Rögtön megjelenéskor megvettem a Marvel+ Hulkos számát és azon nyomban elolvastam, de csak úgymond kutyafuttában, kicsit kapkodósan - és annyira nem is nyűgözött le

. Viszont a hétvégén megint elolvastam, és most érdekes módon sokkal jobban tetszett, már egyáltalán nem bánom, hogy megvettem. Mindkét történet jó, van mit olvasni, nem a mostanában szokásos 3 sor az egész képregény -
az első rész drámája nagyon jól átjön, ahogy Bruce és Betty vívódik, és ahogy Bruce mindenáron el akarja érni Betty-t - ezeket nagyon jól sikerült bemutatni. Az mondjuk egy kicsit fura volt, hogy
Betty gyónja, hogy mennyire jól érzi magát az apácáknál, a következőben viszont már az intézmény elhagyásáról szól a főnővérnek 
. Vagy csak átsiklottam valamin? Nem látok a sorok között?

A második történet is legalább ilyen jó, főleg a poénok tetszettek (
"Hivatásos megfigyelők vagyunk"
, "Biztos a közlekedési morálról akarnak beszélni", meg hogy találtam egy másik gatyát a szekrény alján
, de a végén is nagyon nagy, mikor mindketten elkezdenek nevetni - ez valahogy annyira emberi dolog volt, a civakodás közepette csak megtalálták a közös hangot).
A rajz teljesen rendben van, de ezt már az előzetes képek alapján sejtettem. Még mindig az a nagy kép visz mindent, bár az a
bőrlevedlés nekem továbbra is fura.
Örülök, hogy megjelent önállóan is Hulk, tuti vétel a következő rész is, köszönet a munkátokért kaine!

U.I.: én is kíváncsi vagyok, ki/kik jön(nek) Hulk után

.