Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 689347 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4680 Dátum: 2017. február 15. - 08:16:19 »
lehet hogy ez csak egy próba a kiadó részéről, hogy mekkora érdeklődés van a régi rajongók részéről, a régi pók iránt. Ha nincs, akkor 2-3 szám után el is kaszálják. Remélem alter univerzumban fog játszódni.
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4681 Dátum: 2017. február 15. - 12:03:18 »
Az is adott, hogy csóró fotós lesz? Mert a street level annyit jelent, hogy nem a világot menti meg, hanem a sima embereket, mint régen. Nem biztos, hogy ez visszalépés, attól ő még lehet iparmágnás, hogy nem lóg mindig az Angyalokkal, meg ilyesmi.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4682 Dátum: 2017. február 15. - 12:19:32 »
(Csak zárójelben: régi gárda aligha, mivel Adam Kubert 2010-ben rajzolt először Pókembert, Zdarsky meg talán még meg sem született, amikor elindult az első PPSSM.)
A sajtóközlemény amúgy explicit leírja, hogy most játszódik, a mágnás Parker, és egyszerűen kicsiben gondolkoznak majd a sztorik. Magyarán, Friendly Neighbourhood újratöltve.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4683 Dátum: 2017. február 15. - 12:25:34 »
Ha visszaminősítik mezei fotóssá akkor köszönöm szépen, inkább keresek más olvasnivalót. Ezt már eljátszották anno a Mephisto-s történetben ami szintén azt a célt szolgálta hogy egy szingli fotóssal majd több fiatal fog azonosulni mint a házas életű Peter Parkerrel. Suhancnak ott van Miles, Spider Gwen vagy Silk. Hihetetlen hogy a szerkesztőség újfent PP-t akarja downgradelni, közben nem győzik hangoztatni hogy a Marvel hősök új nemzedéke mennyire cool mint pl Champions, All new X-Men stb! Így aztán sok értelme volt a fiatalok erőltetésének.:

Szerk: talgaby: Huh, ez egyre jobb lesz. Erre a célra tökéletesen megfelelt volna Miles is, vagy ha végképp Petert akarják főszereplőnek akkor legyen Ben Reilly az a bizonyos Spectacular Pók.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4684 Dátum: 2017. február 15. - 19:25:05 »
Amúgy a ruha is sima rucinak tűnik az ing alatt és nem ez a csili vilis páncélozott-neonos izé...

Amúgy vhol ez várható volt, hiszen jön a mozi, csoda, hogy nem tinit csináltak belőle  ;D
Amúgy itt a Wolvie film is a nyakunkon és már pedzegették Logan visszatérését is...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4685 Dátum: 2017. február 15. - 20:48:26 »
BuB: A 616 Rozsi nélkül vígan megvagyok és ha már mindenáron kell mégegy Logan akkor bányásszák elő Jimmy Hudsont az Ultimate univerzum maradványai közül, mert tökéletesen passzolna a Marvel Now modern környezetébe.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4686 Dátum: 2017. február 16. - 08:38:04 »
Ha visszaminősítik mezei fotóssá akkor köszönöm szépen, inkább keresek más olvasnivalót.
Attól még lehet, hogy jó lesz. Egy jóó nagy lehettel, de nem kell rögtön elzárkózni.
Az oktopuszos fordulat is nemrég mekkora felháborodás volt, most meg már mindenki imádja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4687 Dátum: 2017. február 16. - 12:22:04 »
Tök igaz. Sokan előre félnek a változásoktól.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4688 Dátum: 2017. február 16. - 14:07:18 »
Mit gondoltok, van esély, hogy az univerzum nagyobb karakterei visszatérjenek a sok évtizeden át megkedvelt formájukba? Őszinte leszek, az elmúlt 3-4 évben történtek, és az hogy így teljesen megváltozott szinte az egész univerzum alapfelállása (sok, számomra ismeretlen karakterrel akik nagy része valamilyen nagyobb név ripoff-ja (Silk-et és Spider-Gwent látva a fejemet fogom...)) nem igazán tetszik.

Bár én a magyar kiadással haladok, de ami híreket hallok az új részekről, nekem nagyon tetszik, amit a Marvel csinál az elmúlt években. Végre valami újjal próbálkoznak, végre halad a történet valamerre, a karakterek nem csak egy helyben toporognak és ugyan azokkal a gonoszokkal küzdenek ugyan azokkal a célokkal és ugyan azokért az emberekért. Mindezt már többször is meg kellett volna lépniük. Szerintem nem szabad visszakozniuk, hanem végig kell vinniük az elképzeléseiket és akkor valami zseniális is kisülhet belőle, aminek eredményeképpen végre egy élő, fejlődő univerzumot hozhatnak létre a sok unalmas stagnálás és erőltetett reboot helyett. Az MCU filmek is milyen jól működnek a következetesség miatt, és talán ezt akarják képregényekben is elérni, sőt lehet az új karaktereket a várható színészcserék miatt hozzák be. De a lényeg, hogy most lehetőségük van új irányba menni, amit ha visszavonnak, akkor olyan lesz az egész, mint a DCEU, ami teljesen kaotikus és átgondolatlan :).

BuB

• Pókfej
« Válasz #4689 Dátum: 2017. február 16. - 15:06:49 »
Tök igaz. Sokan előre félnek a változásoktól.
Inkább csak lesajnálják, hogy most na megint visszaredukálják a karaktert... így tényleg nem halad sehova...

Hm, Clone Conspiracy?
Hu, bakk, a végét de rohadtul elharapták...  :o :o azt hittem még lesz egy rész, aztán hirtelen, bumm "The End"...  :-\

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4690 Dátum: 2017. február 16. - 16:28:50 »
Ilyenkor bezzeg nem bővítik ki a történetet +1 résszel,de ha főeventről van szó mint a Secret Wars vagy Civil War II akkor simán ;D Szerintem így is ütős volt, és titkon bízok benne,hogy Octaviust valamilyen módon feltámasztják újra! Ben Reilly visszatérése garantált, mivel a történet végén üres volt az Ultimate Template-et rejtő klóntartály. Valszeg az Oktopusszal vívott harc után, gyorsan készített magának egy tökéletes testet ami nem tartalmazza többé a sejtszíntű elhalást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4691 Dátum: 2017. február 16. - 16:56:14 »
Meghát elvben jó pár klón gonosz is elhúzta a csíkot... kíváncsi vagyok kik térnek majd vissza...
Meg hogy Bennel végül mi lesz, miért lesz ő megint (?) és újra Skarlát Pók jelmezbe bújik...  :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4692 Dátum: 2017. február 16. - 20:25:46 »
A gonoszok feltámasztásának csak amiatt nem örültem, mert azokból is a rég elfeledett gagyi ellenfeleket hagyták meg :roll: Ilyeneket mint az Enforcers, Mirage, Kangaroo meg a jól ismert Pók ellenségek olcsó másolatait, többek közt Bart hamilton féle Zöld Manó és társai. Most nem rémlik hirtelen,de remélem a Smythe család két ikonikus tagját életben hagyták ugyanis bennük legalább van potenciál nem úgy mint az ősrégi Zs kategóriásokban :hehe:

A "Sakál" további sorsa pedig úgyis hamarosan kiderül a Scarlet Spider ongoingból ^^

KZ912

• Közönséges bűnöző
  • *
  • Captain O'hara
« Válasz #4693 Dátum: 2017. február 16. - 20:53:33 »
Nekem egyébként nem a problémám, hogy új karakterek vannak. Kellenek új karakterek hogy legyen változás, hogy lehessen eredeti ötletekkel előrukkolni. Ami nekem nem tetszik, hogy az új karakterek nem új néven és új képességekkel rendelkeznek. Minden új karakter vagy egy másik karakter ripoffja (ala Silk) vagy egy hős régi nevét veszi fel (ala Ms. Marvel vagy hawkeye). Szerintem kifejezetten rossz, hogy bizonyos karakterek nevei alatt futó sorozatok nem azt a karaktert kapjuk meg akit évtizedekig megszokhattunk. Hulk név alatt most már She-hulk-ot kapjuk meg (vagy Amadeus Cho-t), Wolverine név alatt X-23-at. Captain America név alatt Falcont (is), Iron Man név alatt egy fekete lányt. Ez még nekem is követhetetlen, nem hogy egy laikusnak. Annak idején kifejezetten tetszett Sentry mint új karakter, aki új névvel és (marvelen belül) új képességekkel rendelkezett. Miért nem lehet az új hősöket ténylegesen minden részükben újnak megcsinálni? Talán úgy nem lehetne eladni az adott sorozatot? Zárásnak itthagyom a nyárra tervezett Generations promóképét.
(Lehet picit túlírtam magam, nem szeretnék senkit sem megbántani a véleményemmel :D )

fdani

• Gibbon
  • *
« Válasz #4694 Dátum: 2017. február 17. - 09:53:26 »
Ez egy nagyon jó kép, tökéletesen lehet látni, hogy az új generáció tagjai szinte kivétel nélkül mind nők/lányok vagy néger/színes bőrű karakterek lettek.  (Ezzel senkit nem akartam megbántani és ezt minden rasszizmus és szexizmus nélkül írom. :) )
« Utoljára szerkesztve: 2017. február 17. - 09:57:36 írta fdani »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4695 Dátum: 2017. február 17. - 11:41:54 »
Ez egy nagyon jó kép, tökéletesen lehet látni, hogy az új generáció tagjai szinte kivétel nélkül mind nők/lányok vagy néger/színes bőrű karakterek lettek.  (Ezzel senkit nem akartam megbántani és ezt minden rasszizmus és szexizmus nélkül írom. :) )

Szerintem nem azzal van gond hogy ezt leírtad, hanem a diverzitással amit jócskán túltolt a Marvel. Korábban is voltak színesbőrű karakterek akiket ugyanúgy képes voltam imádni mint a fehér hősöket,de amikor látványos propagandát csinálnak belőle azt felháborítónak tartom! Amúgy kész röhej, de az új karaktereket sem a bőrszínük miatt nem sikerült megkedvelnem hanem azért, mert többségüket unalmasnak tartom ;D
Vegyük pl Sólyomszem női megfelelőjét akit totál feleslegesnek tartok és ha mindenáron egy profi céllövőt kell legyártani akkor csináljanak valami hasonlót csak ne íjász karaktert. Mondok 1 példát: Mortal Kombat X, Kung Jin. Első ránézésre csak egy Kung Lao klónnak tűnik,de kalap helyett más fegyvert használ  8) Ha csak ennyi változást hajlandóak lennének meglépni már változatosabb lenne a felhozatal.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4696 Dátum: 2017. február 17. - 12:51:03 »
˝Sakál˝   vagyis az álarc mögött rejlő fickó , miért ilyen ˝Nem teljesen épelméjű ˝ viselkedésű   :headscratch:   Nem jellemző rá az amit most csinál . Talán azért mert  az a módszer ahogyan újra klónozták  nem szokványos módon történt . Ez pedig kihatott a személyiségére . Hogy az új sorozatban pedig hös lesz , az lehet a magyarázat , amire céloztatok .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4697 Dátum: 2017. február 17. - 13:14:02 »
Ha így nézzük, akkor amadeus cho kilóg a sorból. Számomra viszont Sam Wilson lóg ki, mert a többiek mind új-keletű 2000 utáni karakterek, ő meg sokkal régebbi. 60as évek legvége meg Carol Danvers is. (Jane Foster meg 2014-ben lett csak thor, így ő mondhatni újnak számít.)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4698 Dátum: 2017. február 17. - 15:00:12 »
Semmi baj azzal hogy a Marvel kiadónál  van egy fiatalabb generáció is . Ha lányok ha nők , Ha néger , latin amerikai , ázsiai a fiatalabb generáció nem rossz elképzelés , csak ne az üzletpolitika miatt legyen ez a változás . Ha meg az szeretnék hogy  a régebbi olvasóik számára ˝felismerhetőbb ˝  legyen az univerzum ,olyan mint amilyen régen volt amit megszoktak . Egy-két  visszalépés nem árt .De teljesen vissza csinálni újra fiatalítani a szereplőket hülyeség . A Régi olvasók akik évtizedek óta  olvassák a történeteket . Valószínűleg éppen azt szeretnék hogy előre felé haladjon történet . A Szereplők szépen lassan de öregedjenek . Meg ahogy most is csinálják újabb fiatalabb hősök is legyenek . Talán  még azt is meg léphetnék hogy a régi gazembereket le cseréljék . Pl Zöldmanó helyet valaki más is lehetne már a főgané . Mindig változtatnak de az öreg Normant nem nagyon akarják lecserélni . Biztos azért nem merik meglépni mert ő egy ikoníkus  ellenfél , és ha lecserélnék akkor  juj mi lesz . Ha mernének egy olyan sztorit írni ahol minden képességét és hatalmát elvesztené . Egy Norman Osbor karakterű   szereplőnek akinek mindene a hatalom mánia a halálnál is nagyobb csapás volna ha, egy egyszerű hétköznapi figurává válna . Örökre elveszítve  minden befolyását . Nem úrral  mindent és nem parancsol már senkinek . Ha még szembe is szállnának vele , mert már nem tud úgysem tenni ellenük . Na ebbe biztos bele rokkanna .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

szujonor

• Gibbon
  • *
    • RANDOMKULT
« Válasz #4699 Dátum: 2017. február 17. - 19:54:21 »
Én Kaine-t imádtam, mint Vörös Pókot. Ő még él jelenleg?