Elolvastam a Titkos háborút is. Ez is elég zavaros, de megpróbálom elmagyarázni, hogy én mit értettem.
Elősször is szépek Gabriele munkái, nekem nagyon tetszettek a festett képek. Jobban, mint Claytoné.
De akkor jöjjön tényleg a sztori. Szóval ha jól értem, minden azzal kezdődik, hogy Fury meg szeretné buktatni a Latvériai kormányt, de a fejesek nem állnak mellette. Ezért ő felkéri a hősöket, hogy segítsenek, de nem mondja meg, mire vállalkoznak, csak hogy a ruhájukat ne hozzák, civilben jöjjenek. Utána többről nem tudunk semmit, utólag derül ki, hogy ami ott történt azt utána kimosták a fejükből, csak azt nem tudom, hogyan és mikor. Időrendben ugye megcsinálják a bulit megölik a nőt, meg felrobbantják a várat, visszajönnek, majd ugye már nem emlékeznek semmire, és ezért sem értik, amikor a hősöket sorra támadják meg, minden ok nélkül. Azért támadták meg, mert ez lett volna a bosszú, hogy a csajt ott megölték?
Az elején ehhez a részhez tartozik a Luke Cage-s robbantás is, ezért nincs ott a végén a végső csatában ő.
A végén az a lebegő félrobot csaj pedig az a csaj, akit az elején megöltek, nem? És itt jön a képbe az a 18-as lány, aki végülis szétrobbantja, hogy ne a csaj robbantsa fel a várost.
Ha jól értem.