Szerző Téma: Y, az utolsó férfi  (Megtekintve 332338 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Vertigo
« Válasz #600 Dátum: 2010. november 24. - 08:34:59 »
Az már más kérdés, hogy a jelek szerint vagy te panaszkodsz a legkevésbé, vagy neked áll a legközelebb az ízlésed a köznépéhez. :D
Szerintem ez inkább és kapcsolat, Kaine-re mindkettő igaz. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #601 Dátum: 2010. november 24. - 11:00:28 »
Inkább azt garantálod, hogy az ízlésed szerint jó, nem?
Persze, én is azt mondtam. Általánosságban a "jót" nem lehet "garantálni", hisz ízlések, ugye.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #602 Dátum: 2010. november 24. - 15:51:20 »
Na és a többieknek olyan rosszul megy? Képes? Carthapilus?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #603 Dátum: 2010. november 24. - 17:14:59 »
Az ilyeneket még én se tudom, de a megjelenés gyakoriságáról lemérhető. A Carta pedig nem mérvadó, mert saját terjesztés miatt a haszon dupláját zsebelik be, mint bárki más.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #604 Dátum: 2010. november 24. - 19:11:23 »
Cartha  :sweetheart:

venom75

• Pókfej
« Válasz #605 Dátum: 2010. november 24. - 19:19:34 »
Pont azért tudnak akkora akciókat csinálni.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #606 Dátum: 2010. november 26. - 20:04:54 »
Ha nem vagyok túl szemtelen, megkérdezném:
Kb. épp 4 éve volt, hogy megjelent a Vertigo-kötet 1. része. Korábban azt írtad, hogyha csökkentett méretben jelent volna meg az 1. kötet, akkor más visszahozta volna az árát. Jelenleg mi a helyzet? "Nullszaldós"-e már legalább valamelyik kötet, vagy még mindig nem térült meg a beléjük fektetett összeg?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #607 Dátum: 2010. november 26. - 20:13:14 »
Még mindig több, mint 3-400 000 ft hiány van kötetenként.
Ha az első is kicsiben jelent volna meg, az már visszahozta volna.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #608 Dátum: 2010. november 26. - 20:44:58 »
Pedig úgy örülnék ha folytatódna a Preacher ^^

Sőt az maga lenne a megvalósult álom ha a többi Vertigo vagy Wildstorm kiadvány is zöld utat kapna  :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #609 Dátum: 2010. december 04. - 17:48:01 »
Most sikerült elolvasnom a Vertigo eddig megjelent 4 kötetét. Az Y és a Prédikátor történetei nagyon tetszettek,a Constantine kevésbé (DVD-n egyszer megnézhető,semmi extra,bár a 4. számban levő történet nem volt rossz--csak a rajz nem tetszett még).
Nagyon örülök,hogy lesz új Y,remélem onnan folytatódik,ahol abbamaradt. Nem is értem,miért telt el ennyi idő a folytatáshoz,de az a lényeg,hogy márciusban lesz új rész.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #610 Dátum: 2010. december 04. - 18:03:25 »
Csak azért telt el ennyi idő, mert a Vertigók még mindig baromi veszteségesek. A külön Y kötet ennél biztosan jobban fog fogyni, mert elsősorban nem gyűjteményes kötet, másodsorban amikor a Vertigo megjelent, még közel sem voltak annyira nyitottak az emberek a felnőtt képregényekre. Ha pedig tényleg tutira megy, akkor jöhet a Prédikátor is az elejétől. :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #611 Dátum: 2010. december 04. - 18:07:13 »
Csak azért telt el ennyi idő, mert a Vertigók még mindig baromi veszteségesek. A külön Y kötet ennél biztosan jobban fog fogyni, mert elsősorban nem gyűjteményes kötet, másodsorban amikor a Vertigo megjelent, még közel sem voltak annyira nyitottak az emberek a felnőtt képregényekre. Ha pedig tényleg tutira megy, akkor jöhet a Prédikátor is az elejétől. :)

ÁÁÁÁÁ egy önálló Prédikátor kötetért akár ölni is tudnék !!!  :twisted:

kzoli

• Sakál
« Válasz #612 Dátum: 2010. december 04. - 18:13:21 »
Jók ezek a felnőtt-képregények. Eleinte picit ódzkodtam a Vertigótól (igaz,nem ismertem), de most,hogy elolvastam,várom a folytatást. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #613 Dátum: 2010. december 04. - 18:20:59 »
Az első Prédikátor ráadásul nem is olyan erős, mint az, ami megjelent. Mintha csak felvezette volna Ennis, bemelegített, hogy milyen reakciókat hoz ki az olvasókból. :) Aztán, mivel kedvezőeket, hát rátett egy lapáttal. Még az is lehet, hogy akiknek nagy kedvencük lett a megjelent sztori, csalódni fognak kicsit a kissé visszafogottabb kezdetekben. Persze a nem túl hagyományőrző ír vámpír tesz róla, hogy nagyon ne legyen sima olvasmány.  :D
Tudjátok mit? Megígérem, hogy az Y fogadtatásától függővé teszem a Prédikátort. Legrosszabb esetben arra is gyűjtünk pár százast.  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #614 Dátum: 2010. december 04. - 18:29:18 »
Kíváncsi lennék arra,hogy a korosztályom---aki még a legelső Pókember sorozatot vette hónapról-hónapra,vagy vette még annó az Alfát---vajon olvas-e képregényt manapság? Vagy egy jó kis felnőtt képregényt... :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #615 Dátum: 2010. december 04. - 18:31:51 »
Az Alfásokhoz tartozom, én olvasok. :) A többiek közül csak nagyon kevesen. De a pókemberesek közül még elég sokan, igen. De felnőttet? Nem tudom.

kzoli

• Sakál
« Válasz #616 Dátum: 2010. december 04. - 18:43:27 »
Tulajdonképpen itt magán, a képregényen lenne a szó. Mert régebben "lenézett" műfaj" volt,de szerintem simán kinőtte magát "rendes" műfajjá.
Tényleg,Kaine,nem indítanál egy,mondjuk,"Képregényekről" nevű fórum oldalt,ahol az olvasók kinyilváníthatnák véleményüket a képregényekről? Fiatalabbak,idősebbek,lányok-fiúk mesélhetnének régebbi,illetve mostani élményeikről a képregényekkel kapcsolatban.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #617 Dátum: 2010. december 04. - 18:51:05 »
Tudjátok mit? Megígérem, hogy az Y fogadtatásától függővé teszem a Prédikátort. Legrosszabb esetben arra is gyűjtünk pár százast.  :D

Ez jó ötlet és bízok benne hogy addigra összejön valami meló mert akkor én is be tudnék szállni a nagy adakozásba  :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #618 Dátum: 2010. december 04. - 20:05:23 »
Az Y már várós...
A Prédikátor nekem egészen addig tetszett, amíg meg nem jelent az a fényes fazon. Nálam akkor Ennis elgurította a lasztit. J-t így beállítani...Nekem sok volt. >:(
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 04. - 20:28:54 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #619 Dátum: 2010. december 04. - 20:47:30 »
Ennis pedig kicsit sem vallásellenes, sőt, talán még hívő is, csak azt gyűlöli, amit az egyház végez az emberekkel a vallás nevében. Vagyis az egyház tagjait próbálja kifigurázni, ehhez pedig - gondolom - nem elkerülhető, hogy Isten is belekeveredjen valahogy.
Az a fényes fazon nem Jézus volt.