Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 682964 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

horjb

• Rakéta Robi
  • *
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #120 Dátum: 2008. május 25. - 19:54:15 »
A préda és a Terror nagyon jó, a HUSH-t szerintem nagyon elrontották azzal, hogy
a végén kiderül hogy thomas elliot volt HUSH, és hogy összeugrasztják macskanőt batmannel
Amúgy nagyon jó egészen, a 3. könyv végéig-közepéig. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #121 Dátum: 2008. május 25. - 20:27:33 »
A Préda nekem is jobban bejött, mint a Hush. Annka a végén elsőre én is ledöbbentem, de utána kicsit felocsúdva tényleg több füst volt a befejezésben, mint láng.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #122 Dátum: 2008. május 25. - 21:56:24 »
Nekem a Hush a favorit, nagyon jó összképet ad Batman világáról, fontosabb eseményeiről.
A Préda se volt rosz, de nem sok újat mutatott. Az első év köröket ver rá.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #123 Dátum: 2008. május 25. - 21:57:29 »
Én már az első Hush kötetnél imádkoztam hogy ne az legyen Hush aki végülis lett... Ennek ellenére egy nagyon jó történetnek találom fantasztikus rajzokkal. Egy hasonló rajzoló elkéne mostanában vmelyik Spidey címbe...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #124 Dátum: 2008. május 25. - 22:41:36 »
Ott volt McNiven a BND kezdetén. Jim Lee-t biztos nem fogod ott látni, elvégre csak a DC-hez tartozó WildStorm főnöke vagy mi... :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #125 Dátum: 2008. május 26. - 10:40:36 »
Szeretem a Batman történeteket, de még senki nem győzött meg, hogy pont ezeket rakjam fel a polcomra. Majd kölcsönkérem valakitől. ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #126 Dátum: 2008. május 26. - 17:35:24 »
Nekem annyira nem jött be a Hush, legalábbis annyira nem, mint amiket olvastam róla, túldícsérik. Amúgy nem rossz, csak többet vártam, és szerintem Batmanhez annyira nem illik ez a sok világos szín. A Préda nagyon jó, jó volt a retro-feeling. A Terror is jó volt, de ettől is többet vártam.
Talgaby: Lenne egy kontinuitási kérdésem. Így jönnek a sztorik?: Első év, Joker első tréfája, Préda, Hosszú Halloween, Terror. Azért kérdezem, mert sok helyen úgy olvastam, hogy a HH az Első év közvetlen folytatása, de az Első év végén már van utalás Jokerre, plussz előtte még találkoznia kell minimum Krokkal, Méregcsókkal, Nigmával, Kalapossal, + nem tom kivel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #127 Dátum: 2008. május 26. - 17:52:12 »
Nekem pont az élénk szinek miatt tetszett a Hush, meg a jó szereplők miatt. Én már nagyon unom, hogy állandóan olyan sötéten ábrázolják. A sztori nem volt rossz, de persze nem is volt olyan egetrengető. Egy jó kis krimi volt, bár eléggé kiszámítható. Már az elején sejtettem, hogy Tomy lesz a főhunyó (bár a megjátszott halála egy kicsit megzavart). Igazából az hozott nekem újdonságot a történetben, hogy sok eddig számomra ismeretlen karakterrel ismerkedtem meg.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #128 Dátum: 2008. május 26. - 17:57:52 »
Igen, az engem is megzavart, de amúgy én is tudtam. Számomra nem volt sok szereplő ismeretlen, nem is emlékszem senkire, ha máshonnan nem, de régen láttam mindenkit a klasszikus rajzfilmben, egyedül (lehet, hogy spoiler) Sarah Essen halálán csodálkoztam, mert a magyar sorozat óta nem olvastam Batmant.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #129 Dátum: 2008. május 26. - 20:37:51 »
Honnan sejtetted, hogy ő lesz a hunyó? Semmiből nem tuftam erre következtetni. Max abból, hogy anniyra kézenfekvő, hogy úgysem játszák meg...de ezt a logikát használva pont ezért mégis megjátszák vele, ami történt. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #130 Dátum: 2008. május 26. - 20:57:36 »
Nem tudom, valahogy ráéreztem. Talán a gyerekkori visszaemlékezésekből adódott, hogy ő lesz az.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #131 Dátum: 2008. május 27. - 00:14:24 »
Nekem meg pont azért volt kicsit "necces" a vége, met semmi nem utalt nkeem arra, hogy ő lesz az. Aztán olyna légbőlkapott dolog volt, kicsit erősnke éreztem. Nem volt meg az a "fúúú...azta tényleg, de durva" érzés egyáltalán a végén.

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #132 Dátum: 2008. május 27. - 09:31:21 »
Nekem a második kötet volt a kedvencem, Joker nagyon ütős volt benne.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #133 Dátum: 2008. május 27. - 10:00:40 »
Én Jokert nem éreztem odavalónak. Valahogy annyira érződött rajta, hogy csak azért rakták bele, hogy minél több Batman ellenfél legyen benne.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #134 Dátum: 2008. május 27. - 10:16:54 »
Pedig az a maga nemében egy nagyon jó jelenet volt.
Hogy ki lesz Hush, szerintem is az első visszaemlékezésből lehetett tudni. Különben minek jött volna a semmiből egy új szereplő? A sztoriban szerintem nem is igazán a rejtély maga volt a nagy dolog, hanem az odavezető út, maga a történet.

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #135 Dátum: 2008. május 27. - 10:22:21 »
A visszaemlékezések sokat dobtak rajta, nekem nagyon nagyon tetszettek. Sok mindent hozzátettek a történethez.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #136 Dátum: 2008. május 27. - 15:57:21 »
De eléggé lelőhetővé tették Hush kilétét.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #137 Dátum: 2008. május 27. - 17:23:13 »
Én akkor kezdtem el rá gyanakodni, mikor az első kötet végén amikor elválnak, nem volt valami lelkes, hogy újra játszanak egyet. Aztán a halála elbizonytalanított, de amikor észrevette a harmadikban az agyagot a földön, akkor rögtön levágtam, hogy mi van.
Talgaby: Légyszi válaszolj, nagyon fontos!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #138 Dátum: 2008. május 27. - 17:29:17 »
Először azt akartam kérdezni, hogy mire, de már látom...
Õszintén emgmondom, passzolok. A Batman történetek, pláne a korai történetek sorrendbe foglalása sose volt egyszerű. A Terror elvileg a Hush előtt, de minden más után játszódik, a Préda volt egy nagyon korai történet (kb. az Első év alatt). A HH nem közvetlen történetbeli folytatás, hanem emlékeim szerint kiadás szempontjából volt folytatás. De ehhez már tényleg egy Batman-szakértő kellene. Keresd fel manot vagy zoli79-et a Kneten, esetleg nézz be a NewGenre, az az oldal az aktuális DC-felelős.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #139 Dátum: 2008. május 27. - 17:37:47 »
Rendben van, köszönöm szépen! Majd próbálkozom! :)