Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630447 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 05. - 17:29:29 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Érdekességek
« Válasz #4141 Dátum: 2015. február 05. - 16:54:41 »
/shivers  :uhoh:

bogi

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #4142 Dátum: 2015. február 05. - 17:25:55 »
Sziasztok !
Segítséget kérnék ! A képregénybörzével kapcsolatosan lennének kérdéseim !
Tudja valaki hova fordulhatok ?
Előre is köszi !
Üdv.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4143 Dátum: 2015. február 05. - 17:29:52 »
Ez nagyon beteg :stupid:
Minden tekintetben az. De egy apró érdekesség miatt még inkább: hasonlítani akar a Kopira, ezért megcsonkítja magát, DE A HAJÁT NEM BOROTVÁLJA LE MIATTA???  :stupid:

bogi: vagy itt a képregényes események topik, vagy facebookon van oldala.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4144 Dátum: 2015. február 05. - 20:13:32 »
Minden tekintetben az. De egy apró érdekesség miatt még inkább: hasonlítani akar a Kopira, ezért megcsonkítja magát, DE A HAJÁT NEM BOROTVÁLJA LE MIATTA???  :stupid:
Az őrületben ne keress logikát.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4145 Dátum: 2015. február 05. - 20:18:06 »
Van baj........nem is kevés!  :stupid:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4146 Dátum: 2015. február 05. - 20:26:09 »
Szerintem ő egy saját egyéni karaktert akar létrehozni, nem vörös koponyává akarja műtetni magát. Ezt a karakter lehet, hogy a vörös koponya inspirálta, de biztos, hogy tudatosan el is tér tőle, elvégre sok olyan módosítást is csinált magán, ami nem lett volna szükséges ha csak az lett volna a cél, pl. a homlokán a bőre alá ültetett cuccok.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4147 Dátum: 2015. február 05. - 20:40:00 »
Én se tarom normálisnak, ugyanakkor felmerül bennem a kérdés, hogy miért ítéljük el, ha a mellnagyobbítást, az ajakfeltöltést stb. meg simán elfogadjuk?

Todd

• Pókfej
« Válasz #4148 Dátum: 2015. február 05. - 20:48:32 »
Nagyjából én is így vagyok vele. A saját testével mindenki azt csinál, amit akar.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4149 Dátum: 2015. február 05. - 20:52:35 »
Én se tarom normálisnak, ugyanakkor felmerül bennem a kérdés, hogy miért ítéljük el, ha a mellnagyobbítást, az ajakfeltöltést stb. meg simán elfogadjuk?
Mármint ki?  :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4150 Dátum: 2015. február 05. - 20:57:14 »
A társadalom.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4151 Dátum: 2015. február 05. - 20:57:45 »
Mármint ki ítéli ezt el, vagy ki fogadja amazt el? Valószínűleg az átlag társadalmi normára gondol.
A mostani nyugati kultúrában az istenített nőideál nem igazán elérhető sebészeti beavatkozás nélkül.
De az, hogy épp melyik kultúra milyen test-módosításokat tart kívánatosnak, és milyeneket undorítónak, eléggé eltérő.
Elég csak pl. az afrikai törzsi szokásokat megnézni, valószínűleg egy olyan közegben ez az arc különösebben nem keltene feltűnést.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4152 Dátum: 2015. február 05. - 21:10:32 »
A testátalakítás akkor sem természetes. Jó én sem vagyok a tök natúr híve, szóval fürdés, after shave  ;D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4153 Dátum: 2015. február 05. - 21:19:30 »
Mármint ki ítéli ezt el, vagy ki fogadja amazt el? Valószínűleg az átlag társadalmi normára gondol.
A mostani nyugati kultúrában az istenített nőideál nem igazán elérhető sebészeti beavatkozás nélkül.
De az, hogy épp melyik kultúra milyen test-módosításokat tart kívánatosnak, és milyeneket undorítónak, eléggé eltérő.
Elég csak pl. az afrikai törzsi szokásokat megnézni, valószínűleg egy olyan közegben ez az arc különösebben nem keltene feltűnést.

De ez egy civilizált világban él.Nem afrikai bennszülött.
Egy étteremben ha velem szemben ülne,tutira elmenne az étvágyam.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4154 Dátum: 2015. február 05. - 21:20:56 »
Valójában az sem vonz egy kicsit sem. Ugyanakkor annyiban megértem, hogy sok nő kiugrási lehetőséget lát benne - és nem alaptalanul. De ebben?

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #4155 Dátum: 2015. február 05. - 21:24:28 »
Ebben is van kiugrási lehetőség.A normális emberek közül. :D
Amúgy a kacsaszáj se gusztusosabb,mint ez.Én attól is rosszul vagyok. Mondom,van baj a fejekben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4156 Dátum: 2015. február 05. - 21:26:36 »
A testátalakítás akkor sem természetes. Jó én sem vagyok a tök natúr híve, szóval fürdés, after shave  ;D
Természetesen nem természetes. Én se vágnék le magamról semmit sem, ami jól működik.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4157 Dátum: 2015. február 05. - 21:54:05 »
Valójában az sem vonz egy kicsit sem. Ugyanakkor annyiban megértem, hogy sok nő kiugrási lehetőséget lát benne - és nem alaptalanul. De ebben?
Hogy ne lenne! Nagyon sok helyen róla írnak, biztos meghívják majd különböző helyekre, ha okosan csinálja szép karriert futhat be. Nem gondolom, hogy nagyobb baj lenne a fejében, mint azoknak nőknek, akik a fent említett beavatkozásokat akarják. (Most nem az esetleges fejlődési rendellenesség, baleset, betegség következményeit rekonstruáló szépészeti beavatkozásokról beszélek.)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4158 Dátum: 2015. február 05. - 21:56:31 »
Természetesen nem természetes. Én se vágnék le magamról semmit sem, ami jól működik.
Biztos? Pedig kiugrási lehetőséget is jelenthet. Csak egy ici-pici testrészedtől kéne megválni  :brow:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4159 Dátum: 2015. február 05. - 22:06:22 »
Nem olyan kicsi az.  ;D