Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 690714 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
Re:Spider-Man
« Válasz #1720 Dátum: 2009. június 06. - 09:04:57 »
Kíváncsiságból én is megnéztem az Ulti pók utolsó számát és nem volt nagy szám... :roll:

Idézet
Loeb írja... mivel ő is eléggé lesz*rta Miller eddig Ultimates munkáit, ki tudja, mit kezdenek az ő sztorijaival.
Miller meg letojta Bendis munkáját, Bendis meg mind a kettőjüket. hol itt a probléma? ;D

Idézet
Amúgy én vagyok egyedül, aki szerint meg már túlzott ez a brutalitás?
Nem vagy vele egyedül, szerintem is felesleges. ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1721 Dátum: 2009. június 06. - 09:24:12 »
Idézet
Amikor állítólag lelőtték Jarvist, megvontam a vállam, hogy na és?
kaine, hogy mondhatsz ilyet? Az egyik legjobb pillanata volt az egész Ultimates 2-nek. Már-már sírtam a boldogságtól, amikor az Özvegy szétloccsantotta a fejét.

Olyan idegesítő karakter volt, vagy miért? (én sem olvastam, azért kérdezem)
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1722 Dátum: 2009. június 06. - 10:49:18 »
Nem idegesítő, hanem a második legidegesítőbb Sólyomszem után (ha Loeb kinyírja, akkor azzal képes lennék kompletten megbocsátani neki az Ultimatumért). Egy beképzelt, öntelt, nagyképű alak, aki ahányszor csak felbukkant, plekniből közölte, hogy sokkal fölötte áll mindenkinek a környezetében, és komolyan nem értettem, hogy Stark miért nem rúgta kia  fenébe évekkel ezelőtt. Az Özveggyel való párbeszédei meg még ráadásul néha fájdalmasak is voltak, olyan szövegeket nyomott. Ha ellenszenvességre kellene mérni, akkor (Ultimate Kapi×Ultimate Fury)^Ultimate Hank Pym lenne rá a legjobb képlet. Az első elvileg nem negatív figura a képregényekben, akinek örültem, kifejezetten örültem a halálának, pedig általában ellene vagyok a karakterek különösebb célt nélkülöző kinyírásának.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1723 Dátum: 2009. június 06. - 11:05:56 »
Idézet
(Ultimate Kapi×Ultimate Fury)^Ultimate Hank Pym
Ezt már ki sem tudja írni a számológép, olyan nagy szám. Azt írja ki, idézem: "math error". Tényleg durva lehet. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1724 Dátum: 2009. június 06. - 19:25:53 »
Még jó, hogy nem olvasok ulti univerzimot. ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1725 Dátum: 2009. június 06. - 19:51:44 »
Loeb úgy látszik csak ehhez ért, a már szinte értelmetlenbe átmenő brutális erőszakos jelenetekhez. De Finch rajzai akkor is zseniálisak!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1726 Dátum: 2009. június 06. - 21:04:43 »
Jézusom, hogy ez az Ultimatum mekkora egy rakás fos. Ma elolvastam az első négy részt, de ez valami vicc. Csak nem lehet rajta röhögni sem. Most komolyan, ez most mi a búbánatra volt jó? Mert én erre nem tudok válaszolni. Minek kellett egy eddig normálisnak mondható univerzummal ezt tenni. Mert bár voltak hibák, és idegesítő dolgok az Ultimate univerzumban, de ettől függetlenül normálisnak volt mondható. De ez most egy életre megutáltatta velem. Loeb pedig egy állat. Eddig még éreztem részvétet iránta, de most már egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy egy kiégett szadista állat, aki már egy címet se tud normálisan megírni egy e-mailhez. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen mélységekbe is képes lesüllyedni.
Az Ultimatum egyetlen egy értékelhető momentuma, hogy Finch határozottan fejlődött az utóbbi időkben. Sokkal jobbak a rajzai, mint a New Avengerses korszakban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1727 Dátum: 2009. június 06. - 21:23:03 »
Ugye? ;D
Bennem is csak Finch tartja a lelket, na meg rohadtul érdekel Magneto ördögi terve, amire senki nem számít. :roll: Már csak emiatt a két dolog miatt is várom az utsó részt, ami feltehetőleg ismét csúszik 3 hónapot. :hehe:

De viszont, nagyon érdekelne, hogy mit szól ehhez a Loeb féle gyilkolászáshoz a két "Apuka", Miller és Bendis.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1728 Dátum: 2009. június 06. - 21:38:49 »
Elvileg nem csúszhat, hiszen Júliusban már indul az új Ulti.

De viszont, nagyon érdekelne, hogy mit szól ehhez a Loeb féle gyilkolászáshoz a két "Apuka", Miller és Bendis.
Mint látod, semmit. Már csinálják is az új Ulti univerzumukat, béna rajzokkal, előreláthatólag béna történetekkel.
Amúgy kiváncsi lennék, hogy kinek az okos kis fejéből pattant ki az egész Ultimatum alapötlete. Csak mert cukrot neki, lehetőleg arzénnal beitatva. Megérdemli.  :drying:

BuB

• Pókfej
« Válasz #1729 Dátum: 2009. június 06. - 21:49:08 »
Hát az nem jelent semmit, hogy Júliban indul, majd eltolják ;D
Ezért csúszott azt hiszem 2 hónapot a mostani Pók is, mert be kellett várni az Ultimátum 4. részét.

Ja persze értem én, hogy beletörődnek, de az érdekelne, hogy Loeb ilyen szépen nyírja ki az összes karakterüket, Pókit, Stranget, Óriást, Janetet, Rozsót, stb.
Végülis csak ők ketten alakították őket újra.
Meg érdekelne, hogy tetszik e nekik, amiket Loeb ír ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1730 Dátum: 2009. június 06. - 21:58:29 »
Ezt soha nem fogják megválaszolni. Vagy csak udvariasságból azt mondják, hogy tetszett nekik.

Hát az nem jelent semmit, hogy Júliban indul, majd eltolják ;D
Ezért csúszott azt hiszem 2 hónapot a mostani Pók is, mert be kellett várni az Ultimátum 4. részét.
Nem hinném. Már beindult a reklámgépezet, nagyon promótálják már az új Pókembert, így biztos nem fogják késleltetni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1731 Dátum: 2009. június 06. - 23:51:18 »
Idézet
Az Ultimatum egyetlen egy értékelhető momentuma, hogy Finch határozottan fejlődött az utóbbi időkben. Sokkal jobbak a rajzai, mint a New Avengerses korszakban.
Valójában pont fordított a helyzet, mint hiszed, de igen, tényleg nagyon jól rajzolja.
Idézet
Amúgy kiváncsi lennék, hogy kinek az okos kis fejéből pattant ki az egész Ultimatum alapötlete. Csak mert cukrot neki, lehetőleg arzénnal beitatva. Megérdemli.  :drying:
Az Ulti szerkesztősége akarta az egyre hanyatlóbb címeket egyetlen nagy bummal elintézni. És igen, ez is lopott ötlet, és igen, mint majdnem minden ide lopott ötlet, ez is rosszabbul sült el, mint amiről lopták.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1732 Dátum: 2009. június 07. - 00:03:42 »
És ezt honnan lopták?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1733 Dátum: 2009. június 07. - 08:56:46 »
Nekem olvasás közben elsőként a Heroes Reborn második fele jutott róla eszembe, mikor Galactus jött és csak úgy pusztultak a hősök. De felfedezni véltem némi hasonlóságot a Végtelen Világok Krízisével is. Csak míg azok elegánsan voltak megoldva, az Ultimatumban inkább az erőszakra helyezték a hangsúlyt, ami szerintem teljesen értelmetlen és felesleges. Mert ami az Ultimatumban van az már inkább gusztustalan. Egyébként én emlékszem rosszul, de nem eleve a fiatalabb korosztálynak szól az Ultimate? Nem az volt az alapkoncepció, hogy a fiatal, tizenéves olvasóknak meséljék el úgy a régi dolgokat, mintha azok a mai világban történnének meg, vagy valami hasonló? Ehez képest tiszta Max lett belőle. Végülis igen, ez kell a mai tiniknek. Mert az olyanok, hogy Haspók felfalja Darázst, Kardfogú Angyalt, Hank Pym leharapja a Haspók fejét, Dormammu összepréseli Strange-t, csak feleslegesen gusztustalan dolgok. Ettől nem fogom még tragikusabbnak érezni, hogy meghaltak, hanem egyrészt gusztustalan, másrészt idegesítő, hogy csak ennyit tudtak kihozni az egészből. Amikor Valkür meg egy karddal megy Magneto ellen, már azt hittem hogy én karmolom össze magam fájdalmamban, hogy hogy lehet ekkora baromságot írni. Szóval ezért mondom, hogy Loeb bekaphatja.  :finger:  A maradék renoméját is lerombolta ezzel a "remekművével".  :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1734 Dátum: 2009. június 07. - 09:19:21 »
Valójában zozi kérdésére sokkal egyszerűbb a válasz, mert ez a WildStorm: Armageddon majdnem egy az egybeni nyúlása. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1735 Dátum: 2009. június 07. - 09:29:32 »
Hát azt nem olvastam, de sok jót hallottam róla.  :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1736 Dátum: 2009. június 07. - 20:34:07 »
Mert az olyanok, hogy Haspók felfalja Darázst, Kardfogú Angyalt, Hank Pym leharapja a Haspók fejét, Dormammu összepréseli Strange-t, csak feleslegesen gusztustalan dolgok. Ettől nem fogom még tragikusabbnak érezni, hogy meghaltak, hanem egyrészt gusztustalan, másrészt idegesítő, hogy csak ennyit tudtak kihozni az egészből. Amikor Valkür meg egy karddal megy Magneto ellen, már azt hittem hogy én karmolom össze magam fájdalmamban, hogy hogy lehet ekkora baromságot írni.

mintha mortal kombatos kivégzések lennének...
egyébként kolosszus meg rozsomák is ment néhányszor magnetó ellen, arra is lehetne mondani, hogy ugyanekkora hülyeség, dehát ők hősök, néha ész nélkül rohannak bele olyan helyzetekbe, amit alig van esélyük túlélni. Szóval még ez a legkisebb baj, hogy valkür karddal megy Magni ellen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1737 Dátum: 2009. június 07. - 20:43:41 »
Persze, ebben igazad van. Mert ha valóban belegondolunk, Magneto az egyik, ha nem a leghatalmasabb erővel bíró mutáns. Mert ez a mágneses erő igazából legyőzhetetlenné tehetné, az már más kérdés, hogy az írók nem tudnak bánni az ő karakterével sem. Ettől függetlenül akkor is badarságnak tűnik, hogy valaki egy karddal megy ellene. Mert akkor már inkább egy kiélezett műanyag pengével menne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1738 Dátum: 2009. június 07. - 21:11:17 »
lehet, hogy csak be volt fújva ezüst színű festékszóróval.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1739 Dátum: 2009. június 12. - 10:23:46 »
Eltartott egy kicsit felnagyítani és olvashatóvá tenni mit mondott MJ Mephisto-nak, de csak sikerült  ;D viszont ezért :spoiler:
http://www.benreillyweb.extra.hu/gal/Egyeb/Amazing_Spider-Man_545-016.jpg