Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 427155 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Alkotók
« Válasz #680 Dátum: 2012. október 08. - 20:29:54 »
Árt az egészségnek  ;D ;D
Amúgy nagyon, örülök, hogy lesz nem gond, hogy szilveszterre, legalább lesz mivel, köszönteni az újévet ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #681 Dátum: 2012. október 08. - 21:04:54 »
AMÚGY SRÁCOK EZT MOST TALÁLTAM a wikipédián :o ahoz képest érdekes...

A Polgárháború eseményeinek közvetlen kiváltó oka az Új Harcosok nevű szuperhőscsapat felelőtlen támadása volt a erejüket messze meghaladó szuperbűnöző, Nitro ellen. Az incidens során több mint hatszázan vesztették életüket, köztük gyerekek és maguk az Új Harcosok is. A kormány életbe léptette a szuperhős regisztrációs törvényt, mely minden nem regisztrált és személyazonosságát titokban tartó bűnüldözőt törvényen kívülinek nyilvánított. Tony Stark a regisztrációt támogatók fő vezéralakja lett, míg legjobb barátja Steve Rogers, vagyis Amerika Kapitány a törvény ellen foglalt állást. Vasember a sorozat alatt a Marvel-univerzum egyik kulcsszereplőjévé emelkedett fel. A szuperhősök polgárháborúja a regisztrációt támogatók győzelmével végződött és ha közvetetten is, de Amerika Kapitány, Stark egyik legközelebbi barátjának halálához vezetett. A hétrészes Polgárháború és a kapcsolódó történetek írói maguk sem maradtak pártatlanok. Mark Millar, a fő történet írója Tony Stark oldalát próbálta kedvezőbb fényben feltüntetni, míg véleménye szerint a kapcsolódó történetek írói éppen a másik oldalra, Amerika Kapitány mellé álltak.[34]
A történetet követően Tony Stark a regisztrációs programot és az Egyesült Államok 50 tagállamára kiterjedő Kezdeményezést felügyelő szervezet, a S.H.I.E.L.D. igazgatója lett. Stark az újonnan kialakult hatalmi egyensúlyban központi szerepet kapott. Mivel a regisztrációs törvény hatása közvetlenül vagy közvetetten hatással volt a Marvel más hőseinek életére, Vasember szinte minden Marvel-sorozat visszatérő szereplőjévé vált. Ezekben a sorozatoknak az írók többnyire mind másképpen, más szemszögből és megközelítésből ábrázolták a szereplőt. Ed Brubaker, Amerika Kapitány sorozatának írója így nyilatkozott Tony Starkról:
„   Bendis és én sokat beszélgettünk róla, mert tudtuk, hogy a Polgárháború után sokszor fog még szerepelni (Tony Stark). Megegyeztünk abban, hogy büszkén és egyszersmind borzasztóan fogja magát érezni. Úgy gondolja helyesen cselekedett, azt tette amit kell, hogy megvédje a világot és a barátait. Büszke a regisztrációs programra és a Kezdeményezésre, de ugyanakkor mérhetetlenül le is van sújtva, hogy barátja (Amerika Kapitány) ellen fordult, és hogy megölette azt az embert, akit a legjobban tisztelt. Ugyan nem vett részt az összeesküvésben, és nyilvánvalóan nem tehető felelőssé a történtekért, mégis felelősnek érzi magát. Szóval én így mutatom be őt. Soha nem gondoltam, hogy rosszfiú lenne, számomra szimpatikus szereplő. Az emberek hibáznak, azt teszik amit helyesnek vélnek és ettől még nem lesznek rossz emberek.   â€
– Ed Brubaker[35]

A félkövér, dőlt érdekes, de gondolom kaine,tg,ben és a többiek nektek már akkor egyértelmű volt, amikor először olvastátok ;D ;D ;D
Hát hiába én még fiatal vagyok, még sokat kell tanulnom ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #682 Dátum: 2012. október 09. - 19:17:55 »
AMÚGY SRÁCOK EZT MOST TALÁLTAM a wikipédián :o ahoz képest érdekes...
Ahhoz képest, hogy Wikipédián van, vagy ahhoz képest, hogy most találtad? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #683 Dátum: 2012. október 09. - 21:52:48 »
Ahoz képest, hogy a wikipépdián találtam.Mivel hááát sok, hülyeség van a wikipédián persze sok, jó dolog is ;D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #684 Dátum: 2012. október 12. - 22:46:14 »
New 52 Wonder Woman konceptek. Nagyon állat!  :oh:
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=41570
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #685 Dátum: 2012. november 11. - 18:32:06 »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #686 Dátum: 2012. november 12. - 08:04:46 »
Nah, az ilyen képeknél szoktam elfolyni :P

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #687 Dátum: 2012. november 12. - 08:35:08 »
Heh. :D Ugyanakkor, ha nézed egy darabig, rájössz, hogy mindkét képen mindenkinek pontosan ugyanaz az arca van.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #688 Dátum: 2012. november 12. - 10:20:24 »
Igazi jelmezbál.  :D

Ben Reilly

• Pókfej

Ju

• Pókfej
« Válasz #690 Dátum: 2012. november 12. - 18:28:43 »
wááááá..... :D állati jó! :D :pompom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #691 Dátum: 2012. november 12. - 20:14:07 »
Heh. :D Ugyanakkor, ha nézed egy darabig, rájössz, hogy mindkét képen mindenkinek pontosan ugyanaz az arca van.
És melle, dereka, csípője, feneke...
Egy világban, ahol minden nő ugyanolyan szexi, és ugyanúgy néz ki, mi határozza meg a szépség fogalmát (ami egyébként többféle is lehet)?
Habár jobban belegondolva, ez a fajta nőábrázolás nem is himsoviniszta, éppen ellenkezőleg, egy olyan utópisztikus társadalmat valósít meg, ahol minden nő egyenlő esélyekkel indul az életben, és senkit sem ér diszkrimináció a külseje miatt.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #692 Dátum: 2012. november 17. - 17:37:31 »
Öcsém, ez a Philip Tan aztán tud:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #693 Dátum: 2012. november 19. - 19:48:47 »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #694 Dátum: 2012. november 19. - 19:54:39 »
Hm, elismerem, #603-nál elmaradtam, de sanda emlékeim szerint az a leghátul ülő lány a történet szerint hároméves. Itt olyan 13-nak nézném. Ahogy a 11 éves bátyját is 21-nek.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #695 Dátum: 2012. november 19. - 20:29:39 »
Hm, elismerem, #603-nál elmaradtam, de sanda emlékeim szerint az a leghátul ülő lány a történet szerint hároméves. Itt olyan 13-nak nézném. Ahogy a 11 éves bátyját is 21-nek.

Minden gyereknél ezt csinálják.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #696 Dátum: 2012. december 11. - 17:04:37 »

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #697 Dátum: 2012. december 22. - 23:04:31 »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #698 Dátum: 2012. december 25. - 05:34:42 »
Asszem megvan a kedvenc rajzolóm. Ennyi év után végre megtaláltam...  :)
Tudtátok, hogy Emma Frostnak van tetoválása?  :brow:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/472056_142648872551128_2135297108_o.jpg
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #699 Dátum: 2012. december 25. - 10:10:03 »
Szokásos nyugati szindróma, egyencsaj rajzoló...