most nagyon jó kapcsolatom van a Paninivel. Egyelőre még úgyis kérdéses, hogy a borító engedélyt mikor kapjuk meg a Marveltől, mert azt nekik kell engedélyezniük.
De ha csúszik, az nekem a jelenlegi állás mellett plusz 30.000-be kerülne a külön postázás miatt, és csak nő...

matahari

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #486 Dátum: 2012. június 28. - 10:04:23 »
Ha már ilyen engedélyeknél tartunk, már régóta kiváncsi lennék arra, hogy a Semic hogyan csinálhatta meg, hogy a splash page-eket rendszeresen kihagyták, vagy például a Csodakapitányos sztoriból (CSP 10) konkrétan 4 teljes oldal hiányzik. Ezt a Marvel hogy engedélyezhette?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #487 Dátum: 2012. június 28. - 10:49:00 »
Nem csak a Semic vagdosott akkoriban Európában. Maga az európai jogtulaj (Marvel UK, ami neve ellenére egy külön vállalat volt) is csinálta. (Sőt, az Egmont más kiadványokkal ma is csinálja, néha meglehetősen brutális mértékben - 40+ oldalas sztorikból faragnak 9-12 oldalasakat.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #488 Dátum: 2012. június 28. - 14:23:46 »
Ebbe nem szólnak bele. Csak hozzárakni nem lehet. :)

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #489 Dátum: 2012. június 30. - 09:52:22 »
Amúgy jelenleg hány előfizetőnél tart a Klasszikus Pókember?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2012. június 30. - 10:14:03 »
Ha a jelentkezőket nézzük, közel 300. Ha a befizetteket - holnap van a határidő vége - akkor csak 210.

venom75

• Pókfej
« Válasz #491 Dátum: 2012. június 30. - 12:25:55 »
Az kemény különbség.

kzoli

• Sakál
« Válasz #492 Dátum: 2012. június 30. - 13:27:10 »
Remélem tudják azok,akik nem fizettek még elő,de jelentkeztek,hogy holnap van a határidő.  :nezze:

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #493 Dátum: 2012. június 30. - 18:34:48 »
Hát ma és holnap biztosan nem fog odaérni senkinek az utalása, lévén hétvége van..leghamarabb hétfőn.
Amúgy ez a július 1. miért olyan fontos? Utána is elő lehet majd fizetni a képregényekre, nem (feltéve ha nem fut be hétfőn a hátralevő 80-90 utalás)?

ati34

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #494 Dátum: 2012. június 30. - 18:35:51 »
Sajnos csak ma sikerült átutalnom a pénzt,de az elvileg hétfö,kedd körül utalódik át,ez probléma? :S

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #495 Dátum: 2012. június 30. - 22:12:52 »
Azért szabtam meg az elsejét határidőnek, mert eredetileg úgy terveztem, hogy egyszerre jelenne meg a klasszikus a Marvel+4-gyel, és ahhoz, hogy postázni tudjam, már itt kell lennie az előfizetői díjnak. Sajnos ez már nem túl valószínű, hogy sikerülni fog, úgyhogy akár meg is változtathatom a határidőt július közepére.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #496 Dátum: 2012. június 30. - 22:21:07 »
És akkor mennyi idő alatt menne le a hat szám? Decemberig?  :headscratch:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #497 Dátum: 2012. június 30. - 22:56:49 »
Jelenleg olyan szintű problémával találtam magam szemben, hogy nem tudok semmi biztosat mondani.
Egyetlen egy tuti: jövő márciusban indítom a következőt, vagyis LEGKÉSŐBB februárig le fog menni a 6 szám. Ha törik, ha szakad. Ez még csak a legrosszabb verzió, egyelőre azon vagyok teljes gőzzel, hogy decemberig lemenjen az egész idei - és még tarthatónak látszik akkor is, ha az első két számot egyszerre küldjük ki.
Ez a klasszikus ügyintézése jóval bonyolultabb, mint a másik két újságé volt, bejött néhány nem várt probléma.  :drying: De megoldjuk, csak idő kérdése.  :spidey:

venom75

• Pókfej
« Válasz #498 Dátum: 2012. július 01. - 06:48:16 »
Köszi az infókat. Nagyon várom már a kiadványt , de nekem nem baj ha augusztusban kapok majd egy nagyobb képregény csomagot.

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #499 Dátum: 2012. július 02. - 18:43:01 »
Ma olvastam a Facebookon, hogy már csak a borító engedélyeztetése hiányzik, ezek szerint marad az eredetileg tervezett 300 példányos kiadás, tehát nem kell új szerződést kötni? Akkor valószínű, hogy még ebben a hónapban elindul? :spidey: