Furcsállom hogy egy hozzászólás utén elitélsz hogy nem vagyok nyitott, miközben én csak egy füzetről mondtam véleményt és nem a kiadó vagy a rajzoló, író munkásságáról. #Öngól
szia
semmi személyeskedés nem volt a hozzászólásomban, bocs ha úgy értetted. általánosságban gondoltam, hogy nekem mint rajz kedvelőnek furcsa az, hogy sokaknak akik a régi képregényeken nőttek fel ennyire nehéz befogadniuk az új irányú rajzolókat. persze mindenki kiválaszthatja a kedvencét és ami tetszik neki de szerintem attól még ha valami eltér a megszokottól attól még nem lesz rossz. gondolok itt Ramosra is pl, hiszen ő gyakran elő van itt véve. de nekem most nagy kedvencem a spider gwen rajzolója is Robbi Rodriguez. más és eltér a megszokottól, de szerintem nagyon jó paneleket, beállításokat használ, és a színezés is nagyon jól megy a rajzaihoz.
a mostani különszámban mondjuk nekem kicsit olyan volt, mintha nem is egy rajzoló munkája lenne. annyira vegyes volt, de ez tetszett.
csak azért írtam ezt, mert örülnék annak ha hasonlóan izgalmasan megrajzolt történetek is megjelenhetnének és ne kelljen Tominak azon gondolkoznia, hogy kihagyja e mert, hogy sokaknak nem tetszene és nem vennék meg vagy mi.