Szavazás

Marvel Extra címe

Mega Marvel
0 (0%)
Marvel +
12 (37.5%)
Marvel Világ(a)
2 (6.3%)
Marvel Univerzum
2 (6.3%)
Marvel Kalandok
4 (12.5%)
Marvel Képregények
1 (3.1%)
Marvel Magazin
4 (12.5%)
Marvel Történetek
3 (9.4%)
Marvel Hősök
4 (12.5%)

Összes szavazó: 32

Szavazás lezárva: 2011. december 02. - 11:56:11

Szerző Téma: Marvel +  (Megtekintve 1016550 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Marvel +
« Válasz #1840 Dátum: 2012. július 31. - 20:40:32 »
+ példa hogy a Thorban is zajlanak fontos történetek. Ha nincs Thor -> Nincs Asgard - > Nem lesz gagyi siege ami a SI után jön. meg valahol Thor termeli ki a Fear Itselfet is....
Idézlek: "gagyi siege". Elég ellentétben áll a "fontos" szó jelentésével.  ;)
Idézet
De eddig csak a középszerű történetekhez húzásodat erősítetted. Újra megismétlem tetszen vagy se az embereknek, komolyan ezek voltak a LEGJOBB történetek ? ennél már nem is volt jobb?
Már eléggé unom ezt ismételgetni, de tessék: nem egyedül választom a történeteket, beleszólnak a Marvelék is, nem lehet túl hosszú, vagy olyan, ami ezer máshoz kötődik, és több oldalnyi doksi kellene hozzá, nem lehet túl régi, és a többi. Manapság pedig minden jobb történet minimum 6 részes, de inkább több... abból kell válogatni, ami adott. Ha csak rajtam múlt volna, a Child Withinnel kezdtünk volna.  ;)

Idézet
Az Eternals sztory nem volt épp valami nagy-szám  szerintem se, annál lehetett volna jobban választani, de van egy olyan sanda gyanum, hogy a Lávaemberek miatt került bele.
Ezt én is le merném fogadni.

Idézet
Hogy abból hogy az egy korszak, marha hosszú, abból nem tudom hogy teszel bele a Marvel+-ba nem egy 2 havi válogatásújság az ideális formátuma.
Valójában van egy 3 részes történet, ami beleférne, de még nem tudom, bevállalom-e.

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #1841 Dátum: 2012. július 31. - 22:14:32 »
A tiszaira kétféle ember jár, aki tart valahová, és aki megunta az életét.

én mindig láttam ott képregényt, amikor hétvégén utaztam haza

Fairlight

• Tarantula
  • *
  • Bannmen
« Válasz #1842 Dátum: 2012. augusztus 01. - 08:43:28 »

Idézlek: "gagyi siege". Elég ellentétben áll a "fontos" szó jelentésével.  ;)

Nem látom az ellentétet.  8)  Fontos, mert a félezer füzetével az a Crossover egy újabb 1 éves korszakot zárt le a Marvel Kontinuistásban (hogy milyet más kérdés). De ha a történetet nézzük, akkor szánalmas és gagyi. És a fontosságát csak a Thor alátámasztására mondtam, isten ments, hogy érveljek egy szót is a kiadása mellett, én annak örülnék, ha ki lenne kerülve minden ilyen megacrross mert ugyanezzel a két szóval illetném: polgárháborút, Titkos Inváziót, az említett Siegét, a Fear Itselfet....az újabban kampányolt Avengers vs X-ment még nem olvastam, de asszem évekig megmaradok még az X-men vs Avengersnél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1843 Dátum: 2012. augusztus 01. - 10:33:19 »
Ja, ha úgy érted, hogy azért fontos, mert lezár egy egyéves időszakot a Marvel történeteiben, akkor az a Marvel szempontjából fontos, de a magyar kiadás szempontjából - ahol ezek a történetek nem jelentek meg, amiket lezár - nem fontos.  ;) Ha a történet nem jó, én biztosan nem fogom beválasztani. Nálunk nem 100 képregényből lehet választani, hogy "belefér" egy-egy béna is. Igyekszem, hogy ami megjelenik, az minimum jó legyen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1844 Dátum: 2012. augusztus 01. - 11:13:06 »
Ha belefogsz a Dark Avengers v1-be (el sem hiszem, hogy már sorozatjelölést is kell tennem egy ilyen iszonyat béna cím mögé, mert már több van belőle...), akkor kénytelen leszel, mert az egész széria a Siege-be fut bele.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1845 Dátum: 2012. augusztus 01. - 19:28:49 »
eladási mutatók, hogy ezek a 60-as évektől kezve, mint az első címek a Marvel zászlóvivői, ezek a nem képregényolvasók körében a legismertebbek, ebből készült film stb. válassz.
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy ez Amerikára vonatkozik. Az ottani eladási mutatók indifferensek a hazai piac szempontjából, mert bármilyen csúcs történetet akarsz kiadni, ha itthon nem ismerik, vagy nincs iránta kellő érdeklődés, akkor bukta lesz belőle. Nem véletlen, hogy nincs a hazai piacon se F4, se Thor, se Fenegyerek kötet.

Amúgyis nagyon szubjektív, hogy kinek milyen címek, sztorik, vagy karakterek tetszenek...

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1846 Dátum: 2012. augusztus 03. - 23:44:29 »
Jó. hogy nem csak új sztorik lesznek benne, a Hulk sztori vissza visz minket majd, abba az időbe amikor még tudtak képregényt írni! Van még egy klasszikus, a Bosszú Angyalai/X-Men: Vérkötelékek, azt hiszem valami ilyesmi a címe!

http://www.comicvine.com/x-men-vs-the-avengers/49-3867/

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #1847 Dátum: 2012. augusztus 04. - 00:34:24 »
Na, azért nem kell túlozni! Ma is tudnak írni jó történeteket....

A linkelt képregény (The X-men vs. the Avengers) nekem is megvan, egy négy részes mini. Nekem nagyon tetszett/tetszik.

Viszont, amiről felette írtál, az más, a Bloodties a normál sorozatokban futott:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bloodties_(comics)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1848 Dátum: 2012. augusztus 04. - 08:30:47 »
Pedig az a mini a korához képest eléggé gyenge, egyedül Magneto monológja ér bármit benne. Iszonyatosan látszik azonban az első háromnegyedén, hogy az írója minden létező cselt próbál beleizzadni a görcsös bizonyítási kényszere okán, hogy megmutassa, akkor is az általa írt és promótált Angyalok a jobbak, mint az amúgy eladásilag és színvonalra is őket abban az időben (is) nagyon csúnyán tönkreverő X-ek. A bunyóknál egyszerűen érezni, hogy szinte ipari mértékben csal a bíró író az Angyalok felé, de már olyan nem a lóláb, hanem a ló lóg ki módon.
Sokkal inkább akkor már az X-ek vs F4 mini szintén abból a korszakból. Ott is ekézik az X-eket, de még mindig inkább illeszkedik a Marvel világába és összeszedettebb, kerekebb történet.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1849 Dátum: 2012. augusztus 04. - 08:41:51 »
Jó. hogy nem csak új sztorik lesznek benne, a Hulk sztori vissza visz minket majd, abba az időbe amikor még tudtak képregényt írni!

Uhh... Ez azért erős volt!  :uhoh:

Sokkal inkább akkor már az X-ek vs F4 mini szintén abból a korszakból. Ott is ekézik az X-eket, de még mindig inkább illeszkedik a Marvel világába és összeszedettebb, kerekebb történet.

Az a doomos-kitty megmentős, ami magyarul is megjelent? Az szerintem iszonyat jó volt.
"Live for nothing or die for something, your call."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1850 Dátum: 2012. augusztus 04. - 08:51:07 »
Igen, az. :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1851 Dátum: 2012. augusztus 04. - 08:54:14 »
Az tényleg jó volt. Bár a rajz nem teljesen az én stílusom volt, de a történet nagyon pöpec lett.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kzoli

• Sakál
« Válasz #1852 Dátum: 2012. augusztus 04. - 11:08:49 »
Imádtam azt a 4 részes minit. Nem csak azért,mert szeretem az X-eket,hanem azért is,mert egy már nálunk is kiadott előzmény (Martalóc-vérengzés) után mintegy folytatásként jelent meg. Be tudtam illeszteni így egy történetfolyamatba. Nagyon sajnáltam,hogy megszűnt az X-MEN.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #1853 Dátum: 2012. augusztus 04. - 13:21:05 »
Igen, bár sajnos a Mutant massacre sem jelent meg teljes valójában nálunk. Az pedig a mai napig fájdalom, hogy a régebbi képregényekből kihagytak oldalakat...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #1854 Dátum: 2012. augusztus 07. - 12:09:04 »
Na, azért nem kell túlozni! Ma is tudnak írni jó történeteket....

A linkelt képregény (The X-men vs. the Avengers) nekem is megvan, egy négy részes mini. Nekem nagyon tetszett/tetszik.

Viszont, amiről felette írtál, az más, a Bloodties a normál sorozatokban futott:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bloodties_(comics)

Oké, köszi!!
Igen, egy kis X-menes cucc tényleg elférhetne a Marvel+-ban! ;)

hudekira

• Rengető
  • *
« Válasz #1855 Dátum: 2012. augusztus 11. - 16:49:18 »
a titkos invázióhozmikor fog visszatérni?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1856 Dátum: 2012. augusztus 12. - 09:59:23 »
Még előtte van egy Új Bosszú Angyalai kötet.

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #1857 Dátum: 2012. augusztus 18. - 13:08:38 »
Ide is leírom hátha nem mindenki olvassa a másik címben: Tomi a hp4 lev.rovatában azt írja ha elég sokan kérjük megjelenhet a 6 részes sorozat Amerika Kapitány haláláról (idézet: "bár ha elég sokan kéritek...")

Képregénytársak kérjünk szavazást! Kérjük minél többen a Kapi halálát!:D
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1858 Dátum: 2012. augusztus 18. - 14:06:22 »
Akkor most már tisztázzuk:
A Fallen Sonról van szó, egy ÖT részes miniről, amiben Kapi öt ismerősén nézhetjük végig, miként törődnek lassan bele a Marvel-univerzumban Kapi halálának tényébe...
...vagy a Captain America v5-ben olvasott Death of Captain Americáról, ami egy TIZENNYOLC füzetes történetfolyam, és amit három kötetben adtak ki első körben Death of Captain America Book 1-3 címen.
Mert marhára nem mindegy. Az első mini egy különálló gyászének. Nagyon jól megírt, de az eseménnyel nem foglalkozik, azt meséli el, mások hogyan élték meg. A második valóban elmeséli a történetet, de ott a hatodik résznél nagyon enyhén kifejezve sincs vége a sztorinak, mivel az éppen a harmadánál tart.
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 18. - 14:09:05 írta talgaby »

Constant

• Megtorló
  • Rengető
  • *
  • Pszichopata
« Válasz #1859 Dátum: 2012. augusztus 18. - 14:21:54 »
Idézet a hp4 lev.rovatból.

Kérdező: Nagyon meglepődtem, hogy Amerika Kapitány meghalt. Ez nem lesz kiadva? Elég homályos az a rövid ismertető.

Tomi: Egy 6 részes történetről van szó; az egész egyben nem valószínű, hogy megjelenik itthon. Bár ha elég sokan kéritek...

Bocs Talgaby, hogy én, aki nem olvasok külföldi képregényeket (így nem is követem őket) a szerkesztői infó alapján írtam a hsz-emet.
CONSTANT IN TRANCE:
-Arctic Moon
-Armin van Buuren
-Above and Beyond
-Sophie Sugar
-Tranquility Base

Lord Constant Level Complete! :)