Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 716869 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Spider-Man
« Válasz #2660 Dátum: 2011. március 23. - 16:08:10 »
A 3. kép, Ramos - betegesen szörnyű.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #2661 Dátum: 2011. március 23. - 16:12:59 »
Az első kicsit bizarr, a második elmegy,  a harmadik nem a legjobb, az utolsó kettő nagyon bejön.
Tejet kérek! Csokisat!

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2662 Dátum: 2011. március 23. - 16:59:15 »
Első és az utolsó kettő szépen ki van dolgozva, de a második, harmadik.  :uhoh:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2663 Dátum: 2011. március 23. - 17:13:33 »
A borítókkal nincsen bajom.
De Spider-Island?
Izé. :uhoh:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2664 Dátum: 2011. március 23. - 17:46:33 »
Ez az amikor már nem tudnak mit kezdeni magukkal. A borítók viszont jók. Mikor jutunk mi el ide?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2665 Dátum: 2011. március 23. - 18:00:27 »
Szerintem az első király, a második unalmas, a harmadik marhajó, a negyedik megint unalmas, az ötödik közepes. Az elsőben és a harmadikban az tetszik, hogy ábrázolnak is valamit, nem úgy, mint a többi. Azokon... mennek. Meg pózolnak. Tizenkettő egy tucat az ilyesmikből. A Sakálos beállítása ellenben nagyon kreatív.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

balogh44

• Thanos
« Válasz #2666 Dátum: 2011. március 23. - 18:05:40 »

Solid

• Grizzly
  • *
« Válasz #2667 Dátum: 2011. március 23. - 20:06:43 »
Ideje lenne már egy jó írót leszerződtetni aki gatyábarázza a sorozatot.
A rajzok közül nekem az első, és az utolsó kettő tetszik, a második kicsit emlékeztet Ditko-Pókemberére. :surp:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2668 Dátum: 2011. március 23. - 20:15:15 »
Megtörtént. Amit eddig olvastam Slott-tól ASM-en, az tetszett, most, hogy már csak ő írja, lehet, hogy újra elkezdem rendszeresen olvasni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2669 Dátum: 2011. március 23. - 20:22:47 »
Azt csinálják, de már akkora az apátia a sorozat iránt, hogy ez se hat egy szemerkényit sem. Egyszerűen annyira rezignálttá váltak az amerikaiak is, hogy most már bármi történjék a Pókemberen, nem veszik sokkal többen két hónapnál tovább, így most az egész széria ilyen négyhavonta fellángoló marketingfogásokból próbál élni, de eléggé alacsony sikerrel. Annyit értek eddig el, hogy érezhetően kevésbé esik az eladás teszem azt a Bendisvengersekénél, amik továbbra is hozzák a havi -4-8%-ot.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2670 Dátum: 2011. március 23. - 20:29:38 »
Szűnne meg, akkor talán észbe kapnának már végre.

A sakál meg mit keres ott már, de komolyan? Eszemfaszommegáll...nem unják még?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2671 Dátum: 2011. március 23. - 20:38:42 »
Az elsőben és a harmadikban az tetszik, hogy ábrázolnak is valamit, nem úgy, mint a többi.
Az ötlet nem rossz, de a kivitelezés... képtelenség így komolyan venni bármelyik történetet.

Solid

• Grizzly
  • *
« Válasz #2672 Dátum: 2011. március 23. - 21:24:39 »
De ott van pl. Batman. Több ezer füzet, több tucat sorozat és még most is - több mint 70 év múltán is - jól megy a szekere, készült két baromi jó film, utóbbi több mint 1 milliárdot hozott. De akkor két következtetésre jutok: annyira sikeresek voltak a filmek hogy az is elkezdte venni a Batman képregényeket aki addig sosem olvasta a denevérember kalandjait, vagy egyetlen egy füzetet sem, vagy a Pókember mára kifulladt, és a Bőregérben van még némi potencia. Vagy mindkettő.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2673 Dátum: 2011. március 23. - 21:32:24 »
Az ötlet nem rossz, de a kivitelezés... képtelenség így komolyan venni bármelyik történetet.
Neked igazából Sakál karikaturikus rajzolása nem tetszik? Az nekem se annyira, de a kép kompozíciója és dinamikája annyira jó lett, hogy efölött simán el tudok tekinteni.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2674 Dátum: 2011. március 23. - 21:33:15 »
vagy a Pókember mára kifulladt, és a Bőregérben van még némi potencia.

Szerintem te a potenciálra gondolsz. A potencia az... ömmm... más.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2675 Dátum: 2011. március 23. - 21:45:52 »
Nem, én igazából Peter ábrázolására gondolok. Ami a Sakált illeti... elsőre azt hittem, a Zöld Manó az, csak Ramos "ultimate-sítette".  :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2676 Dátum: 2011. március 23. - 22:28:10 »
(...)annyira sikeresek voltak a filmek hogy az is elkezdte venni a Batman képregényeket aki addig sosem olvasta a denevérember kalandjait, vagy egyetlen egy füzetet sem(...)
Nem. És nem. Jelenleg amit vesznek, kizárólag Morrison miatt veszik. De a filmeknek a füzetekre semmi hatásuk nem volt, a könyvekre is csak nagyon átmeneti, és nem tudom, hogy a Joker GN mennyire bűnös abban, hogy az esetleg újonnan érkezők is gyorsan hagyták az egészet a fenébe.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2677 Dátum: 2011. március 24. - 02:40:24 »
Sajnos a DC és a Marvel is eljutott odáig, hogy nem igazán tud semmi olyat mutatni, ami a képregények színvonalán javítana, csak tengődnek, míg vannak akik veszik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2678 Dátum: 2011. március 24. - 07:31:35 »
A DC tudott, ők az általános piacszűküléssel nem tudnak mit kezdeni. A Marvel meg úgy viselkedik, mint aki magasról tesz rá, vezeti a piacot, az nem lényeges, hogy egy egyre apróbb piacot.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2679 Dátum: 2011. március 30. - 11:11:10 »
Eljutottam a Sikoltásig/Sikolyig (tényleg, akkor most melyik az elfogadottabb, Tomi még a CSP v1. összefoglalókban az előbbit használja, míg a megjelent kiadványban az utóbbi szerepel, ami ugye az ellen' neve is egyben...nekem az előbbi a szimpatikusabb)
Még most is a hatása alatt vagyok. Először kicsit erőltetettnek találtam ezt a morbid "anya-fia" kapcsolatot, de aztán rájöttem, hogy van "értelme". Emellett még számos olyan jelenet van, ami első olvasásra elcsépeltnek tűnik, de ezeket a végén, átgondolva szintén a helyén tudtam kezelni (remélem).
Számomra azért nagyszerű ez a történet, mert
* az egyhangú Peter belső monológok teljesen átalakultak (avagy megszűntek?) ami számomra az újdonság erejével hatott (persze, előtte is voltak ilyen történetek, de ez innentől talán egy ideig folyamatos is, ugye? - Klón saga)
* méghogy nem lehet semmit kezdeni MJ karakterével, gyakorlatilag megöli May nénit
* nekem néhol már-már Gyilkos tréfa mélységű a történet. Itt szinte sikerül lemennie Peternek Sikoly szintjére (Sikolyt és Dögvészt kvázi guanóvá veri).

A minőség: nem tudom, hogyan lehetséges, de a papír, a borító, a színek fenomenálisak. Ehhez képest az ára még 2005-ben is barátinak volt mondható. Mennyivel több pénzből lehetne kihozni ilyen papíron tűzött kiadványt? Ez így nem tud bejutni a könyvesbolti terjesztésbe? Úgy értem, ilyesmi minőséggel ki tudna jönni Kingpin képregény alacsonyabb áron könyvesbolti terjesztéssel, vagy ez esélytelen?

Összességében, köszönöm azoknak, akik lehetővé tették, hogy ez a kiadvány létrejöjjön. Zseniális!
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"