Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576733 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #920 Dátum: 2008. február 07. - 02:28:15 »
akkor még mindig egész jól haladunk! :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #921 Dátum: 2008. február 07. - 07:18:07 »
Remélem hamarosan kiderül, hogy mi az- a zitokzatos BA Különszám...

Én tippem: New Avengers/ Transformers mini....két legyet ütni 1 csapással ....van Pókember is, BA is, és még a robotosokat is asszimiláljuk a Kingpin táborába. :nezze:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #922 Dátum: 2008. február 07. - 07:30:38 »
Az NA-TF mininek nagyon kevés az esélye. Ha jól emlékszem, még az előző fórumon volt róla szó, hogy talán kiadatást nyer, de aztán kiderült, hogy mégsem. Amúgy sem olyan jó történet. Pedig a magyar TF rajongók biztos örülnének neki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #923 Dátum: 2008. február 07. - 08:33:32 »
Nem akarom senki illúzióját lerombolni, de a Na/TF mini egy ritka nagy marhaság, egyszer elolvasható aztán kész. Akkor már inkább a New Avengers Annual.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #924 Dátum: 2008. február 07. - 11:17:09 »
Az Annual, amiben egy eddig egyszer látott karakter elvesz egy eddig sose látott karaktert, és egy másik szereplő visszatér átvéve egy olyan valaki helyét, akiről szintén említés se volt sosem? Nem beszélve arról, hogy egy olyan szereplő oldja meg a helyzetet a végén, aki a jelenlegi magyar helyzetben nem is csapattag? Nem, kétlem. Vagy ha mégis, akkor jóóóóóó sok dokumentálnivaló lesz benne a háttérinfókhoz.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #925 Dátum: 2008. február 07. - 11:52:23 »
Nem akarom senki illúzióját lerombolni, de a Na/TF mini egy ritka nagy marhaság, egyszer elolvasható aztán kész. Akkor már inkább a New Avengers Annual.

egyetértek. Amúgy sem olyan hú de jó rajzok készültek hozzá.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #926 Dátum: 2008. február 07. - 13:38:34 »
Én azért kíváncsi lennék rá,de ha nem lenne esélyes,akkor ez van.Remélem azért Kaine már nem őrli sokáig az idegeinket,és lerántja a leplet az új NA-ról :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #927 Dátum: 2008. február 07. - 14:54:47 »
Amíg nem kapok választ a Paninitől, addig zárva marad a szám. Már majdnem két hete várok rá, most írtam nekik újra.
gaby: a Sentry ÚBA is hasonló alapokra építkezik.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #928 Dátum: 2008. február 07. - 15:24:35 »
A Sentry-s történet egyetlen minire, Jenkins történetére építkezik, Bendis teljesen más háttérsztorit talált ki az eltűnésére, mint amit a Sentry vs. Voidban lehetett látni. Ott egyetlen karakterdoksi kell majd csak szerencsére.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #929 Dátum: 2008. február 07. - 15:51:12 »
De mivel Jenkins verziója nem jelent meg itthon, így hát ugyanott tartunk.  ;) Egy ismeretlen karakter emlékei arról, hogy milyen is volt, amiről mi nem tudunk, hogy milyen volt Jenkinsnél, amiről szintén nem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #930 Dátum: 2008. február 07. - 16:04:37 »
Az Annual, amiben egy eddig egyszer látott karakter elvesz egy eddig sose látott karaktert, és egy másik szereplő visszatér átvéve egy olyan valaki helyét, akiről szintén említés se volt sosem? Nem beszélve arról, hogy egy olyan szereplő oldja meg a helyzetet a végén, aki a jelenlegi magyar helyzetben nem is csapattag? Nem, kétlem. Vagy ha mégis, akkor jóóóóóó sok dokumentálnivaló lesz benne a háttérinfókhoz.

Teljesen igazad van, de úgy gondoltam még mindig jobb mint a TF mini. Én nyitott vagyok bármire csak legyen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #931 Dátum: 2008. február 08. - 10:24:53 »
kaine: Igazad van, de Jenkins úgy alkotta meg a karaktert, hogy az a lényege, hogy senki se tudja, ki a manó ez a figura. A hátteréről eddig pár elejtett infót tudunk csak, jóval később, már bőven az NA-s tagsága alatt láttuk meg az eredettörténetét a v2-ben. De rajta kívül nem nagyon akad olyan figura azért, aki előtörténet nélkül bemutatható. Nála meg az a lényeg, hogy mindenki csak pislog, hogy ki a nyavalya ez az alak... (egyébként még most se lehet tudni, mert még mindig csak van). Én az Annualnál arra értettem, hogy pl. a központi téma, az esküvő, egy hosszú és látható folyamat eredménye volt, ami az ALiasban kezdődött, majd átment az egész Pulse-on is, utána zárta le az Annualban Bendis. Azért a kettő nem ugyanaz, mint ahogy az sem, hogy miért szabadítottak Super Adaptoidot az Angyalokra, hisz annak is van egy hosszadalmasabb eredete.

Ben: Ebben igazad van, bár az NA-TF egy egyszerolvasósnak megteszi. Voltak sokkalta rémesebb Marvel-minik is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #932 Dátum: 2008. február 12. - 13:57:56 »
Elolvastam gaby azt az annualt. Szerintem messze nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy te látod.  ;) Cage és Jessica Jones kapcsolata, bár régebbre nyúlik vissza, az esküvőhöz nem feltétlenül kellenek az előzmények. Cage-t ismerjük már a Kitörésből, meg majd a folytatásokból, --- például Peter és MJ esküvőjéhez sem kellett ismerni a Lee-Romita időszakot, hogy milyen vpolt a kapcsolatuk régebben.
A Káosz végéből kiderül, hogy készül valamire Jelena Belova, itt kiderül, mire. Szóval nem annyira kiadhatatlan ez a sztori ám.

Na a fogyások ismét: érdekes módon a Káosz megelőzte a Kitörést az alexandrán. Már két napja vezet előtte. Vagy a Kitörés futott le, vagy a Káosz megy még mindig jól. :) Változatlanul csak a Pókember van az első 20-ban mangán kívül (12.). A Káosz jó hátul van, a 32. a kitörés pedig a 34. De amerikaiakból csak a Sin City 3 előzte be őket (27.), a többiek még mögötte vannak (34, 35). Érdekesség, hogy a Batman most először, de lehagyta az X-Ment.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #933 Dátum: 2008. február 12. - 14:21:52 »
Csak azok a rohadt mangák ne lennének. A képregényboltot ahová járok, megszállták a manga és anime hívők, és mikor belelapoztam előttük az X-Men kötetbe úgy néztek rám mint a véres rongyra.  :'(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #934 Dátum: 2008. február 12. - 15:07:23 »
Röhögd ki őket, és mondd meg nekik, hogy a szemközti boltban pokémon kártyákat adnak a nyalókákhoz. :twisted:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #935 Dátum: 2008. február 12. - 15:27:16 »
Én csak azt nem értem, hogy a mangások miért nézik le a képregényeseket? Elvileg ugyanazt olvassák, csak az egyik japán, a másik amerikai. Nem muszály szeretni, de az egy röhej, hogy a mangát előbb elismerik, mint a képregényeket.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #936 Dátum: 2008. február 12. - 15:30:49 »
Röhögd ki őket, és mondd meg nekik, hogy a szemközti boltban pokémon kártyákat adnak a nyalókákhoz. :twisted:
:lol:
Annyira más világ a kettő, most a japánok divatosak, ennyi. Amerikát pedig utálni divat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #937 Dátum: 2008. február 12. - 15:31:45 »
Mert ahogy az itteniek a mangát a Pokémonnal hajlamosak azonosítani, ugyanúgy a mangások szemében is a nyugati képregény alsógatyákban pofozkodó emberek jó-lenyomja-a-gonoszt kalandjaival egyenlő. Meg hát kis hazánkban (meg úgy nagy átlagban mindenhol) ha vki a mi klikkünkkel ellentétes nézeteket vall, az egy tapló paraszt, akinek megszületnie is kár volt. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #938 Dátum: 2008. február 12. - 15:44:03 »
Ez igaz, de... nem tudom. Olyan rossz érzés. Nálunk suliban is sokkal több a mangás és a képregényes, ők nyíltan felvállalják, de ha a másik derülne ki, azt tuti kiröhögnék. Összvissz egy ilyen ismerősöm van, suliban is kódnyelvet használunk, hogy tudjunk ilyenekről beszélni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #939 Dátum: 2008. február 12. - 15:49:10 »
Meg hát kis hazánkban (meg úgy nagy átlagban mindenhol) ha vki a mi klikkünkkel ellentétes nézeteket vall, az egy tapló paraszt, akinek megszületnie is kár volt. :D
Az igaz, hogy mindenki előitéletekkel él, és e fenti állítás is igaz, de én nem mondom, hogy rossz az ízlésük, azért mert nekem nem jön be a manga. Semmi bajom velük, sőt irigylésre méltó, hogy ennyire sikerült felfuttatniuk ezt a stílust. Kár, hogy a többi fajta képregénnyel nem tudják ezt megcsinálni. A mangások nagy előnye, hogy nagyon jó a propagandájuk, és persze az is sokban igaz, hogy ez most divat, így nem véletlen, hogy ennyire terjednek.