Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 717196 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4080 Dátum: 2013. augusztus 31. - 10:56:18 »
A Skarlát Pók Sergei Kravinoff

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4081 Dátum: 2013. augusztus 31. - 12:34:42 »
A Skarlát Pók Sergei Kravinoff

Örültem mikor megláttam az utolsó oldalon hogy kit rejt a maszk :) Ez így sokkal frappánsabb húzás mintha Ben támadt volna fel hamvaiból Ráadásul olyan Last Hunt feelingje volt az egésznek (és még az eső is esett ;D)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4082 Dátum: 2013. augusztus 31. - 12:35:38 »
Tényleg érdekes fordulat!

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4083 Dátum: 2013. szeptember 03. - 11:38:11 »
FAN EXPO: Slott, Stegman Celebrate "Superior Spider-Man"
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=47568

Vélemények?
"Shhhh. My common sense is tingling."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4084 Dátum: 2013. szeptember 03. - 11:51:41 »
FAN EXPO: Slott, Stegman Celebrate "Superior Spider-Man"
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=47568

Vélemények?

Szerintem rohadt jó, amit a Superiorral csinálnak. Jók az ötletek, jók az ellenfelek és érdekessé teszik az egész Pókember világot, ami azért annyi kaland után nem egy könnyű dolog.

Ez meg egy újabb állat borító Ramostól:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4085 Dátum: 2013. szeptember 03. - 12:47:18 »
Az egész Superior éra hemzseg a jó ötletektől na meg a váratlan fordulatoktól, és csak azt sajnálom hogy ezt a radikális változást nem Peternél lépték meg hanem a legnagyobb nemezisével. Úgy értem ebből is látszik hogy PP jellemvonásai annyira berögződtek a köztudatba,hogy képtelenség lenne őt elképzelni badass és kreatív Pókemberként! Mert oké, végre jelentős változások álltak be az életében (pók barlang,hadsereg,robotok stb),de ehhez az kellett hogy Otto lépjen a helyére mivel önmagától sose tenne ilyet :roll: Pedig ezek nem olyan hihetetlen dolgok (főleg a 616-ban) hogy ne lehetne egyik napról a másikra megvalósítani őket. Ha Octavius arrogáns viselkedését kivesszük az egyenletből akkor szerintem a fentebb említett dolgok prímán elképzelhetőek lennének a klasszikus Pókember esetében is ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4086 Dátum: 2013. szeptember 03. - 13:23:23 »
Csak a feszültség hiányozna belőle. Nem a kütyük miatt jó, hanem azért, mert közben azt várjuk, mikor bukik le.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4087 Dátum: 2013. szeptember 03. - 13:30:12 »
Csak a feszültség hiányozna belőle. Nem a kütyük miatt jó, hanem azért, mert közben azt várjuk, mikor bukik le.

Ú, ezt még sosem tudtam megfogalmazni, hogy mennyire így érzem. Mert tényleg.

szati

• Grizzly
  • *
« Válasz #4088 Dátum: 2013. szeptember 03. - 13:43:10 »
Meg azért is, mert azt várjuk, hogy előbb-utóbb valahogy visszahozzák Peter Parkert. Slott a korábbiakban utalt rá, hogy szeretne még igazi Pókember (értsd: Peter Parker) sztorikat írni, és hogy már így is tovább tartott az OktoPók korszak, mint ő eleinte gondolta. Ettől a kis kérdezz-felelektől viszont nekem nagyon az az érzésem támad, hogy ez még jó sokáig, vagy egyáltalán nem fog bekövetkezni.
"Shhhh. My common sense is tingling."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4089 Dátum: 2013. szeptember 03. - 13:59:04 »
A mozifilmnél szerintem már Peter lesz megint.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4090 Dátum: 2013. szeptember 03. - 14:01:48 »

A feszültség az nálam egy kis részét teszi ki a dolognak, és csak azért mert nagyon kíváncsi vagyok mit fognak tenni a hősök ha ez kitudódik! Továbbá Slott-ot ismerve egyáltalán nem biztos hogy börtönbe dugnák, hanem lehet megbékélnének vele és csinálhatná a dolgát ahogy eddig. Na az mekkora szívatás lenne a rajongókat tekintve ;D
Mellesleg végre kaptunk egy olyan "Peter"-t aki nem ismételgeti hanem csinálja is amit anno a nagybátyja mondott neki az utolsó perceiben :spidey: Én úgy vettem észre hogy bár PP-nek megvolt az esze és hatalma ahhoz hogy megmentsen sok embert, mégis elbagatellizálta a fél életét és mikor szükség lett volna a tudására akkor bizony az esetek többségében nem élt vele. Pl a Zöld Manó elleni harcok a 70-es években pont ezt igazolják, mikor Norman egy csomó kütyüt bevetett Póki ellen, míg ő csak a hálóvetőt és az öklét használta. Vagy említhetném Venom első felbukkanását ami Peter-re elég dermesztően hatott és majd összesz*szarta magát, pedig csak be kellett volna vonulnia egy laborba hogy készíthessen magának pár felszerelést és hangbombát :) Nem, ő inkább Reed-től kunyerálta el az amúgy is hasztalan hangpuskát. Bezzeg Otto 17 perc alatt készített fegyvert a Carrion ellen :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4091 Dátum: 2013. szeptember 03. - 14:03:32 »
Hát, Venom idejében nem volt laborközelben. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4092 Dátum: 2013. szeptember 03. - 14:05:16 »
Meg nagyon tetszik, ami a cikkben idézve van Slottól, hogy Okinak nem volt meg a szerető családi háttér sosem és ő ezt maximálisan meg is akarja becsülni, párhuzamban Peterrel, aki Ben óta akárhogy is próbálkozik, sosem tud ott lenni teljes mértékben a családjáért.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4093 Dátum: 2013. szeptember 03. - 14:12:48 »
Abban az időben még valóban nem adatott meg neki egy saját labor,de akinek olyan nagy nevek vannak a telefonkönyvében mint Reed Richards vagy Tony Stark, az nekem nehogy már a pincében szerelgesse a cuccait :lol:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4094 Dátum: 2013. szeptember 03. - 14:54:53 »
Kövezzetek meg, de én csak akkor fogom újra elkezdeni olvasni az amerikai kiadásokat, ha PP visszatér. (a 700. szám óta nem olvasom az újakat, max. csak itt a kommenteket és spoilereket)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4095 Dátum: 2013. szeptember 03. - 15:01:46 »
Pedig tök jók ám. Egy egészen újfajta Pókember.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4096 Dátum: 2013. szeptember 03. - 15:04:28 »
slider78: Fogalmad sincs mit hagysz ki :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #4097 Dátum: 2013. szeptember 03. - 16:17:10 »
slider78: Fogalmad sincs mit hagysz ki :)
Nem baj. Ez kb. olyan nekem mintha a robogóra azt mondaná nekem valaki, hogy gyorsasági motor. Vagy a Queen Ferrdyvel volt Queen, nem Roger Waters-szal. (szerencsére nem is Queen név alatt turnéztak). De nem ellenkezem, és nem vitatkozom veletek. Egyszerűen ilyen téren klasszikus, vagy régi módi vagyok. Kőagyú.  :D Nektek jó olvasást, én majd mondom visszatérek, ha... vagy nem.  :spidey: Addig meg olvasgatom a leírásaitokat.
« Utoljára szerkesztve: 2013. szeptember 03. - 16:22:49 írta slider78 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4098 Dátum: 2013. szeptember 03. - 17:08:03 »
Kinek a pap kinek a paplan :lol: Azért ha magyarul megjelenik feltétlen olvass bele! Ki tudja, még a végén rárepülsz :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4099 Dátum: 2013. szeptember 03. - 17:27:04 »
Vagy a Queen Ferrdyvel volt Queen, nem Roger Waters-szal.
Miért, nincsen így?  ;D