Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476613 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1100 Dátum: 2013. március 29. - 22:24:18 »
Ezek után nincs sok mutáns, 198-an maradtak csak. Később Higanyszálnak lesz olyan képessége, hogy visszaadja az elveszett mutációt, csak kis defekttel...
A robbanás okát az Ellenhatás című kötetben láthatod.
A Polgárháború minden szuperhőst érint, nem csak a mutánsokat.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1101 Dátum: 2013. március 30. - 11:49:02 »
Értem. Na, többek közt, pont az a kötet nincs még meg.
Tehát akkor az nem a PH volt.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1102 Dátum: 2013. április 26. - 23:11:55 »
Kinn a Vasember kötet borítója, kis ismertetővel.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1103 Dátum: 2013. április 27. - 00:11:17 »
Végre meglehet lesni nagyban! Nagyon klassz, tetszik a tipo, a rajz! jó kötetnek tűnik!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1104 Dátum: 2013. április 27. - 09:18:10 »
Szerintem is zsír, és a 144 oldal is elég hízelgő. :)
Mondjuk azt furcsálom, hogy se vonalkód, se Kingpin logó nem került rá.
SD. EJC.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1105 Dátum: 2013. április 27. - 10:22:10 »
Köteteknél a vonalkód hátul szokott lenni.  :nezze:

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #1106 Dátum: 2013. április 28. - 16:37:17 »
Kb 1 éve volt egy közvélemény kutatás, hogy ki mit olvasna szívesen a Pókember lapokban. Ha jól emlékszem (bár nem vagyok benne biztos), a Lee-Romita éra és a Maximum Carnage végeztek az élen. Azokból lesz esetleg később valami?

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #1107 Dátum: 2013. április 28. - 18:57:49 »
Reméljük nem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1108 Dátum: 2013. április 28. - 19:05:40 »
Hát a Maximum Carnageból reméljük tényleg nem...

balogh44

• Thanos
« Válasz #1109 Dátum: 2013. április 28. - 20:16:16 »
Még jó, hogy nem rajtatok múlik, és hogy Kaine akkor is ki fogja adni! :P

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1110 Dátum: 2013. április 28. - 21:13:10 »
Azért így se teljesen biztos. Egy közvélemény kutatás még nem 100 % garancia a kiadásra. De, ne legyen igazam.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #1111 Dátum: 2013. április 28. - 21:58:36 »
Miért, az olyan rossz, hogy remélni kell, hogy nem lesz kiadva? Én nem ismerem egyáltalán a sztorit, de azt tudom, hogy híres (vagy csak hírhedt?), meg valamiért csak az nyert. Nektek mi nem tetszett benne (ha ezt le lehet úgy írni, hogy nem lőtök le semmilyen poént)?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1112 Dátum: 2013. április 28. - 23:49:40 »
Felületes ismeretek alapján szokták azt írni, hogy rémes történet, közben pedig egészen jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1113 Dátum: 2013. április 29. - 07:55:49 »
Nem felületes olvasás alapján is az. A Maximum Carnage olyan, mintha Liefeld munkásságát egy Pókember-történetbe öntenénk. Mindenki hallott róla, mindenki tudja, hogy nagyon híres, mindenki kíváncsi rá, és amint egyszer tényleg találkozik vele, megkeresi a legközelebbi tűzszerszámot.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1114 Dátum: 2013. április 29. - 09:03:07 »
Agree. De az igaz hogy aki az agyatlan hentelésre és fél seregnyi karakter felvonulására vevő az megtalálja benne a számítását.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1115 Dátum: 2013. április 29. - 09:24:52 »
Miért, a címe alapján van olyan aki shakespeari monológokat és fordulatokat vár, freudi mélységű pszichológiai gondolatokkal?

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #1116 Dátum: 2013. április 29. - 10:04:07 »
Miért, van olyan, aki cím alapján meg tudja mondani egy műről, hogy abban shakespearei monológok és fordulatok lesznek, freudi mélységű pszichológiai gondolatokkal?  :o Az előtt le a kalappal.
Egyébként nem vitatkozni akartam/akarok, csak kíváncsi voltam, miért van ez az ellenszenv iránta, mivel a címén kívül semmit nem tudok a műről (megítélni sem, hogy skaespearei/freudi lesz-e).

És mi a helyzet a Lee-Romita korszakkal? Abból már találkoztam 1-2 sztorival, azok szerintem egész jók voltak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1117 Dátum: 2013. április 29. - 10:25:56 »
Miért, a címe alapján van olyan aki shakespeari monológokat és fordulatokat vár, freudi mélységű pszichológiai gondolatokkal?
:lol: ;D Abszolút találó!
Nos... 14 résznyi bunyó. Ez igaz. De merem állítani, hogy a szapulók közül sokan a TPB-t olvasták csak, amiből bizony kimaradt minden más, ami nem bunyó. Azért ne feledjük, hogy a 4 fő Pók-cím mindegyikén ment, és az azokban futó magánéleti és egyéb szálak a MC-ban ugyanúgy folytatódtak.  ;)
És mi a helyzet a Lee-Romita korszakkal? Abból már találkoztam 1-2 sztorival, azok szerintem egész jók voltak.
Nekem azok nagyon tetszenek, egyszer még biztosan bepróbálkozunk vele.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1118 Dátum: 2013. április 29. - 12:46:30 »
Nekem is, remélem találkozunk velük a PPP lapjain! :)
De ez még odébb van, addig hátha még többen utánajárnak ennek a korszaknak, és megszeretik mire tervezed kiadni! ;) A MC amúgy, csak egy töredéke a 90-es éveknek, a javát a klón-sztori teszi ki, amire kíváncsi leszek! :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1119 Dátum: 2013. április 29. - 13:33:57 »
Nos... 14 résznyi bunyó. Ez igaz. De merem állítani, hogy a szapulók közül sokan a TPB-t olvasták csak, amiből bizony kimaradt minden más, ami nem bunyó.
A Maximum Carnage-nek pont, hogy a bunyózás az egyetlen mentőpontja. Az azon kívüli részek, ott kezdődik a fájdalom. Vérontó családi kiselőadásaival, maga a "család" roppant értelmes hozzászólásaival, Venom állandó üres hőbörgésével, Peter minden elviselhetőt túlhaladó önmarcangolásával és a teljesen véletlenszerűen és sokszor szó szerint a semmiből feltűnő majd megmagyarázatlanul a semmibe eltűnő szereplők állandó okoskodásaival/veszekedéseivel. Amit persze némileg megdob, hogy alapvetően négyszer ismétli el ugyanazt: Vérontóék öldösni kezdenek, Pókember odamegy pár véletlenszerű segítővel, Vérontóék meglógnak, Pókit okolják, segítők jobbra el. Új segítők jönnek és kezdődik minden elölről, míg a végén Venomnak tele lesz a töke az egésszel és pontot tesz az ügy végére. Ezt a sztorit még az Ultimate univerzumban sem tudták volna 8 résznél többől kihozni.