Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 684460 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #1300 Dátum: 2009. szeptember 02. - 22:32:59 »
Értem, ezt nem tudtam. Mindenesetre elég nehéz füzetek. :D Jó kis ajándék, főleg a mesteremtől. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #1301 Dátum: 2009. szeptember 03. - 06:03:50 »
Mázlista, én meg valami sorozat utolsó darabját kaptam ajándékba ,de sikerült úgy eltennem ,hogy nem találom azóta.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1302 Dátum: 2009. szeptember 03. - 10:54:26 »
Hmm, tetszetős a KétArc figura  8)

Gyilkos crock-al mi a helyzet, annak nem kellett volna már megjelennie ?  :headscratch:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1303 Dátum: 2009. szeptember 03. - 13:25:52 »
Szeptemberre ígérték ,de melyik napra azt nem tudom.

Összevont üzenet ideje: 2009. szeptember 03. - 13:39:56
Beszéltem a kiadóval azt mondták szeptember végére vagy október elejére szeretnék a 2. különszám megjelenését tenni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 03. - 13:39:56 írta venom75 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1304 Dátum: 2009. szeptember 03. - 14:41:18 »
Ha legközelebb beszélsz velük rákérdezhetnél a Marvelesre is.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1305 Dátum: 2009. szeptember 03. - 14:48:49 »
Ne legyen Marvel! Még ne! :o Mennyi pénzt költenék akkor el, ha megvenném a DC-s és Marveles figurákat is. ;D A DC-s meg még minimum Nightwing-ig menjen...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1306 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:05:12 »
A Marveles azért jó lenne ha beindulna, mert ha tartanák a külföldi megjelenési sorrendet, akkor az első három számban kijönne Pókember, Amerika Kapitány és Rozsó, és mivel úgyis csak az Avengers csapatot akarnám megvenni belőle, 3 kari már rögtön meg is lenne belőle. A múltkori bőrzén volt egy srác, nem vagyok biztos benne de asszem szlovák lehetett, aki vagy 30 darab ólmos Marvelest hozott, mind különböző figurák, 500-1000 Ft-s árakon. De valaki már tíz perccel a nyitás után megvette tőle mindet, pedig akkor ha ügyes vagyok a kedvenceimet beszerezhettem volna. Remélem valaki az októberire is hoz.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1307 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:19:46 »
van abban igazság, hogyha egyszerre menne a kettő, akkor kevesebbet vennének az emberek, mert mindegyikre nem lenne pénzük, és előbb csődbe mehetne. Ha csak egy jelenik meg, az ember nem azon gondolkozik, hogy a kettő közül most melyikre van pénze.
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1308 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:27:26 »
Meg lehetne úgy oldani a kiadást és variálni a megjelenések idejével, hogy aki akarja az mindkettőt megvehesse. De eleve sokan azért veszik a DC-set mert a Marveles még nem jelent meg.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1309 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:27:43 »
De valaki már tíz perccel a nyitás után megvette tőle mindet, pedig akkor ha ügyes vagyok a kedvenceimet beszerezhettem volna. Remélem valaki az októberire is hoz.
Ez is egy elég jó indok, hogy miért kell a börzén ott lenni már nyitásnál. ;) A múlt őszin asszem meg a Watchmen fogyott el elég hamar, mert "csak" 100 db-ot árultak belőle.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1310 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:30:18 »
Én is ott voltam nyitáskor, sőt már előtte is jóval, mégsem sikerült vásárolni belőlük.  :-\

A múlt őszin asszem meg a Watchmen fogyott el elég hamar, mert "csak" 100 db-ot árultak belőle.

Azért annyira gyorsan nem fogyott el, mert én is kb fél kettő körül vettem meg a saját példányomat. És akkor még bőven volt.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1311 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:35:34 »
mer addigra hoztak újat :)
This is a joke. A real practical Joke.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1312 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:39:30 »
Valamiből a sok is kevés.  :D Kiváncsi vagyok a Sandman is ilyen jól fogy-e majd.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1313 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:40:47 »
Meg lehetne úgy oldani a kiadást és variálni a megjelenések idejével, hogy aki akarja az mindkettőt megvehesse. De eleve sokan azért veszik a DC-set mert a Marveles még nem jelent meg.
Ezt kifejthetnéd bővebben. Mert nekem csak az ugrott be, hogy egyik megjelenés Marvel, másik DC az adott hónapban. Máshogy nem nagyon lehetne variálni. És akkor azért elég lassan jönnének a figurák.  :D
A második fele: Ezt a tipikus magyar mentalitást úgy szeretem.  ;D (Nem veszem meg a képregény első részét se, mert úgyse jön ki a többi része és hasonlók) ;D Nem hinném (bár nem állíthatom biztosra), hogy van olyan aki mindenáron Pókembert akar, mégis inkább Shazamot vesz, mert csak az van. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1314 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:44:28 »
Ezt kifejthetnéd bővebben. Mert nekem csak az ugrott be, hogy egyik megjelenés Marvel, másik DC az adott hónapban. Máshogy nem nagyon lehetne variálni.

Úgy tudom a DC-s most kéthetente jelenik meg, a páros héten mehetne a DC a páratlan héten a Marvel.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1315 Dátum: 2009. szeptember 03. - 15:47:19 »
Jó de itt most visszaérkeztünk az alapproblémához, hogy az azért elég húzos lenne egy hónapban. Tehát nem variáltunk semmit, hogy könnyebb legyen megvenni az ólommanókat.  ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1316 Dátum: 2009. szeptember 03. - 16:21:37 »
Miért lenne húzós így is két figura jelenik meg egy hónapban... Bőven beleférne a havi egy DC egy Marvel. De szerintem a kiadó nem lenne olyan ostoba hogy ezt megjátsza.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1317 Dátum: 2009. szeptember 03. - 16:43:31 »
Öööö... lehet én értettem félre Bent (ez esetben ezer bocs :D), de az ő elképzelése alapján havi 4 azaz négy figuráról beszélünk. Az szerintem már azért elég húzós lenne...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1318 Dátum: 2009. szeptember 03. - 17:17:45 »
Öööö... lehet én értettem félre Bent (ez esetben ezer bocs :D), de az ő elképzelése alapján havi 4 azaz négy figuráról beszélünk. Az szerintem már azért elég húzós lenne...

Nem értettél félre, tényleg azt mondom hogy havi 2-2 újság jelenjen meg, mivel a legtöbben most sem veszik meg az összes számot. Csak azt ami érdekli őket. Aki pedig van olyan vastag és őrült hogy megvegye az összest, vagy előfizessen rá, annak úgyis mindegy.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1319 Dátum: 2009. szeptember 03. - 17:24:45 »
Ha egyszerre adnák ki mind a kettőt, akkor szerintem is csak úgy lenne életképes, hogy havi megjelenésre álljanak rá, és egy Marvel egy DC jelenne meg egy hónapban. Ahogy Ben gondolja, az tuti nem menne. Mert azért sokan vannak, akik vennék mind a kettőt, de úgy hogy négy jelenjen meg egy hónapban, az tényleg nagyon drága.

A múltkori bőrzén volt egy srác, nem vagyok biztos benne de asszem szlovák lehetett, aki vagy 30 darab ólmos Marvelest hozott, mind különböző figurák, 500-1000 Ft-s árakon.
Ha ilyet látsz majd a következőn, akkor mindenképpen szólj rám.  ;)