Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476613 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

drbob

• Gibbon
  • *
Re:Kingpin Képregények
« Válasz #1180 Dátum: 2013. május 14. - 09:15:39 »
teheted közvetlenül a PH elé, igen
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

Jaymz

• Grizzly
  • *
« Válasz #1181 Dátum: 2013. május 14. - 10:47:22 »
Nekem még mindig nem jött meg a PPP és az M+ (talán ma), így csak innen tudom, hogy lesz  :daredevil: magyarul.

A Fenegyerek sorozat lesz. Évente egy-egy kötet majdnem biztosan. Az 100, hogy jövőre jön a második.

Aztamindenit, nem is gondoltam volna, hogy ekkora az érdeklődés, szuper, gratula! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1182 Dátum: 2013. május 14. - 10:54:50 »
A Vasember a Polgárháború előtt van, és a Marvel+ tavalyi 2. száma előtt közvetlenül.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1183 Dátum: 2013. május 14. - 11:17:15 »
Lehet valamit én számítottam el, de Fury mi a frászt keres a vasember kötetben a SHIELDnél? Eddigre már bújklt rég a világ elől nem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1184 Dátum: 2013. május 14. - 11:24:48 »
Így van. De a neve annyira egybefonódott a szervezettel, hogy a SHIELD valójában egészen a World War hulk magasságáig használt LMD-ket róla. Részben azért, mert Furyvel szemben teljesen más reakciói vannak mindenkinek, mint egy frissen kinevezett női parancsnok esetén, másrészt meg ezzel magyarázták gyorsan a tényt, hogy ha egyszer Bendis volt kedves retconban eltüntetnei Furyt úgy, hogy erről elfelejtett szólni megint a kollégáinak, akkor mit keresett ott a Secret War után játszódó történetekben (ami ugye valóságban közel 18-20 havi füzetmennyiségnek felelt meg).

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1185 Dátum: 2013. május 14. - 11:34:30 »
Hát ez elég kiábrándító. Köszi a választ!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #1186 Dátum: 2013. május 14. - 14:36:35 »
teheted közvetlenül a PH elé, igen
A Vasember a Polgárháború előtt van, és a Marvel+ tavalyi 2. száma előtt közvetlenül.

Köszi!
SD. EJC.

fk

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #1187 Dátum: 2013. május 14. - 16:49:12 »
Az egyelőre nincs tervben.

Értem, köszi a választ!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1188 Dátum: 2013. május 14. - 18:03:25 »
Sajnos 8 részes, vagyis kötetbe sok lenne, füzetben pedig nincs hely rá. Talán, ha a kötet nagyon bejön, egyszer visszatérünk rá.  ;)

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #1189 Dátum: 2013. május 14. - 21:26:00 »
Valószínűleg egyedül leszek a véleményemmel, de nekem nem tetszett ez a Vasember kötet. Olvastam a Marvel+-ban, hogy ez annyira jó, hogy "köröket ver" az Extremisre...hát nem hogy nem jobb nála, de egy kifejezetten gyenge történetre sikerült, teljesen jellegtelen, unalmas rajzokkal.  Szinte kizártnak tartom, hogy valaha is újraolvasom. Általában imádom ha egy oldalon sok a szöveg - ok, az Astonishing X-MEN-nek jól állnak a minimális szövegbubikkal ellátott oldalak is, de nagyon kevés ilyen képregény van. Itt rengeteg szöveg van, csak éppen felesleges a fele. Teljesen arctalan emberek halnak meg, a haláluk teljesen súlytalan, a főgenya meg szintén annyira egy sablonmegoldás volt, hogy az hihetetlen.
Ellist lehet szidni, de a rá jellemző egy-két oldalas plusz epizódok annyira többet tesznek hozzá a történeteihez, hogy hiába olvas az ember kötetben egy történetfolyamot, szinte részenként emlékszik, hogy melyikben volt egy-egy konkrét dolog. Pl. amikor az Extresmisben az emberjogi dokumentumfilmes riportot készít vele.
Nem szeretem szapulni a kiadványokat - Kingpin cuccainál még azt hiszem, hogy egyszer sem fordult elő - de ez most nagy csalódás volt.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1190 Dátum: 2013. május 14. - 22:09:44 »
Sajnálom, hogy nem tetszett. A rajzok ízlés kérdése, persze, de eddig mindenkinek tetszett, aki látta. Hogy arctalan emberek halnak meg, annak pontosan megvan az oka, hiszen nem a haláluk a hangsúlyos, hanem a bemutatása, hogy mire képes a terrorista. Plusz, hogy ez mit tesz Vasemberrel.
Azzal sem értenék egyet, hogy sablonmegoldás lenne a főgenya, hiszen - bár tényleg nem egy világmegváltó ötlet -, de nem a következő szuperbűnöző, vagy személyes ellenség, vagy ilyesmi. Visszanyúltak az eredethez, és onnan szedtek elő valakit, aki nem lett erőltetett.
Persze ez csak az én véleményem, de nekem épp az Extremis volt az, ami olyannak tűnt, amit most te leírtál. Arctalan emberek halnak meg, a haláluk súlytalan, az Extremis pali pedig csak egy a sok szuperbűnöző közül. Persze ott a rajz elvitte a többit.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #1191 Dátum: 2013. május 15. - 10:13:09 »
Hétfőn megrendeltem a Vasembert meg is érkezett ma, a PPP és M+ sehol!:(

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #1192 Dátum: 2013. május 15. - 10:20:54 »
hmm..én is hétfőn rendeltem (meg hozzá PH 1-2-t és HoM 1-2-t is, pótolni kell a hiányosságokat itthoni kiadásokból  ;D) és még nem érkezett meg..most jöttem rá hogy utalással fizettem, de a közleménybe elfelejtettem beírni a rendelésszámot, mint ahogy tettem legutóbb..ez probléma?  :headscratch:
- For many can be the forms --- and many the faces of the man called Doctor Strange! -

Todd

• Pókfej
« Válasz #1193 Dátum: 2013. május 15. - 10:43:05 »
Postánál az egy hét sem ritka, azután már kezdhet idegeskedni az ember.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #1194 Dátum: 2013. május 15. - 11:02:22 »
persze, csak el vagyok kényeztetve, a múltkor pénteken rendeltem és hétfő reggel egy sokkal szebb napot töltöttem az irodában :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1195 Dátum: 2013. május 15. - 13:09:33 »
Idézet
Hétfőn megrendeltem a Vasembert meg is érkezett ma, a PPP és M+ sehol!:(
hmm..én is hétfőn rendeltem (meg hozzá PH 1-2-t és HoM 1-2-t is, pótolni kell a hiányosságokat itthoni kiadásokból  ;D) és még nem érkezett meg..most jöttem rá hogy utalással fizettem, de a közleménybe elfelejtettem beírni a rendelésszámot, mint ahogy tettem legutóbb..ez probléma?
Nem probléma, nekem a név - és általános név esetén a cím - elég. Mindkettőtöknek egyszerre postáztam hétfőn.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #1196 Dátum: 2013. május 15. - 14:09:10 »
Nem probléma, nekem a név - és általános név esetén a cím - elég. Mindkettőtöknek egyszerre postáztam hétfőn.

ezer hála és köszönet  :ugral: lehet hülye kérdés jön most: az előző rendelésemnél is az a státusz hogy 'folyamatban'..vissza kellett volna jeleznem hogy minden oké, megérkezett minden épségben és örvendezés van, és csak akkor zárjátok le? mert ha igen, akkor most jelezném, megkésve ugyan, de nem kevésbé boldogan  ;D :-[

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1197 Dátum: 2013. május 15. - 15:00:56 »
Nem, a státusszal ne törődj. Amikor megnyílt a webshop, még minden rendelésnél beléptem az oldal adminisztrátori részébe, és egyesével állítottam át mindet, de már nem győzöm.

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #1198 Dátum: 2013. május 15. - 15:25:21 »
..de már nem győzöm.

hogy micsoda pozitív töltete van ennek a négy szónak  ;D reméljük hogy ez így lesz a jövőben is..sőt, hogy még több lesz! hajrá  :kingpin:  ;D

drbob

• Gibbon
  • *
« Válasz #1199 Dátum: 2013. május 16. - 09:11:58 »
Most vettem át a postástól a csomagomat, minden frankó! KÖSZÖNÖM!  ;D