Szerző Téma: Y, az utolsó férfi  (Megtekintve 332369 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Vertigo
« Válasz #680 Dátum: 2011. január 21. - 13:36:34 »
 ;D ;D Hosszútávú befektetés volt. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #681 Dátum: 2011. január 21. - 15:07:26 »
Akkor a börzére jön ? Végre valami.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #682 Dátum: 2011. január 21. - 15:21:42 »
Remélhetőleg.  :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #683 Dátum: 2011. január 21. - 18:04:17 »
Na,akkor fogom szépen a Vertigo képregényeket és szépen elkezdem újra olvasni az eddigi Y-történeteket. Igaz,hogy a tavalyi akció folyamán vettem őket,de sosem árt egy kis emlékezetfrissítés  :cavinton: ,amivel felkészülök a folytatásra. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #684 Dátum: 2011. január 21. - 18:41:47 »
A 4-esben levő Y-t nem kell újraolvasnod. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #685 Dátum: 2011. január 21. - 18:50:20 »
Biztos emlékezetes lesz,ha te mondod,Kaine. De azért olyan jó újraolvasni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #686 Dátum: 2011. január 21. - 19:00:53 »
Az biza igaz. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #687 Dátum: 2011. január 21. - 19:13:15 »
Vannak bizonyos filmek,képregények,amiket minél többször olvasol el,annál több apró részletet fedezel fel benne. Ezért szeretem újranézni,újraolvasni ezeket,mert mindig mutatnak még valami újat.Az sem elhanyagolható dolog a történetben,hogy már ismered a cselekményt és azt nézed,hogyan viselkednek a szereplők. Ez mind érvényes filmre és képregényre egyaránt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #688 Dátum: 2011. január 21. - 20:57:21 »
Ezzel én is pont így vagyok , másodjára , harmadjára jobban tudok figyelni az apróbb részletekre is.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #689 Dátum: 2011. január 21. - 22:51:50 »

Me too  8) De a részleteket már az első alkalommal sikerül többnyire megfigyelni. Csak utólag néha az ember nem emlékezik rájuk x idő után.

De általában egy ideig jegelem az újraolvasást/nézést. nem jó ha gyakran sütik el ugyanazt a poént.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2011. január 22. - 12:36:28 »
Leszámítva a Star Wars rajongókat, talán én tartom a legtöbbször megnézett film moziban rekordját, 87 darab Éretlenekkel. :) Ezalatt játszottam én is azzal, hogy 1-1 megnézés alatt nem foglalkoztam az aktuális szereplővel, hanem kiszúrtam magamnak egyet, és őt figyeltem a teljes film alatt, bármennyire is leghátul volt. Nagyon sok érdekességet fedeztem így fel. :)
Ugyanezt elkezdtem a Hair-rel is (azt 23-szor láttam moziban). Abban például felfedeztem olyan színészi dolgokat is, amik inkább "így készültben" lettek volna a helyükön. Szó szerint látszott, hogy valaki begyakorolta a grimaszt a jelenete előtt a háttérben.  ;D
A Sárkány közbelépnél meg természetesen mindig Bruce Lee-t figyeltem (mind a 26-szor - ja, nem volt életem :D), de ott több vágási hibát is felfedeztem. Egy konkrét, nézzétek meg: amikor Lee húgát megtámadják, és az első támadót tökön rúgja, utána megfordul, hogy elmeneküljön. Aztán egy másik kameraszögből ismét megfordul.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #691 Dátum: 2011. január 22. - 12:53:25 »
Idézet
Egy konkrét, nézzétek meg: amikor Lee húgát megtámadják, és az első támadót tökön rúgja, utána megfordul, hogy elmeneküljön. Aztán egy másik kameraszögből ismét megfordul.
Innen származik a duplapörgő-rúgás. Csak Lee felcserélte az elemeket. Először rúgott, utána pörgött. :D

Hát, ha kevés film lenne még, amit meg akarok nézni, és nagyon sok időm, én is elbíbelődnék ilyesmikkel. Tényleg nagyon sok érdekes apróságra tud felfigyelni az ember így. Bár én sosem figyeltem külön egy-egy szereplőt, de sokadik nézésre bizony felfedez így is érdekességeket az ember néha.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #692 Dátum: 2011. január 22. - 13:00:15 »
Nekem ilyen a Tiszta románc, és a Rocky. Legalább ötvenszer láttam őket.
"Live for nothing or die for something, your call."

venom75

• Pókfej
« Válasz #693 Dátum: 2011. január 22. - 19:20:42 »
Az , hogy én moziban többször is megnézek egy filmet hát....  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2011. január 22. - 20:32:24 »
Ma már én sem tenném meg, illetve a Resident Evil 4-et láttam kétszer is, de a Pókember 2 óta nem láttam filmet többször.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #695 Dátum: 2011. január 22. - 21:59:52 »
 :o Micsoda ?!? Nem láttad a Pók 3-at legalább 2x ?? :uhoh:
Nekem sokkal könnyebb volt (kopaszon) másodszorra megnézni,mivel az elsö alkalomal kitéptem az összes hajam :stupid:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #696 Dátum: 2011. január 23. - 01:08:22 »
Idézet
Nekem ilyen a Tiszta románc, és a Rocky. Legalább ötvenszer láttam őket.
A Rocky-t én is 10 fölött láttam jóval. A második részt viszont még attól is többször. Van egy pár Rocky fan haverom, különösen az egyik. Elképesztő a srác.

Nyáron megyünk faházas buliba, hajnalban, hazakeveredsz tök részegen, fáradtan, minden bajod van, ki vagy száradva, stb. De a srác, nemhogy lefeküdne, hanem felveti, hogy nem nézzük meg a Rocky 2-őt?  :D
És addig erősködik, amíg valaki le nem  ül vele, hogy nézzék valamelyik Rocky részt. :D Amúgy ilyen állapotban egészen érdekes, új megvilágításba kerülnek a filmek, majd próbáljátok ki.  :)

AMúgy nálam szerintem a rekorder filmek a Terminator 2, meg az Aliens. Nemtom hányszor láttam őket, de 40, illetve 30 fölött az biztos. Olyan 10-11 évesen volt, hogy kéthetente megnéztem őket.
A Jedi visszatért meg azért láttam nagyon sokszor, mert az volt az egyetlen eredeti videokazim. HOgy ez miért vett rá, hogy annyiszor megnézzem, ne kérdezd. :D

Moziban legtöbbször az Avatart láttam, vagy négyszer. Annak ellenére, hogy bár jó film, közel sem Cameron legjobbja. Meg persze nagyon popcorn szagú. De a látvány miatt magamtól megnéztem kétszer, aztán még kétszer elrángattak.

Háromszor láttam még a Star Wars 3-at (ha az itthoni kis nomád mozit is belevesszük, akkor azt is négyszer), meg a Pókember 2-őt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

raveon

• Rózsa
  • *
« Válasz #697 Dátum: 2011. január 23. - 09:16:19 »
Én egyetlen filmet láttam többször moziban. Talán tőlem meglepő módon, de az első Pókembert, háromszor. Sokáig meg is tartottam mind a három jegyet hozzá.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #698 Dátum: 2011. január 23. - 12:15:44 »
:o Micsoda ?!? Nem láttad a Pók 3-at legalább 2x ?? :uhoh:
Valójában kétszer láttam, sőt, háromszor, mert az Intercomban láttam kétszer a megjelenés előtt. De most csak azokat soroltam fel, amit konkrétan moziban láttam.
Én egyetlen filmet láttam többször moziban. Talán tőlem meglepő módon, de az első Pókembert, háromszor.
Na azt én 16-szor. Annyira tetszett, hogy nagyon sokszor elmentem megnézni, akár egyedül is. Éppen onnan tudtam, hogy a Pókember 2 gyengébb lett, hogy azt 8 után abbahagytam.  ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #699 Dátum: 2011. január 23. - 12:17:49 »
Ilyen jegyárak mellett , többször is megnézni egy-egy filmet.Inkább megveszem DVD-n.