Joe Quesada (Marvel főnök), Tom Brevoort (Pókember sorozat szerkesztő) és Mark Waid mennek a sivatagban. Joe visz egy segédszerkesztőt (ez Steve Wacker), Brevoort egy dobozt, amiben az Amazing Spider-Man 1-400-ig van, plusz 3 sütit, Mark Waid pedig egy írógépet visz morcosan.
(Innen kellett a levélíróknak befejezni a viccet).
Brevoort végül megtöri a hosszú csendet:
- Mark, te hogy kerültél ide?
- Nem tudom. Az egyik percben még az irodámban ültem, aztán hirtelen megjelent egy dzsinn, és azt mondta, hogy elküld a sivatagba. Mindössze egyetlen dolgot küld velem, amit a legjobban szeretek a világon. Aztán a következő pillanatban itt voltam az írógépemmel. Gondolom, ez azt jelenti, hogy írni szeretek a legjobban a világon...
Waid elgondolkodik egy pillanatra...
- Ó, te jó ég! Ha a feleségem megtudja, hogy ezt jobban szeretem, mint őt, sose bocsátja meg nekem. Ígérd meg Tom, hogy nem árulod el neki!
- Ne félj, cimbora. Hallgass csak végig! Ugyanaz a dzsinn eljött hozzám is, erre most itt vagyok a Pókember gyűjteményemmel, melyet egy életen át gyűjtöttem, meg pár sütivel. Ha a feleségem megtudná, hogy ez az, amit jobban szeretek nála, ő se bocsátana meg nekem soha! Szóval tudod mit? Megígérem, ha te is megígéred, hogy tartod a szád.
- Fhú. Micsoda megkönnyebbülés...
Waid és Brevoort lassan fordulnak Quesada felé...
...aki előhúz egy revolvert és lelövi mindkettőjüket!