Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 579492 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #120 Dátum: 2007. július 29. - 22:43:15 »
Idézet
A Sikoltás fenn volt mind a 4 része a k.neten is?
Igen, erre tisztán emlékszem, mert mikor idekerültem, akkor már a Sikoltás elérhetetlen volt és tudom, hogy egyben olvastam el...
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #121 Dátum: 2007. július 29. - 22:44:49 »
Hát épp ez az! Nem lesz benne Kőrbubi!  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #122 Dátum: 2007. július 29. - 22:45:07 »
Elvetette a sulykot? Ez mit akar jelenteni? :headscratch:
Idézet
Pedig az is fenn volt már a Stomon anno. Olvastad előtte? Különben miért nem érte meg?
Nem olvastam előtte....valahogy sosem érdekelt igazán a Megtorló egyébként. Hát a fekete humor az jó volt benne, meg minden, de komoly sztoriként nem lehet rá gondolni...egyrészt, hogy lejáratja nagyon durvána és sok dolog figyelmen kívül hagyásával Pókiékat, másrészt meg az a pali egy komolytalanság általában. Bemegyek, szétlövök mindnekit stb. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #123 Dátum: 2007. július 29. - 22:51:50 »
A büdös életbe nem nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de akkor olvasd el a mostani sztorit a War Journals v2-ben. Már félek kimondani, de tetszik. És még a v5-ös közelgő sztori is jónak ígérkezik.
Ám ennek ellenére még mindig rohadtul utálom Franket a maga kis szemellenzős világképével. :D

És úgy értettem azt az előbbit, hogy ott a fordításnál pl. Tony szájába olyan mondatok kerültek az ENSZ-beszédénél, amit egyébként a Comic Code az életben nem hagyott volna jóvá, éegeljebb Explicit Content jelzés alatt...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #124 Dátum: 2007. július 29. - 22:55:45 »
Jaaa értem. Kíváncsi leszek a fordításbeli különbségekre.. a kötet után elolvasom egyből a honosítottat is. :D
Idézet
A büdös életbe nem nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de akkor olvasd el a mostani sztorit a War Journals v2-ben. Már félek kimondani, de tetszik. És még a v5-ös közelgő sztori is jónak ígérkezik.
Majd ha már mindnet elolvastam, amit tervezek, kb. utána esetleg. :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #125 Dátum: 2007. július 29. - 23:25:04 »
Azt én is hallottam, hogy Crow fordítási módszere eléggé khm... "érdekes". :hehe: De nem olvastam semmit a munkái közül.

A honosítással kapcsolatos vitában leirtatok már mindent előttem úgyhogy én nem is ragoznám. Csak két dolgot mondok: egyrészt minden tiszteletem a honosítóknak a munkájukért. Ugyanis volt szerencsém nekem is kipróbálni a honosítást, és rájöttem, hogy nem az én világom, viszont azóta tudom, hogy mekkora meló akárcsak egy darab képregénynek a honosítása is, szóval minden tiszteletem a kitartásukért, és az odaadásukért, hogy akár egész sorozatokat is képesek megcsinálni. Másrészt, én is úgy vagyok mint pepo, hogy egyelőre még nincs saját keresetem, így meg kell gondolnom, hogy mire osztom be a zsebpénzt, mit veszek meg. Viszont ha valami megjelenik magyarul, ami érdekel, azt általában meg szoktam venni. A NA-t és a BA-t tuti nem fogom kihagyni. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #126 Dátum: 2007. július 30. - 11:35:31 »
Nekem azért nincs sok képregényem, mert csak azt veszem meg, ami nagyon megfogott és úgy érzem, megéri. Mint pl a Midnight Nation, Supreme Power, Girls, SP Coming Home, Phoenix Endsong, vagy a Wolverine Origin. A magyar kiadványoknál is így van. Állati kevés olyan kiadvány van, amit többször is elolvasok, és többnyire csak azok vannak a polcon. A többit meg vagy kölcsönkérem, vagy kiolvasom az Alexandrában. Régebben olvastam a magyar UX-et, de azt már jópár hónapja nem veszem, és mostanában már a HPók is kimarad...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #127 Dátum: 2007. július 30. - 11:54:28 »
Zúzzuk az offokat akkor. Nekem most speciel nagyon fájna a fogam a Moore féle Swampp Thing tpb-kre...de nincs rá pénzem. Ha aa magyarokat letudtam, tuti azt fogok venni következőnek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #128 Dátum: 2007. július 30. - 11:55:25 »
Én meg még mindig a régi CSP-t vadászom, amit már pár évre a megszűnése után kezdtem el gyűjteni.
Majd ha a HP is befuccsol kb addigra végzek vele. :lol:
Amúgy poénos ez a vita, hogymost 5-600 Ft-tal drágább legyen-e a Bosszú Angyalai, mert én szinte annak örülnék, ha 5-600 Ft-ba kerülne, persze ez lehetetlen. És tudom magamról, hogy úgyis meg fogom venni.

molzo

• Pléhsuszter
  • *
    • CHRONOPOLIS
« Válasz #129 Dátum: 2007. augusztus 22. - 17:22:38 »
Most néztem meg a Bosszú Angyalai kiadvány címlapját. A címfeliratra voltam kiváncsi, milyen megoldás lesz. Jó lett csak az fura, hogy az N betű belóg az előtte álló A betűbe. A 'Marvel Könyvek' felirat is tetszik, jöhet még pár ilyen feliratú kiadvány!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #130 Dátum: 2007. augusztus 22. - 21:05:24 »
Örülök, hogy tetszik, de épp most küldtem ki a javított verziót. A Panini nem akarta, hogy a "könyvek" felirat benne legyen a logóban, általánosságban pedig nem tetszett az embereknek, hogy ott a Marvel-doboz a jobb oldalon. Így a Marvel logó átkerült hátulra, a "Marvel könyvek" pedig sima feliratként maradt elöl.
Lesz még néhány ilyen feliratú kiadványom.  :D Előreláthatólag 5 is a közeljövőben.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #131 Dátum: 2007. augusztus 22. - 21:52:33 »
És akkor erről a módosított verzióról is kapunk képet?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #132 Dátum: 2007. augusztus 22. - 22:01:21 »
Miért? Legalább lesz egy kis meglepi már a borítónál is, amikor kézbeveszed. ;)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #133 Dátum: 2007. augusztus 22. - 22:09:50 »
Áhh, egyébként el is mennénk ásitozva mellette :hehe:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #134 Dátum: 2007. augusztus 22. - 22:39:26 »
Áá, elegek nekem a nevek meglepinek. A borítón nem akarok meglepetést. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #135 Dátum: 2007. augusztus 22. - 22:48:51 »
Kiteszem a főoldalra ezt is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #136 Dátum: 2007. augusztus 23. - 16:57:24 »
Ez a "több oldalról támadás érte" duma azért kicsit erős volt. :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #137 Dátum: 2007. augusztus 23. - 22:31:42 »
Miért? A k.neten mindneki letámadtav valami miatt. Én is. ;D
De így már jobb, köszi a javítást. ;) :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #138 Dátum: 2007. augusztus 24. - 11:37:55 »
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy az Avengers: Initiative című sztoriban ki ez a karakter?:
http://comicsmedia.ign.com/comics/image/article/806/806478/avengers-the-initiative-20070719055033643.jpg

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #139 Dátum: 2007. augusztus 24. - 16:02:57 »
A borítót nem fogadta el a Panini, alighanem az első verzió marad...  :surp: