Azt mondtad, hogy a következő BA kötetek jövője nagyban függ attól, hogy a hazai közönség hogyan fogadja Yu-t. És ha esetleg nagyon nem vennék a kötetet, elképzelhető lenne, hogy nem jutunk el a Titkos Invázióig?

Hát, nektek mindenképpen jó hír, hogy mire kiderülne, hogy mennyire fogy, addigra már meg kell vennem a Titkos Inváziót, vagyis az mindenképpen ki lesz adva.

Egyedül én szívhatok vele.
Nem tudom elképzelni, hogy a rajzk miatt kevesebben vennék.
Van ilyen pedig, lásd a megjelent X-Men kötetet. Vagy a Rozsomákot, ahol már a borító elvette néhány ember kedvét. Nagyon kell vigyázni ezekre, ezért sem engedem át a borítóválasztást senkinek (kivéve most, de ez nem lesz túl gyakran).
Talán ez is korai kérdés, de azért felteszem, hogy gondolkoztál-e már azon, hogy a Titkos Invázió, ha kiadásra kerül, akkor milyen formában?
Tényleg korai, nem gondolkodtam. Amikor nekikezdek valami ilyen tervekbe, az az első, hogy összeteszem az összes kapcsolódó képregényt, és egyben újra elolvasom őket, hogy teljesen képben legyek.
Igen. A Bosszú Angyalai, akik KÉT globális skrull-inváziót éltek túl, és akik egy időban havonta bukkantak beszivárgó alakváltó idegen fajokra (űrszipoly-saga, valaki?), találnak EGY darab skrullt, és Bendisnél rögtön nekiesnek egy két füzetes összetett fejtegetésbe, hogy az egyetlen logikus következtetés, hogy a skrullok mindenütt ott vannak és már majdnem átvették a hatalmat.
Nekem nem tűnik annyira rossznak, mint ahogy próbálod elhitetni velünk.

Hisz már pontosan a Kitöréstől elkezdte felvezetni, hogy "valami van", csak nem tudják, mi az. Tudták, hogy ott van a Shieldben, a Hidrában, mindenhol. Ez az "egyetlen nyavalyás skrull" csak a hiányzó láncszem utolsó darabja volt, hogy minden a helyére kerüljön. Akkor lenne igazad, ha simán megérezte volna mondjuk Logan, hogy ő egy skrull. A lényeg a részletekben van, mint mindig. Nevezetesen, hogy új faj, vagy új módszer, amivel leleplezhetetlenek.

Vagyis nem pusztán egy skrullból következtettek minderre, hanem ez a bizonyos észrevehetetlenség adta meg a választ mindenre, amit addig gyanítottak.