Na jó, stoppoljunk emberek! Ha ez így megy tovább, kisül az agyunk a BND miatt!!!

Mindenki lenyugodott? Nehogy jobban belegondoljunk, mert megint fájni fog a fejünk. Oks, akkor most szép lassan vágjunk neki:
BND: Egy egetrengető hülyeség, mely szép lassan minden Pókember rajongó agyát elindítja a megsemmisülés felé. A következő mondatok olvasása csak olyan embereknek, akik nem robbannak fel, ha olvassák a Brand New Day szavakat...Hopsz, bocs.

Na tehát. Az egész ugyebár azon alapszik:
"Megtörtént, csak senki sem emlékszik rá"
Namármost. Eddig oké lenne, de ittvannak az ellentmondások. Mi van Harryvel? No comment inkább, közeledik a fejfájás. Hajózzunk könnyedebb vizekre. Mi van azokkal a kalandokkal, amik azon alapultak, hogy egyesek tudták a titkot? Mintmár az előbb említett Fekete Macska. Vele mi van? Nincs is többé? Vagy ha van is, nem tudja Peter titkát? Példaképpen: annak se lenne így értelme, hogy a 3 megjelent magyar Pókkötetben, hogy segített Peternek? Ezt is sutba dobhatjuk. Szintén említett Fenegyerek. Mennyi kalandjuk volt már együtt? És megszokott poén, hogy szuperhősök között majdnem mindig egymás igazi nevét mondogatták. (mégha az adott jelenlévő hősök is ismerik, akkorsem szép dolog). Ennek is annyi? Aztán Gwen esete. Ha Norman se tudja, akkor miért ne élhetne ő is? Az is gáz, hogy Peter legnagyobb ellensége se tudja. Hiszen a Zöld Manóban mindig is ezvolt a legfontosabb dolog, hogy miért olyan veszélyes Peterre. Venom meg megint egy ilyen eset. Félek belegondolni, mi lesz ezzel az Anti-Venommal. Aztán ittvannak az Univerzum leghatalmasabb erői. Nehogy már a béna kis Mephisto belőlük is kitörölje az emlékeket. Ezt valszeg nem fogják megkockáztatni. Nem mintha Póki után nagyon érdekellődnének az ilyen univerzum mester, gigaszuper valakik. De akkoris: valaki mindenképpen TUDJA, kicsoda Pókember.
Bárhogy is próbáltam, nem sikerült elkerülni a fejfájást. Szóval, ez az egész úgy hülyeség, ahogy van. Annyi ellentmondás, hogy az eddigi több mint 500 Amazingben + a többi pókcímben nem volt még ennyi. Nem szeretem a visszacsinálgatást. Pláne az ilyen hülyén kitaláltakat. Egyedül annak örülnék, ha az egész BND-t kitörölnék a fenébe, és visszatérnénk a normális kerékvágásba.
UI: Igen, én is tudom hogy ha ez így megy tovább, csak egy hiú remény marad a régi szép időkből.