Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359782 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Vasember
« Válasz #360 Dátum: 2010. február 20. - 20:59:16 »
Gáznak érzem kicsit, hogy a concepten lévő Mark VI jobban bejön, mint amilyen a filmben lesz (persze az eddig látottak alapján).
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #361 Dátum: 2010. február 21. - 00:09:24 »
De a mark III. is kicsit más mint a filmben volt. Persze szoktak alig észrevehető apróságokat változtatni egy ruhán indoklás nélkül, pl pokember, vagy x-men, de itt nem lenne szabad mert hisz pontosan számon vannak tartva a páncélok Mark I., II., III. stb. ...                                 Vagy tévdtem  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #362 Dátum: 2010. február 21. - 01:12:03 »
Én nem láttam rajta változást. Te mit vettél észre?

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #363 Dátum: 2010. február 21. - 07:18:12 »
A talpán ott van, hogy Made in China.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #364 Dátum: 2010. február 21. - 08:25:33 »
Én nem láttam rajta változást. Te mit vettél észre?

VTominak éles a szeme. A 2. részben a Mark III-as tényleg megváltozott. A színárnyalat, a hasi páncél bordázata, a combrész, az alkar.
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Iron_Man/armor.jpg

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #365 Dátum: 2010. február 21. - 10:45:41 »
Valóban!
De szerintem ez már nem is MArk III lesz. Hanem Mark IV...mert a képen a második páncél már majdnem olyan, mint a Mark VI, csak kicsit más a színezés, és a mellkasi rész közepén meg kör van és nem háromszög. Ha feltételezzük, hogy lesz táskapáncél, akkor ez megoldaná a sorszámozási problémát. Mark V-ös, Mark VI-os már van, de sehol sem láttam semmilyen képet, figurát, vagy valamit Mark IV néven. Lehet ez lesz az.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #366 Dátum: 2010. február 21. - 10:48:22 »
Jaaa így már értem! A III.-as páncélt rommá zúzta ezért csinál még egy III-as típusút aminek a tulajdonságai valószínűleg ugyanazok, csak egy kis dizájnváltást eszközölt. (Jobb aerodinamika, vagy csak nem vertek rá a tervezők keére:) )

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #367 Dátum: 2010. február 21. - 10:53:27 »
Pontosan.
http://www.wired.com/images_blogs/underwire/2009/07/_mg_42833.jpg
Amúgy nem nehéz követni. A Mark I, az alap, amit a fogságban készített, a Mark II (Stealth) a teszt páncél, a későbbi Warmachine alapja, a Mark III, amit a gulmira-i ellentámadáshoz készített, és az Iron Monger-rel vívott csatában semmisült meg. A Mark IV a III-as upgrade-je, a Mark V a koffer, a Mark VI az Extremis.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #368 Dátum: 2010. február 21. - 11:01:05 »
Pff. ez kemény. Nem is tudtam, hogy Jeff Bridges páncéljának külön neve van.  :D  Tehát a képen 1-től 4-ig láthatóak, És akkor lesz még az 5-ös táskából előhúzható és a 6-os ami nem tudom hogy nézhet ki, biztos az a meglepi. Vagy az a háromszög alakú mellreaktoros.   Amúgy a "monger" árust, tejesztőt jelent  :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #369 Dátum: 2010. február 21. - 11:05:17 »
A háromszöges az Extremis. A Jeff féle pedig természetes az Iron Monger ahogy a képregényben is. Az iron monger-t a filmben egy olyan mondatban használták, hogy
Obadiah: We're iron mongers, we make weapons.
Itt úgy fordították, hogy vassal kereskedünk. Vagyis Vaskereskedő, vagy Vaskufár.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #370 Dátum: 2010. február 21. - 11:08:18 »
Színesfémkereskedő. A sivatagból is pik-pak összekapkodták a huladék fémet, semmi nem megy kárba  ;D  Aztán van még a Mark0 - extra slim. Nem is érezni, hogy rajtad van...     Az Pepper kedvence  ;D   

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #371 Dátum: 2010. február 21. - 11:54:51 »

Ez a Mark VI-os. A váll részt, és a mellkas közepét leszámítva tök ugyanaz, mint a Mark IV, csak vannak benne szürke betétek..sajnos, ez a filmben is szürke lesz, legalábbis az előzetesben is szürkék ezek a részek. Persze fejlettebb lesz, mint a korábbiak.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #372 Dátum: 2010. február 21. - 12:02:29 »
Ezek eszméletlen jól néznek ki. :oh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #373 Dátum: 2010. február 21. - 12:17:02 »
Ez a Mark VI-os. A váll részt, és a mellkas közepét leszámítva tök ugyanaz, mint a Mark IV, csak vannak benne szürke betétek..sajnos, ez a filmben is szürke lesz, legalábbis az előzetesben is szürkék ezek a részek. Persze fejlettebb lesz, mint a korábbiak.

Most hülyülsz?! Szerinted ez a két páncél csak az említettekben különbözik ?

Összevont üzenet ideje: 2010. február 21. - 12:39:43
Amúgy nagyon zselé ez a két szobor, köszi! Találnék nekik helyet a szobáman :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 21. - 12:39:43 írta VTomi »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #374 Dátum: 2010. február 21. - 14:57:03 »
Nem hülyülök, nézd meg a Mark IV-et és a VI-ot. Ugyanaz a lábszár, ugyanaz az alkar, felkar, ugyanaz a combi rész, ugyanaz a hasa. Annyi a különbség, hogy a lábon és a karon vannak olyan részek a Mark VI-on szürkében, amik a IV-en arany színűek, és kisebb, meg más a mellkasi rész, közepén háromszög van és nem kör, valamint a vállizületet borító panel is nagyobb. Talán még a nyaka különbözik kicsit. De az említett dolgok biztosan ugyan azok.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #375 Dátum: 2010. február 21. - 15:22:20 »
Én nem akarlak meggyőzni, sem feleslegesen vitatkozni. De szerintem ezen a két páncélon nincs két egyforma rész  :D  Ben mondj valamit!  :D

Összevont üzenet ideje: 2010. február 21. - 15:24:59
(Legfeljebb a sisak egyforma)
« Utoljára szerkesztve: 2010. február 21. - 15:24:59 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #376 Dátum: 2010. február 21. - 15:34:42 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #377 Dátum: 2010. február 21. - 15:37:28 »
kösz... :lol:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #378 Dátum: 2010. február 21. - 15:43:04 »
Szerintem sem sincs nagy különbség a 2 páncél között ( 4. és 6.), a fő különbség csak a mellvért kijelzőjének alakja. De végülis az első részben se volt olyan nagy különbség a 2. és a 3. páncél között, csak annyi, hogy a 3. színes volt. ;D ;)  Akkor az 5. páncél elvileg a táskás? Arról még egyáltalán nincsenek képek, ugye? És az első trailer végén azokról a páncélokról, amikkel Tony és Rhodey harcol?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #379 Dátum: 2010. február 21. - 15:51:33 »
Ennyit tudtam még csinálni, az egyik oldalon a sérült Mark III, a másikon a Mark VI

Így elsőre a Mark IV és az Extremis között csak a mellkasvértben van különbség, de a filmből majd jobban kiderül.
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Iron_Man/Concept_II/22A.jpg
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Iron_Man/Concept_II/21A.jpg
A táska páncélról még nincs elérhető concept, csak egy játékfirgura alapján lehet spekulálni
http://img.photobucket.com/albums/v193/ahai168/atu/allIronMan2new.jpg