Csak a feszültség hiányozna belőle. Nem a kütyük miatt jó, hanem azért, mert közben azt várjuk, mikor bukik le.
A feszültség az nálam egy kis részét teszi ki a dolognak, és csak azért mert nagyon kíváncsi vagyok mit fognak tenni a hősök ha ez kitudódik! Továbbá Slott-ot ismerve egyáltalán nem biztos hogy börtönbe dugnák, hanem lehet megbékélnének vele és csinálhatná a dolgát ahogy eddig. Na az mekkora szívatás lenne a rajongókat tekintve

Mellesleg végre kaptunk egy olyan "Peter"-t aki nem ismételgeti hanem csinálja is amit anno a nagybátyja mondott neki az utolsó perceiben

Én úgy vettem észre hogy bár PP-nek megvolt az esze és hatalma ahhoz hogy megmentsen sok embert, mégis elbagatellizálta a fél életét és mikor szükség lett volna a tudására akkor bizony az esetek többségében nem élt vele. Pl a Zöld Manó elleni harcok a 70-es években pont ezt igazolják, mikor Norman egy csomó kütyüt bevetett Póki ellen, míg ő csak a hálóvetőt és az öklét használta. Vagy említhetném Venom első felbukkanását ami Peter-re elég dermesztően hatott és majd összesz*szarta magát, pedig csak be kellett volna vonulnia egy laborba hogy készíthessen magának pár felszerelést és hangbombát

Nem, ő inkább Reed-től kunyerálta el az amúgy is hasztalan hangpuskát. Bezzeg Otto 17 perc alatt készített fegyvert a Carrion ellen