Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359778 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Vasember
« Válasz #1360 Dátum: 2012. november 05. - 06:52:47 »
Tudom én hogy mandarin nem mágikus erőt használ, de ezt mér ne változtathatnák meg a filmben? Minden lehetséges... A varázslatot akkor is utálom.
Ja! Phíjj! A varázslat: nyomór!  ;D

Mondta Bernard Gui és meggyújtotta a máglyát.  :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1361 Dátum: 2012. november 05. - 12:44:53 »
Tudom én hogy mandarin nem mágikus erőt használ, de ezt mér ne változtathatnák meg a filmben? Minden lehetséges... A varázslatot akkor is utálom.
Ja! Phíjj! A varázslat: nyomór!  ;D

Mondta Bernard Gui és meggyújtotta a máglyát.  :lol:
LoL  :lol: :lol: :lol:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1362 Dátum: 2012. november 05. - 18:18:52 »
Lennének kérdéseim:
A Vasember 1-ben, én úgy értelmeztem, hogy az ARK reaktor, ami Tony mellkasában van, az látja el árammal a páncélt is,, erre ugye van utalás a filmben, amikor lebénítják, és az üvegben lévő proto verziót teszi be végső ments várként magába. Majd amikor a következőben már repül a páncéllal akkor Jarvis mondja neki, hogy ezt a reaktort nem huzamosabb repülésre tervezték. Tehát ez látta el a páncélt is.
A második részben, már a páncélnak is külön van egy reaktora? Erre meg ott az utalás, sőt mutatják is, amikor Gépágyút a katonaságon nekiállnak, és szétszerelik, ott már külön van a reaktor is. Ergo, tovább let fejlesztve, így kettő reaktorral szaladgál emberünk? Egy, ami az elektromágnest üzemelteti a testében, és egy, ami a páncélt?
SD. EJC.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1363 Dátum: 2012. november 05. - 18:57:09 »
A páncél nem csak arc reaktorral üzemeltethető, hanem energiacellákkal is. Bár így az energia tartalékai jóval hamarabb lemerülnek. Képregényekben ezzel a megoldással egy töltéssel 2-4 órát üzemelt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1364 Dátum: 2012. november 05. - 19:27:39 »
A páncél nem csak arc reaktorral üzemeltethető, hanem energiacellákkal is. Bár így az energia tartalékai jóval hamarabb lemerülnek. Képregényekben ezzel a megoldással egy töltéssel 2-4 órát üzemelt.
De most a filmről kérdez. SD.EJC. A filmben is vannak energiacellái?
Amúgy ez engem is összezavart, hogy akkor most hány reaktor is van. :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1365 Dátum: 2012. november 06. - 04:11:23 »
De most a filmről kérdez. SD.EJC. A filmben is vannak energiacellái?

Nem ott nincsenek. Ott a Warmachine páncél úgy üzemel, hogy a reaktor helyére beépítettek egy puffin meghajtású Chuck Norris konzolt, végtelenített pörgönrúgó mechanizmussal.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #1366 Dátum: 2012. november 06. - 18:00:28 »

Nem ott nincsenek. Ott a Warmachine páncél úgy üzemel, hogy a reaktor helyére beépítettek egy puffin meghajtású Chuck Norris konzolt, végtelenített pörgönrúgó mechanizmussal.
[/quote]

:D Pörgőrúgás
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1367 Dátum: 2012. november 06. - 22:07:38 »
Aha, hát jó. Köszi.  ;D

...Chuck Norris konzol, mi??...  :hehe:
SD. EJC.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1368 Dátum: 2012. november 06. - 23:40:26 »
Logikus! Hisz csak a Puffin ad erőt és mindent lebíró akaratot.   :finger:

balogh44

• Thanos
« Válasz #1369 Dátum: 2012. november 19. - 15:44:47 »
Na, ott volt a Comic Con-n Don Cheadle és Shane Black rendező is:

http://www.comicvine.com/sdcc-2012-don-cheadle-and-shane-black-interview/112-1865/

A neve ismerős lehet, hiszen ő volt az egyik katona, a Ragadozó (Predator) c. filmben!

Todd

• Pókfej
« Válasz #1370 Dátum: 2012. november 19. - 17:41:04 »
Mondjuk őt már csak a rendezései/forgatókönyvei miatt is érdemes ismerni. Többek között olyan filmeket írt, mint a Halálos fegyver 1-2, Az Utolsó cserkész, Az Utolsó akcióhős (változatos címek), vagy a Durr, durr és csók. Mind kiváló akció vígjátékok.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 19. - 17:44:55 írta Todd »

balogh44

• Thanos
« Válasz #1371 Dátum: 2012. november 19. - 19:09:50 »
Biza, és szereti a képregényeket is, úgyhogy szerintem jó rendezőt kapott a film! ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #1372 Dátum: 2012. november 21. - 22:24:19 »
Mandarin és az ő kis gyűrűi:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1373 Dátum: 2012. november 22. - 08:00:32 »
Ben Kingsley hajjal.  :bravo:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1374 Dátum: 2012. december 03. - 07:17:22 »
Semmi újdonság, csak megérkezett a szinkronos előzetes.

Kíváncsi voltam ki lesz Ben Kingsley hangja szegény Végvári Tamás után, de azt nem gondoltam volna, hogy Forgács Gábor lenne (persze ez valszeg nem végleges...), róla mindig az az alkoholista figura ugrik be, akit játszott örökké a Szeszélyesben. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #1375 Dátum: 2012. december 16. - 21:14:44 »
Szerintetek melyik szerephez illik jobban Downey; vasember vagy sherlock holmes?
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1376 Dátum: 2012. december 16. - 21:31:01 »
Sztem Vasember.Jobban áll neki a ki ha Én nem hős (akinek azért vajból van a szíve) mint a kissé zavarodott de zseniális nyomozó szerepe.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ju

• Pókfej
« Válasz #1377 Dátum: 2012. december 16. - 22:10:15 »
Színész, és elég jó (de nem zseniális :)) ahhoz, hogy nekem mindkettőben hiteles legyen. Eszembe sem jut, hogy én épp RDJ-t nézem. Vagy Ironmant látom, vagy Holmes-t.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #1378 Dátum: 2012. december 16. - 23:38:40 »
Vasember egyértelműen. Ráöntötték mint, Jackmanra Wolverinet.
Tejet kérek! Csokisat!

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #1379 Dátum: 2012. december 17. - 21:38:45 »
Sztem jó Sherlocknak is, a baj a szerep megírásával van szerintem. A jellemét eltúlizták...