Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 631177 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Érdekességek
« Válasz #1780 Dátum: 2011. január 07. - 09:16:43 »
Az azért túlzás. Még lehet egyelőre médiafogás is, bár nagy a valószínűsége a kissé szokatlan polgárőrségnek is. Végigolvastam egy interjút Phoenixszel meg egy rendőri nyilatkozatot az esetről, az alapján mondjuk legalább nem úgy tűnik, hogy csak a hírnévre hajt, és közli, hogy aki ezt akarja csinálni, annál alapkövetelmény nála a katonai háttér vagy minimum a vegyes harcművészet ismerete. Meg az elkötelezettség.
Meg hogy ne legyenek teljesen komplettek. Zsarukra még kevésbé mer lőni valaki, mert tudják, hogy a testület igencsak zabos tud lenni rendőrgyilkosság esetén, de egy jelmezes polgárőr halála legfeljebb érdekes hír lesz este.
Habár ez tényleg érdekes elfoglaltság lehet az adrenalinelvonási tünetekkel küszködő és nem dilibogyókon élő ex-kommandósoknak. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1781 Dátum: 2011. január 07. - 10:25:06 »
Viszont ami nekem szúrja a szemem, hogy ezek Tony Starknak képzelik magukat, és semmit sem törődnek azzal, hogy elrejtsék a valódi identitásuk. Így meg testpáncél ide vagy oda előbb utóbb egy haragosuk rájuk gyújtja a házat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1782 Dátum: 2011. január 07. - 10:32:26 »
De, pont, hogy Phoenix azért vette fel a jelmezt, mert már kezdték felismerni arcra, és nem akarta, hogy végül ez okozzon gondot.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1783 Dátum: 2011. január 07. - 10:33:28 »
Csakhogy egy képregényboltban van a titkos bázisa. Ha csak azok felismerik akik a képregényboltba járnak máris elterjed szájról szájra.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1784 Dátum: 2011. január 07. - 11:40:42 »
Menjünk és füstöljük ki  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1785 Dátum: 2011. január 07. - 11:46:52 »
Eléggé amatőr húzás ez a "titkos bázis" ami hála az interjúnak már egyáltalán nem titok  :hehe:
Így tényleg hamar kiderítik hogy kiket rejt az álarc!

Ráadásul nem egyedül kéne járőrözniük hanem legalább ketten vagy annál többen. Elvégre a rendőrök is párban dolgoznak  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1786 Dátum: 2011. január 07. - 11:49:33 »
Érdekes, hogy ami a képregényben lenyűgöz bennünket, azt a való életben hülyeségnek tartjuk és csak mosolygunk rajta.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1787 Dátum: 2011. január 07. - 11:50:10 »
Á, pedig a képregényes bázis nagyon stílszerű!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1788 Dátum: 2011. január 07. - 11:54:41 »
Ez nem feltétlenül igaz mert ha profi módon állnának hozzá kb úgy mint Big Daddy és lánya akkor egy szót se szólnék. Értékelem ha valaki jót akar,de most őszintén hogy lehet valaki ennyire amatőr hogy megmutatja a titkos helyét ami ráadásul egy képregény boltba van és még csak nem is a hátsó bejáratot használja?  :stupid:
Pedig nem egy 17 éves tinédzserről beszélünk akinek nulla tapasztalata van a kettős életet illetően...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1789 Dátum: 2011. január 07. - 11:58:09 »
De azt ne felejtsétek el, hogy nem teljesen névtelenül működnek, hanem egy bejegyzett szervezetként. Ha valaki szeretné, már csak ez alapján is meg tudná találni őket.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #1790 Dátum: 2011. január 07. - 11:58:27 »
A Polgárőrők, vagy a Rendőrök se titkos életet élnek, mégse ölik meg őket lépten nyomon.
Egyértelmű, hogy itt legalább ugyanannyit számít a reklám, és a dologgal járó felhajtás (ha nem többet), mint maga az emberek védelme.
Valószínűleg amúgy se sok vizet zavar a ténykedésük, mivel inkább az elég pitiáner alakokat lehet ilyen utcai bohóckodással elkapni.
Ettöl függetlenül én kifejezetten jó kezdeményezésnek tartom.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1791 Dátum: 2011. január 07. - 11:58:48 »
Seattle-ben 20 képregénybolt van. Elég volt utána nézni, hogy Phoenix merre járőröz és a területe alapján innen Magyarországról megmondom, hogy a Fantagraphics nevű bolt a főhadiszállása. Akkor egy bicskásnak mennyi időbe telik megtalálni?

Todd

• Pókfej
« Válasz #1792 Dátum: 2011. január 07. - 12:02:43 »
És szerinted ez mennyit dobott a képregénybolt forgalmán?
Mint mondtam reklám, és annak nem csinálják amatőr szinten, mert őket azért mégis kisebb eséllyel veri el az utcán egy részeg randalírozó.
És azt erősen kétlem, hogy drogbárókon ütnek rajta, meg betörnek a főgonosz titkos haditámaszpontjára.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1793 Dátum: 2011. január 07. - 12:06:06 »
Erre azt tudom mondani amit Gordon Batmannek a Kezdődik utolsó jelenetében (0.30-tól).

Bruce Wayne/Batman: Őrmester...
James Gordon: Már hadnagy vagyok. Valamit elindított: a rosszfiúk menekülnek, Gotham újra remél...
Bruce Wayne/Batman: De?
James Gordon: A sziget menthetetlen, még nem kaptuk el Crane-t, sem a kiszabadult bűnözők felét.
Bruce Wayne/Batman: Elkapjuk. Gothamnek van jövője.
James Gordon: Hová visz a versengés?
Bruce Wayne/Batman: Versengés?
James Gordon: A rendőr félautomatát visel, a bűnöző automatát, mi golyóálló mellényt szerzünk, ők páncéltörő golyót!
Bruce Wayne/Batman: És?
James Gordon: Maga maszkot visel, háztetőkön ugrál. Van itt egy fickó: fegyveres rablás, gyilkosság, kissé teátrális, ahogyan maga is. És ilyen kártyát hagy maga után...
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 07. - 12:12:42 írta Ben Reilly »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1794 Dátum: 2011. január 07. - 12:20:56 »
Csak idő kérdése és jönnek a jelmezes gengszterek! Mert ahol már egy ilyen alak van ott hamarosan több is lesz. Így működik ez ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1795 Dátum: 2011. január 07. - 12:25:34 »
A jelmezes gengszterek már rég megjöttek.
Legalábbis kevés bankrablót ismertem példúl aki vállalta az arcát a nyilvánoság elött. ;)
Na jó egy két balfácán igen.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1796 Dátum: 2011. január 07. - 12:28:20 »
Most konkrétan nem azokra gondoltam akik harisnyát húznak és prosztó módon betörnek egy vegyesboltba. Sokkal inkább úgy kell elképzelni őket mint valami felfegyverzett banda akik nagyban nyomják és profik!

Todd

• Pókfej
« Válasz #1797 Dátum: 2011. január 07. - 12:36:07 »
Én se a huligánokra gondoltam.
De ha valaki napközben normális életet él, és mondjuk éjszaka bűnözőkre vadászik, és egyértelműen azonosítható, hogy kiket kapott el, és mindezt maszkban csinálja, azt már simán jelmezes hősnek mondjuk.
Akkor miért nem jelmezes gengszter az, aki ugyanezt csinálja a túloldalon.
Mondjuk ne menjünk messzire a whisky-s rabló?

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #1798 Dátum: 2011. január 07. - 12:50:11 »
Jelmezes bűnözőn én most nem az ilyen whisky-s kaliberű emberkéket értem hanem azokat akik tetőtől talpig gúnyát húznak és teleaggatják magukat mindenféle spéci kínzóeszközzel!
Pl vipera,kések,sokkoló, netán kézigránát stb...
Mondjuk ilyenről még nem hallottam,de ha már vannak hősök elképzelhető hogy ők is mozgolódnak már.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1799 Dátum: 2011. január 07. - 13:01:43 »
tetőtől talpig gúnyát húznak és teleaggatják magukat mindenféle spéci kínzóeszközzel!
Mint Rakéta Robi.  :D