Szerintem ez belefér, én könnyen elfogadom, hogy egy 40-50 éve futó sorozatnak vannak ilyen és olyan korszakai. A Titkos invázió is ezért működik jól, mert lehet, h egy 20 évvel korabbi Avengers simán elintézte volna, de itt a sok közepes fenyegetés után tényleg monumentálisnak hat, míg pl Busieknél Kang pl. már sok volt, annyiszor mentették meg a világot az alatt a 4 év alatt, hogy gyakran csak lapoztam tovább a magánéleti részekhez, mert tökre nem érdekelt, mi lesz a harcban, inkább a tagok kapcsolatai érdekeltek jobban a vége felé. Ezzel szemben bendisnél tényleg nincs ilyen, de van helyette más, példaul lendületes történetvezetés, amit én teljesen bekajálok, persze ma már nem havi kompatibilisek a füzetek, tpb formában nagyobb élvezet olvasni őket.
Busiek tartotta magát a szappanopera formulahoz, a hősök nyaraltak meg bárokba jartak kikapcsolódni, miközben megmentették a vilagot is. Es jól csinálta, jó példa erre az, h johns alatt ugyanez nem ment, pedig ott is volt maganeleti szál és világmegmentés.
Bendis ezzel szemben mintha lehozta a földre az angyalokat, kisebb fenyegetések, ovetthetop bunyók, kevesebb szöveg. Amíg busiek után hiányoztak a magáneleti dolgok, bendisnel mar nem, mert izgalmasak a konfliktusok. Nekem nem hianyzott, h ismet csaladkent funkcionáljanak, már csak azért sem, mert a sok a kategóriás hős folyton a sajat sorozatában téblábol. Buseknél viszont a tagok többségének nincs saját sorozata, így természetes, hogy a sorozaton belül van a magánéletük is.
Bocs a sok elírásért, csak a táblagépen még nem megy a hibátlan gyorsírás.