Szerző Téma: Polgárháború  (Megtekintve 222607 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Polgárháború
« Válasz #480 Dátum: 2011. november 09. - 13:00:47 »
Ennyire felment az ára? De jó, hogy mindkettőből kettő van otthon. :hehe:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #481 Dátum: 2011. november 09. - 17:33:54 »
Köszönöm a fogadtatást, és a válaszokat. Igen, az lehet hogy mellé néztem, és tényleg a Polgárháborúból csak 2 szám jelent meg.

Közben azt is észrevettem, hogy itt rendelni is lehet, elég sok képregényt, köztük ott van a polgárháború is.

Ha Ti is kint lesztek, akkor biztos, hogy benézek hozzátok is, mert kimondottan pókember-képregényt szeretnék venni, csak még pontosan nem tudom, hogy melyikből vegyek.

A legtöbb a Csodálatos pókember V2-ből van meg, ha olyan lesz kint, akkor 39-től felfelé leszek benne érdekelt. :) És emellett kaptam kedvet kiolvasni a Polgárháborút is. :)
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #482 Dátum: 2011. november 09. - 21:23:18 »
Igen, ott leszünk Szegeden a teljes könyvválasztékunkkal, plusz jónéhány magyar Pókember képregénnyel. A könyveket ugyanannyiért fogjuk árusítani, mint az októberi börzén (az árlistát megtalálod a főoldalon).

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #483 Dátum: 2011. november 10. - 15:30:14 »
Oksa. :)
SD. EJC.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #484 Dátum: 2011. november 12. - 09:38:53 »
A második kötetben mutatják, hogy elkapták a fenegyereket, de azt nem hogy mikor és hogy, ez részletezve van valahol, hogy ki fogja őt el?
This is a joke. A real practical Joke.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #485 Dátum: 2011. november 12. - 20:10:10 »
Mintha valahol szerepelne egy rajtaütés az ellenállók egyik központján, de valamelyik periféria címen. Fenegyerek-Vasököl elfogását konkrétan emlékeim szerint sehol se látjuk. Mondjuk talán jobb is, mert Millar véletlenül nem értesült amúgy arról, hogy nem Matt viselte akkoriban a jelmezt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #486 Dátum: 2011. november 12. - 20:59:28 »
Nem csodálom. Én rendszeresen olvastam a saját címét, de még én se tudtam. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #487 Dátum: 2011. november 12. - 21:13:20 »
Jó, de Millar memóriája a tiedével ellentétben feltételezhetőleg nem olyan, mint egy olajozott teflon.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #488 Dátum: 2011. november 12. - 21:13:33 »
Pedig érdekelt volna, ki gyűrte le a fenegyereket.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #489 Dátum: 2011. november 12. - 21:14:56 »
Mármint Vasökölt  :lol:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #490 Dátum: 2011. november 12. - 21:20:12 »
De zavaros, mert megnéztem két számot a dardevil vol2-ből a civil war idejéből, és ott Matt egy ideig börtönbe volt, de nem mint fenegyerek, mert nekem úgytűnt nem tudják, és az egyik részben pedig visszacsrélték az ölt9özetüket Vasököllel. Most akkor hogy lehet eldönteni, hogy időben mi mikor volt? Mert a civil war címen, a főminiben, Mattot mutatják, és azt is hogy átöltözik fenegyereknek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #491 Dátum: 2011. november 12. - 22:03:38 »
CW alatt Danny volt már a jelmezben. Egy hónappal a CW előtt játszódik a White Tiger, amiben már két vagy három hónapja ő Fenegyerek. Matt valami negyed évvel a vége után tér csak vissza Európából... vagy még később.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #492 Dátum: 2011. november 12. - 22:42:24 »
És Danny eljátszotta, hogy vak, és Matt Murdocknak maszkírozta magát?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #493 Dátum: 2011. november 12. - 22:49:58 »
Nem. Millar nem kaptam meg az infót. Mert hát ugye a szerkesztői munka, ugye, meg kiszúrni az ilyen marhaságokat.. bár Tomi szerint csak túlzok, amikor azt mondom, a Marvelnél nem dolgoznak szerkesztők, csak mondjuk elfelejtik átnézni a tíz éve legnagyobb eseményük szövegkönyvét. És rajzait. És nyomdafile-jait. És a készterméket.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #494 Dátum: 2011. november 12. - 22:59:43 »
De ez nem indok, hogy millar nem kapta meg az infót. A főminiben Murdock volt ott. És egyébként ha a daredevil oda vonatkozó számát átfutod, ott is látható, hogy Danny és Murdock Fenegyerek ruhában találkozik össze, szóval mindketten be voltak öltözve egy időben.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #495 Dátum: 2011. november 13. - 08:42:45 »
Az akkor volt, amikor Matt visszatért már, de annak csak a Polgárháború után kellett bekövetkeznie. Ám attól még akkor Danny volt a Fenegyerek. Egy jeleneteben, amikor több ellenálló civilben találkozik egy bisztróban, jól látszik, hogy Danny Rand van köztük.

kzoli

• Sakál
« Válasz #496 Dátum: 2011. november 16. - 18:43:44 »
Jó ég! Eddig úgy tudtam,hogy csak 1 Fenegyerek van. Erre most kiderül,hogy valami Danny Rand helyettesíti... Azt se tudom,hogy az meg ki (tudatlanságomért ne alázzatok-lehet,hogy tudnom kéne,de nem ugrik be).
Ha lesz majd legközelebb ilyen monumentális kiadvány,mint a Polgárháború,akkor kell melléklet is,hogy ki ki helyett van,mert nem egyértelmű. Legalábbis nekem nem...(Igaz,az én véleményem nem a többség).

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #497 Dátum: 2011. november 16. - 20:30:13 »
Mint látod, másoknak sem egyértelmű. Danny Rand egyébként Vasököl: http://marvel.wikia.com/Daniel_Rand_(Earth-616)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #498 Dátum: 2011. november 16. - 20:38:42 »
Daniel Rand kilenc éves korában édesanyjával, Heatherrel elkísérte apját, Wendellt egy himalájai útjára, aki a legendás várost, K’un-Lunt akarta felkutatni. Az expedícióra Wendell üzlettársa, Harold Meachum is elkísérte őket. Az út során a fiatal Daniel megcsúszott és anyját és apját is magával rántva lezuhant egy kisebb szakadékba. Apjának sikerült megkapaszkodnia egy sziklában, de egymaga nem volt képes tartania magát és családját felhúzni. Meachum, aki szerelmes volt Heatherbe, kihasználta az alkalmat, hogy megszabaduljon Wendelltől és lelökte őt a szakadékba.

Heather persze visszautasította szeretett férje gyilkosának szerelmi ajánlatát, ezért Meachum sorsukra hagyta Heathert és fiát. Meachum távozása után Danielnek és anyjának sikerült kimászniuk a szakadékból és tovább indultak. A vér szagára azonban hamar farkasok kezdték követni őket. Éppen mikor elérték a csupán legendának hitt K’un-Lunhoz vezető hidat a farkasok támadni kezdtek. Heather tudta, hogy ketten soha nem fognak tudni elmenekülni a farkasok elől, így inkább a ragadozók elé vetette magát, hogy fia időt nyerjen. Mire Daniel észrevette, hogy anyja nincs mellette Heathert már szétmarcangolták a farkasok és már a legendás városból érkező harcosok sem tudták megmenteni.

Az árván maradt fiút a város ura, Yü-Ti fogadta pártfogásába. Daniel a várost már egyébként sem hagyhatta el, mivel az csupán tíz évente egyszer jelent meg a Földön. Yü-Ti, hogy a fiú önpusztító bosszúvágyát megzabolázza Lei Kungra, a Mennydörgőre bízta a fiú harci kiképzését és nevelését. Daniel egyre nehezebb és nehezebb erőpróbák alá vettet magát, mikor már csak egyetlen kihívás maradt számára, hogy megszerezze a Vasököl erejét. Az erő Shou-Lao, a halhatatlan sárkány kitépett és megolvadt szívében rejlett, amit maga a sárkány őrzött. Miután Daniel legyőzte a sárkányt és megszereznie a Vasököl erejét, majd pedig kiállta „a sokak” és „az egy” próbáját, Yü-Ti felajánlotta neki, hogy választhat az örök élet és a halál között. Daniel a város falain belül való öröklét helyett a halált választotta és mikor K’un-Lun ismét megjelent a Földön elhagyta a várost, hogy visszatérjen szülővárosába, New Yorkba, és megkeresse apja gyilkosát.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #499 Dátum: 2011. november 16. - 21:30:21 »
Vazz, kemény eredettörténet.  ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.