Szerző Téma: Kingpin Képregények  (Megtekintve 476308 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:Marvel-mánia
« Válasz #300 Dátum: 2010. november 24. - 14:52:51 »
És az jó nekünk?  ;D Nem hiszem, hogy Hulk jobban vinné a kötetet, filmek ide, filmek oda...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #301 Dátum: 2010. november 24. - 15:02:54 »
Milyen érdekes hogy csak a két Avengers tag foglalkoztatja az olaszokat pedig jövőre érkezik az X-Men reboot is! A mutánsokat miért nem erőltetik ennyire? Vagy tán rasszisták?  :hehe:
Ja és ha nem sikerül velük megegyezni akkor a Kingpin soha az életben nem fog több Marvel meg egyéb képregényt kiadni itthon?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #302 Dátum: 2010. november 24. - 15:18:00 »
Copiel (főleg) és Gyurgyevics.
Az lehet jó.
A polgárháborúval mi a bajuk, ahol a Kapi az egyik főszereplő és ha úgy vesszük Thor is van benne?
Én is ezt szajkózom nekik hetek óta.
AmCap és Thor sztorit, szerintem lehetne beválogatni a Marvel Extrába
Kell, hogy újabb sztori legyen, és ME-ba hiába tenném be, ha Thort akarnak reklámozni, annak Thor kell, hogy legyen a címe.
Ja és ha nem sikerül velük megegyezni akkor a Kingpin soha az életben nem fog több Marvel meg egyéb képregényt kiadni itthon?
Akkor Marvelt nem. Sajnos ez a helyzet. Ha nincs megegyezés, akkor a Marvel ugrott. A DC már egy ideje nem jön szóba, úgyhogy legfeljebb alternatív kiadók, ha találok valami érdekeset, mint a Vampirella.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #303 Dátum: 2010. november 24. - 15:33:43 »
Hát, ott vannak mondjuk a Cooke által készített Parker-adaptációk... idehaza elkezdték megint nyomni a könyveket is. És ha nem ugrott volna a Marvel, megjegyezném, csodálom, hogy senki se jelentette még be a Kick-Ass magyar kiadását.

BuB

• Pókfej
« Válasz #304 Dátum: 2010. november 24. - 15:36:23 »
Dc miért nem jön szóba? Rosszabbak mint a Marvel? De hátha ők nem követelőznének így mint a hülye digók...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #305 Dátum: 2010. november 24. - 15:37:39 »
Ők nem válaszolnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #306 Dátum: 2010. november 24. - 15:43:37 »
Az se rossz. ;D
Akkor már tudjuk a Képes miért nem ad ki batset mostanában. :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #307 Dátum: 2010. november 24. - 15:44:26 »
Ők nem válaszolnak.

A hallgatás beleegyezés.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #308 Dátum: 2010. november 24. - 15:45:02 »
Egy Kick Ass-t azért szívesen megvennék sőt nem is egyet hanem rögtön kettőt!  :D Ha netán Marvel nélkül megy tovább a kiadó még mindig vannak olyan kiváló képregények mint a The Boys,Vampirella vagy esetleg a Millar féle címek pl a Nemesis, Superior,Wanted ilyesmik  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #309 Dátum: 2010. november 24. - 15:53:22 »
Mondjuk így belegondolva, a Kick-Assnek is csak a kiadója a Marvel, a jogtulaj a két alkotó. A Wanted szerintem már lecsúszott, a filmnél lehetett volna. Esetleg hosszú távú berendezkedés esetén lehetne Bone-t. Arra aztán nem lehet mondani, hogy nem híres és keresett, valami kétmillió felett van már az eladása az USA-ban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #310 Dátum: 2010. november 24. - 15:54:09 »
Spawn, négyesével!  :brow:
Hátha enyhült már Mrs. McFarlane, sőt, hátha már nem ő kezeli a bizniszt! ;)
De jó lenne, Új Bosszú Angyali féle kiszerelésben!  :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #311 Dátum: 2010. november 24. - 16:00:51 »
Még a végén tényleg komolyan felmerül egy Spawn kötet! Hajrá, arra vevő lennék! :)

Idézet
Az már más kérdés, hogy a magyar piac közismerten egy roppant egyéni állatfaj, de ezt innen 700 km-re nem igazán érzik a jelek szerint még át.
Ez az amit nem értek meg. Mert rendben, hogy a hazai kis piac, későn válaszolnak, nem számítunk neki stb, ez üzlet. De miért nem képesek megérteni, hogy a hazai piacot sokkal jobban ismeri egy hazai kiadó, azt nem igazán értem meg. Ráadásul, az említett okok miatt az image sem sérülne túlzottan, ha neadj isten bebukna egy olyan kiadvány, amibe mondjuk Tomi unszolására mentek bele.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #312 Dátum: 2010. november 24. - 17:10:10 »
Ha már így szóba került a Spawn jöhetne még szintén hasonló témájú képregény gondolok itt a The Darkness-re vagy esetleg a Witchblade-re  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #313 Dátum: 2010. november 24. - 17:13:24 »
Hogy egy kedvenc írómat idézzem: Ha Spawnt fogok kiadni, akkor lefelé fordíthatjuk a családi címert, mert ez a telivér ág kihalását jelenti.  ;D (Na, tg, kitől van az idézet?)  :D

Hiába a jó címek, srácok, ha a kutya sem ismeri. Lásd: Vertigo.  ;)
Akkor már tudjuk a Képes miért nem ad ki batset mostanában. :hehe:
Nekik válaszolnak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #314 Dátum: 2010. november 24. - 17:36:29 »
Én valahogy nem tudok mosolyogni, nem haragudj! :(
Miért, Vampirellát ismerik itthon?
Amúgy, Spawnt szerintem senkinek nem kell bemutatni itthon, mindenki ismeri szerintem!
Nem tudom miért vagy ennyire ellenszenves az X-Men és Spawn téma felé, de a te kiadód, végülis azt adod ki amit te szeretsz!
Néha tehetnél engedményt, és olyant is adhatnál ki, amit a többiek is szeretnek! ;)
De félre értés ne essen, nem akarok én követelőzni rajtad, tudom hogy magyarországon vagyunk, nem olaszországban!  :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 24. - 17:40:37 írta balogh44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #315 Dátum: 2010. november 24. - 18:08:56 »
Kaine utállja a spawnt, ez van.
Te se szívesen fizetnél ki millókat azért, hogy kiadj valamit, amit nem szeretsz, amikor kiadhatnál olyat is, amit te is szívesen olvasnál.
Arra meg ugyanúgy nincs semmi garancia, hogy a Spawn sikeres lesz.

D-TOX

• Rinó
  • **
« Válasz #316 Dátum: 2010. november 24. - 18:23:50 »
Pedig szélesíteni kell a palettát. Legyen végre Image képregény is  ;D (konkrétan Spawn)!
Legalább Kaine elmondhatná azt magáról, ha egyszer visszatekint idős korában a képregény-iparban betöltött szerepére, hogy Meki bácsi nejét is sikerült betörnie  :D . Már ha még mindig Ő irányítja a családi vállalkozást.

venom75

• Pókfej
« Válasz #317 Dátum: 2010. november 24. - 18:44:53 »
Szerintem is ideje lenne valamit be frissíteni , nem tudom , hogy Thort v. Amerika Kapitányt v. Spawnt kell behozni , de nem lehet , hogy már csömörük van a képregényeseknek Pókembertől.Mindenki próbál csak arra építeni pedig szerintem a fiatalságot is meg lehetne fogni egy új karakterrel. A rajongók úgyan olyan megosztással fogják fogadni mint Vámpirellát.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #318 Dátum: 2010. november 24. - 19:25:44 »
Tomi: Attól, akinek az utolsó szavai azok voltak, hogy: "Ez az év is jól kezdődik...!"
A többiektől én viszont csak kíváncsiságképp megkérdezném: mikor olvastatok utoljára Spawnt? És mikor olvastatok utoljára az itthon kiadottakon kívül Spawnt?
Gonosz Úr: A Darkness még talán csak-csak, de a Witchblade gyökeresen más felépítés, műfaj. Az egy misztikus látványfantasy, és a hangulata kifejezetten semleges vagy inkább "színes", a lényege a magával sodró történetek elmesélése, amikbe az író midnen létező elvadult, de ízlés határain belüli fantáziáit kiélheti. Bár nagy átlagban ez igaz volt az egész korai Top Cow-ra. A Spawn lényege, hogy totál sötét, totál komor, totál überfaszakemény legyen. Ráadásul az műfajilag is egy horror, némi fantasy-elemekkel. Nagyon nehéz keverni szerintem a két sorozatot. És nem csak azért, mert a Witchblade-et imádom, a Spawnt meg az egyik leggennyesebb kelésnek tartom az emberiség kulturális mocskának legalján. :D És ez a jobbik véleményem még a kedvenc hármasomból (Liefeld-McFarlane-Miller).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #319 Dátum: 2010. november 24. - 19:32:58 »
Miért, Vampirellát ismerik itthon?
A Spawnnal nem az a baj, hogy nem ismerik, hanem hogy rossz. Olvass el párat most, ne a tizenéves élményeidre hagyatkozz.  ;)
Idézet
Nem tudom miért vagy ennyire ellenszenves az X-Men és Spawn téma felé
Úgy bírom, mikor ezt vágják a fejemhez. Miért lennék ellenszenves az X-felé? Kiadtam két Mutánsvilágot és Deadpoolt. Mind X-kapcsolatú.
Idézet
Néha tehetnél engedményt, és olyant is adhatnál ki, amit a többiek is szeretnek! ;)
Mert az eddigieket nem szerette senki rajtam kívül? Bocs...
Szerintem is ideje lenne valamit be frissíteni
Most? A Marvel Extra és a Vampirella MELLETT? A Marvel-mánia és egyebek mellett? Mást sem csinálok, mint frissítek.  ;)
Tomi: Attól, akinek az utolsó szavai azok voltak, hogy: "Ez az év is jól kezdődik...!"
Ezt jól visszapasszoltad, nem tudom, ezt ki mondta. :)