Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 641911 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #860 Dátum: 2008. Május 09. - 20:59:25 »
Mondjuk Maleev nekem sem tetszik annyira, akkor már inkább maradt volna Bagley.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #861 Dátum: 2008. Május 10. - 09:07:57 »
Én inkább azt nem értem, hogy a She-Hulkot és az F4-t miért rendelted meg? :o Szerintem jelenleg mind a kető egy rakat gagyi... :roll: Már azt sem értem, hogy én miért pazarolom a letöltésükre az időt. Inkább rendeltél volna Marvel Adventures Hulkot! ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #862 Dátum: 2008. Május 10. - 09:31:23 »
Az F4 - Olórin véleménye ellenére - jó. Nagyon jó. Jó ötlet volt Millarnak adni. A She-Hulkon én is csodálkozom, mert bár jó sorozat, de Slott alatt elég lányos volt. Igaz, David már nem úgy írja, amit picit sajnálok. De ha kaine-nek nem teszik, leglaább tudom, mit veszek meg tőle potom pénzért az őszi börzén. ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #863 Dátum: 2008. Május 10. - 10:29:09 »
Hát nem tudom. Lehet, hogy velem is az a baj, hogy valahogy az egész F4 vol3. nem a szívem csücske... :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #864 Dátum: 2008. Május 10. - 14:50:02 »
Hát én komolyan nem értelek téged. Nem szereted se Yu-t, se Maleevet.
Szerintem kevesebben vannak, akik szeretik őket.  ;) A Fenegyerekhez még monjuk, hogy passzolt Maleev stílusa, de egy színes szuperhős csapthoz kicsit sem.
Idézet
De inkább csak azért szomorkodom, mert ezért esélytelen, hogy valamikor kiadjad ezeket.
Miért kéne kiadnom? Így is van ezer féle, amit ki fogok adni, és amiből válogathatok.  ;) Mindent úgyse adhatok ki, így könnyebb választani is.
Én inkább azt nem értem, hogy a She-Hulkot és az F4-t miért rendelted meg?
Az F4-et Millar miatt (igazából megvan minden része a sorozatnak kb. 250-től kezdve, csak a JMS-érát hagytam ki, most szívesen próbálom meg újra). Szeretm a Fáklyát, Sue-t, meg eddig még Millart is.  :D
She-Hulk detto: minden eddig megjelent képregénye megvan (oké, a Savage sorozatból nem mind, de ott még nem tetszett), és Dan Slott tök jól írta. Peter David pedig az az ember, aki bármilyen Marvelt ír, amiben nincs kereszt, azt megveszem, annyira jól ír. A Hulkot 140 részen át írta ismétlés nélkül, végig érdekesen, hogyne adnék a női verziójának is egy esélyt.  ;) Captain Marvel pedig még mindig a legjobb képregények egyike, ebben az évezredben.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #865 Dátum: 2008. Május 10. - 15:04:13 »
Hát nem tudom. Nekem is nagy kedvencem Peter David és én is nagyon örültem, mikor ő kapta meg a She-Hulkot, de eddig sajna igazából nem győzött meg, hogy ez annyira jó döntés volt... :roll:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #866 Dátum: 2008. Május 11. - 21:57:00 »
Az a baj a She-Hulkkal, hogy elég hullámzóak a rajzai.
Idézet
Miért kéne kiadnom? Így is van ezer féle, amit ki fogok adni, és amiből válogathatok.
Mi az, hogy miért kéne kiadnod? Há azé, me én azt mondtam!! Egyébként meg: Hogy őszinte legyek, engem a régebbi Angyalos sztorik annyira nem érdekelnek. A ruhájuk is elég béna. Talán még a vol 3., majd elolvasok néhány honosítást. Mivelhogy régi Angyalok nem nagyon hoz lázba (a különszám sem érdekelt különösebben, azt hittem, hogy egy régebi zstori lesz, vagy egy Angyalos pókos crossover), engem csak az újjak érdekelnek. És ott Yu nagyon sokat rajzolja a Na-t. És nekem az az eszetlen vagdalózás, igazából tetszett. :-[ De lehet, hogy csak Yu teszi. Maalev meg 1 sztorit rajzolt a NA-ban, ami nekem se tetszett, de a Mightys rajzai nagyon jók. És a Secret Invasiont is ő rajzolja, amit a NA vonalon haladva 1000 év múlva ugyan, de elérhetünk akár.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #867 Dátum: 2008. Május 11. - 22:35:24 »
Figyelj, Ron, megkérlek, hogy próbáld visszaszerezni a régebbi stílusodat, mert ahogy itt és a k.neten írsz, néha már nem kicsit tud durva lenni. Elsőre még jó poénnak tűnt, de már nem az.  :drying:
Ami az érveidet illeti, egyetértek: én sem tervezek régi, vagy klasszikus Avegres sztorit kiadni. Ami a sorozaton kívüli, láthatod, az a Secret War, vagy a HoM. És a többi is ilyen lesz, vagy éppen a Mighty. Nem állítom, hogy nem teszek egy kísérletet Yu-val, hisz a puding próbája az evés, vagyis, ha addig töretlenül jól mennek az ÚBA kötetek, biztosan nem fogom félbehagyni a rajzoló miatt, de óvatos leszek, az biztos.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #868 Dátum: 2008. Május 12. - 08:31:51 »
Pedig a Yu-s NA-ba majdnem biztos, hogy belebuknál, és akkor veszélybe sodródna egy esetleges Secret Invasion magyarul. Viszont ez még eléggé a jövő zenéje.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #869 Dátum: 2008. Május 12. - 11:03:02 »
Egyáltalán nem biztos, ha addigra a képregény maga elég népszerű lesz.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #870 Dátum: 2008. Május 12. - 14:34:34 »
Idézet
Figyelj, Ron, megkérlek, hogy próbáld visszaszerezni a régebbi stílusodat
Bocs, teljesen igazad van.
Persze, én sosem gondolom komolyan, amit mondok, de ez nyílván nem mindig jön át. Tényleg, bocs. :'( Nem jó vicc.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #871 Dátum: 2008. Május 12. - 15:01:54 »
Nem raksz smiley-t, azért veszik komolyan.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #872 Dátum: 2008. Május 12. - 20:07:04 »
amúgy most nem csoportosan szídjuk Ron-t napot szeretnék tartani, de tényleg velem is elég durván beszél itt fórumon, én ismerem élőben és ott egészen már egy szeretnivaló kis képregény gyár :) jó arc szeressük Ront és ne bántsuk, bánjuk úgy embertársainkal ahogy szeretnénk h velünk is bánjanak, bár ez Ronnál teljesen máshogy van , ö ok nélkül cseszeget :D
no de akkor is egy jó fej pali és kész
Áron még egy iylen beszólá hogy szarok a logoim és paintel csináltamöket és letépem a töködet :D  :hehe: :twisted:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #873 Dátum: 2008. Május 12. - 20:15:20 »
Idézet
én ismerem élőben és ott egészen már egy szeretnivaló kis képregény gyár
Na ez mondjuk szerintem nem igaz. :D
« Utoljára szerkesztve: 2008. Május 12. - 20:17:19 írta NERIDA »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #874 Dátum: 2008. Május 12. - 20:16:50 »
nah Ron ne légy iylen kegyetlen önmagadhoz!!! :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #875 Dátum: 2008. Május 12. - 20:44:17 »
Bocs, teljesen igazad van. Persze, én sosem gondolom komolyan, amit mondok, de ez nyílván nem mindig jön át. Tényleg, bocs. :'( Nem jó vicc.
Semmi gond.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #876 Dátum: 2008. Május 12. - 21:19:39 »
200 hozzászólással mit lehet nyerni??? képregény kupont adtok vagy valamit? jó lenne kitalálni rá valamit mert mindjárt összegyüjtöm, te jó ég már ennyit pofáztam:
Fórumon eltöltött összes idő: 16 óra és 2 perc.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #877 Dátum: 2008. Május 12. - 21:31:31 »
Kapsz egy új Pókellenséget.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #878 Dátum: 2008. Május 12. - 21:56:57 »
Nem, képregénykupont akkor kapsz,ha több időt töltöttél el a fórumon, mint Sepi, és több hozzászólásod van, mint kaine-nek. ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #879 Dátum: 2008. Május 12. - 22:14:06 »
És a csillag mitől függ???
amúgy Kaine a fesztiválon ho ltalállak meg??? merre induljak el a sárgaköves út végén vársz majd? Kaine a nagy varázsló